eitaa logo
«مبسا»
6هزار دنبال‌کننده
46.3هزار عکس
29.6هزار ویدیو
219 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN1
مشاهده در ایتا
دانلود
گروه سرود نجم الثاقبنماهنگ سرود جانم علی.mp3
زمان: حجم: 3.1M
با تو دل از غم آزاده علی علی با تو خرابه آباده علی علی جانم فدای اولاد علی علی جانم علی علی جانم علی علی 🎙 #️⃣ #️⃣ #️⃣ #️⃣
به کسی که برای آتش سوزی در یک کشور متخاصم و با وجود اینکه به احتمال زیاد کسی از مردم آن کشور پیام را نخواهند دید پیام صادر کرد، اما برای شهادت تراژیک رئیس جمهور کشور خودش کلمه‌ای ننوشت چه می‌گویند؟
🚨رویترز به نقل از یک مقام مسئول: قطر پیش نویس نهایی توافق آتش بس را به اسرائیل و حماس تحویل داد.
🛑روح الله متفکر آزاد نماینده مردم تبریز: 🔺 در باکو(آذربایجان) برخی از نمایندگان ادعاهای ارضی علیه ایران مطرح می کنند. می خواهم بگویم که دست به بدن وصل می شود نه بدن به دست.
اسکار به خاکستر نشست 🔹روسلینی، بازیگر سرشناس ایتالیایی، با انتشار تصویری از مجسمۀ نیم‌سوختۀ اسکار در میان خاکستر آتش‌سوزی‌های گستردۀ لس‌آنجلس، گفته هر خبری از هالیوود اشک او را جاری می‌کند. 🔹شعله‌های ویرانگر آتش در لس‌آنجلس که به دامنه‌های تپه‌های هالیوود رسیده‌اند، خانۀ شمار زیادی از ستارگان سینما و تلویزیون را به خاکستر تبدیل کرده و بسیاری را وادار به تخلیۀ منازلشان کرده است. 🔹آتش‌سوزی گسترده که از سه‌شنبه در جنوب کالیفرنیا آغاز شد و تاکنون ۲۴ نفر را به کام مرگ کشانده همچنین باعث لغو یا تعویق برنامه‌های فرهنگی و هنری متعددی شده است؛ از جمله اکران‌های اولیۀ برخی فیلم‌ها و اعلام نامزدهای جوایز اسکار که به‌دلیل شدت این فاجعه با اختلال مواجه شده‌اند.
وزیر انرژی عربستان: اورانیوم غنی‌سازی‌شده خواهیم فروخت 🔹ما اورانیوم را غنی‌سازی خواهیم کرد؛ خواهیم فروخت و کیک زرد تولید خواهیم کرد. 🔹عربستان در معادن از جمله اورانیوم سرمایه‌گذاری خواهد کرد. در تلاشیم تا فناوری‌های نوین را بومی‌سازی کنیم و برای بومی‌سازی صنایع به سرمایه‌گذاری زیادی نیاز داریم. بخش پتروشیمی در آیندۀ ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
مزایدۀ انگشتر اهدایی رهبر انقلاب برای آزادی زندانیان 🔹زهرا نجاتی‌عارف، ملی‌پوش والیبال نشسته بانوان: ۱۵ سال است که به‌صورت حرفه‌ای در این رشته فعال هستم و در ۳ دوره بازی‌های پاراآسیایی موفق به کسب مدال نقره شدم. 🔹پیش از این نیز چندبار توفیق حضور در محضر رهبری را داشتم و در دیدار گذشته زمانی که متوجه شدم قرار است انگشتر و چفیه به ورزشکاران هدیه شود بسیار خوشحال شدم. 🔹در فضای مجازی اخباری از افرادی می‌دیدم که به‌خاطر مبالغ بسیار ناچیز در زندان و از خانواده دور هستند. 🔹با دیدن این اخبار تصمیم گرفتم با به مزایده گذاشتن انگشتر قدمی کوچک برای آزادی تعدادی از زندانیان بردارم.
ابوعبیده: اسرائیل با خفَت از شمال غزه عقب‌نشینی می‌کند 🔹سخنگوی شاخهٔ نظامی حماس: در ۷۲ ساعت گذشته بیش از ۱۰ نظامی صهیونیست کشته و ده‌ها نفر از آن‌ها زخمی شده‌اند. تلفات در صفوف ارتش شکست‌خوردهٔ اسرائیل بسیار بیشتر از چیزی است که دشمن اعلام می‌کند. 🔹اسرائیل در شمال غزه شکست خواهد خورد و بدون آنکه بتواند کمر مقاومت را بشکند، با خفت از آن عقب‌نشینی خواهد کرد. این ارتش تنها دستاوردی که داشته، ویرانی، خرابی و کشتار مردم بی‌گناه است.
امروز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۲۴ جشن میلاد با سعادت مولی الموحدین ، حضرت علی(ع) و بزرگداشت مقام پدر با هدف تکریم سالمندان تحت حمایت با حضور امام جمعه و فرمانده سپاه بندرامام خمینی ( ره ) برگزار شد. همچنین به مناسبت گرامیداشت روز مددکار، از مددکاران این اداره تقدیر بعمل آمد. پایگاه بسیج حضرت علی ابن ابیطالب کمیته امداد بندر امام خمینی(ره)
🔷معرفی میکنم نادره رضایی هستن، معاون وزیر "فرهنگ و ارشاد اسلامی" که از یه زن بی حجاب تقدیر کرده و با افتخار عکسشو تو پیجش گذاشته 🔹به دولت هم اعتراض کنیم میگن: «وفاق با دوستام خوبه با اونی که میخوام خوبه» « مهدی طیبی » پ ن: این تصویر رو بزارید کنار این مستندات و تحلیل های ارائه شده تا بفهمید وقتی از کودتای خزنده توسط عوامل نفوذی حرف می‌زنیم یعنی چی. فقط موندیم اون خراب شده وزارت ضد فرهنگ حراست نداره؟؟ نهاد نظارتی نداره ؟؟ دقیقا چه .... میکنند ؟؟ حقوق برای چی می‌گیرند ؟؟ اگر این معاون حامی ولنگاران و اون تعداد معاونین و‌ مسئولان ولنگار وزارت خونه جابجا نشن و باهاشون برخورد نشه با روش های دیگه به شما خواهیم فهموند تا بفهمید تو کشوری که اینهمه خون دادیم یک مسئول غلط می‌کنه ولنگاری را ترویج می‌کنه .
35.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خونه بابا 🌳🏡 ❤️❤️ خونه باباهمونجایی ک هیچ عکس کلیدش رو ازت نمیگیره