1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎥جوزف عون رئیس جمهور غربگدای لبنان در نطق خود در پارلمان از واژه جعلی "خلیج عربی" استفاده کرد
🔻رئیس جمهور لبنان #جوزف_عون: تعهد من ایجاد مشارکت های استراتژیک با کشورهای شرقی، خلیج عربی و شمال آفریقا و جلوگیری از هرگونه توطئه علیه حاکمیت آنها است.
21.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گول ظاهر خیلی مردای موجهی که میشه سرشون قسم خورد و اصلا نخورید 🌱
اخلاق که تیپ و کت و شلوار نیست..😐
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تمام تلاشمان را میکنیم تا شرمنده دختران سرزمینمان نشویم
🔹 فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی که به شهرستان نیکشهر استان سیستان و بلوچستان سفر کرده است در بدو ورود خود با استقبال متفاوت دختربچه بلوچ مواجه شد که از او با عبارت «مامان فرزانه» قول گرفت که پل و جاده محل زندگیشان ساخته شود.
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 *استقبال فرزند شهید پودینه از رئیسجمهور در فرودگاه کنارک*
⭕️سعید احمدی یکی از اشرار معروف جنوب شرق کشور به هلاکت رسید.
🚫همدست وی نیز زخمی و بازداشت شد.
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محمد ضیف، فرمانده شاخه نظامی حماس، در این تیزر قسمت جدید برنامه «ما خفی اعظم(آنچه پنهان است، بزرگتر است)» ظاهر شده. این تیکه از ویدئو رزمندگان حماس را در حال صحبت کردن رو به دوربین در یک نفربر اسرائیلی که سرنشینانش رو خنثی کرده و اون رو به غنیمت گرفتن نشان می دهد.
1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتی اگر زمین و زمان رو بهم بدوزید
عشق علی و اولاد علی از دل مسلمانان جهان، بویژه از دل شیعیان پاک نخواهد شد.
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 پس از ۱۲ روز تردد کامیونداران در مرز ترکیه با ارائۀ سوخت یارانهای عادی شد.
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 اظهارات جوزف عون پس از ادای سوگند
رئیسجمهور جدید لبنان پس از ادای سوگند در پارلمان:
🔸️ما به لحظه حقیقت رسیدهایم. ما در یک بحران حاکمیتی هستیم که نیازمند تغییر در عملکرد سیاسی و اقتصادی است. امروز مرحله جدیدی از تاریخ کشور آغاز میشود.
🔸️همه ما باید تحت حاکمیت قانون و قوه قضائیه باشیم. تنها مصونیت موجود، برای هر شهروندی، تنها عدالت است. متعهد میشوم که با دولت آینده بر روی پیشنویس قانون جدید برای استقلال قوه قضائیه کار کنم.
🔸️قول میدهم آنچه را که اشغالگران اسرائیل در سراسر کشور ویران کردند، بازسازی کنم.
🔸️از نقش خود به عنوان فرمانده کل نیروهای مسلح برای تأیید حق دولت در انحصار حمل سلاح استفاده خواهم کرد. ما نباید برای قلدری علیه یکدیگر به بیرون [طرفهای خارجی] تکیه کنیم.