eitaa logo
«مبسا»
6.2هزار دنبال‌کننده
46.5هزار عکس
29.7هزار ویدیو
218 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN1
مشاهده در ایتا
دانلود
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غزه پیروز است رهبر انقلاب: 🔹امروز دنیا فهمید که صبر مردم غزه و ایستادگی مقاومت فلسطینی، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرده است. 🔹در کتابها خواهند نوشت که روزی، جماعتی صهیونیست، با فجیع‌ترین جنایات، هزاران زن و کودک را کشتند و در آخر شکست خوردند.
23.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار سلیمانی:صهیونیست‌ها به اهدافشان‌ نرسیدند ▪️وسعت این پیروزی برای فلسطین جهانی است رئیس سازمان بسیج در رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹ بسیجیان کرمانشاه: 🔹سرکردگان صهیونیستی گفته بودند تا زمانی که حماس را از بین نبرند جنگ را متوقف نخواهند کرد. تا زمانی که مردم مظلوم غزه را از این منطقه بیرون نکنند جنگ را متوقف نخواهند کرد. 🔹هیچکدام از خواسته‌های جنایتکاران صهیونیستی در این قرارداد آتش‌بس انجام نشد و به هیچ یک از اهداف خود دست نیافتند. 🔹این پیروزی بزرگ یک عمق وسیع و یک دامنه گسترده را در بر می‌گیرد. عمق و وسعت این پیروزی بزرگ برای فلسطین مظلوم جهانی است.
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وضعیت «خان یونس» در غزه بعد از اعلام آتش‌بس
دوباره سبز می‌شویم.. And we grow green again به مناسبت اعلام آتش‌بس و توقف جنگ در غزه
936.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 پرچم حماس در مسجد الاقصی در اهتزاز است ▫️حماس برای همیشه در قلب فلسطینیان جایگاه خود را خواهد داشت. هرگز مقاومت مردم مظلوم غزه را فراموش نمی‌کنیم، ان‌شاءالله روزی آنها در مسجد الاقصی نماز خواهند خواند.
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اینجوری دغدغه رهبری رو توی منبرت بیار! 🎙برشی از سخنرانی
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری منتشر کرد...
📷 گزارش تصویری از اردوی راهیان نور جنوب با حضور سرهنگ پاسدار احسان علیزاده مسوول سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان البرز، همکاران کمیته امداد حضرت امام (ره) ، بسیجیان سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان البرز ┄┅═══✼✾✼═══┅┄ 🚩 حوزه کمیته امداد حضرت امام (ره)
🔷وزیر خارجه دولت انتقالی سوریه: «اسرائیل» به پایگاه‌ها و مناطق نظامی در کشور ما حمله کرد و ما قطعا باید از میهن خود دفاع کنیم و از مردم خود محافظت کنیم. ما در برابر هرگونه تهدید جدید آماده هستیم. اگر «اسرائیل» می‌خواهد در امنیت باشد، باید به امنیت سوریه و سایر کشورها احترام بگذارد و حملات خود را متوقف کند. پ ن؛ یک کلمه از مادر عروس شنیدیم بالاخره . میزاشتید کل سوریه رو می گرفتند بعد بیانیه می‌دادید.
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پزشکیان نهج البلاغه خوان: کسی که می‌جنگد مغزش مشکل دارد! انسان با انسان نمی‌جنگد مگر اینکه مغزش مشکل داشته باشد. انسان به حقوق انسان تجاوز نمی‌کند مگر اینکه مشکل ذهنی داشته باشد. ما با نگاه کینه و دشمنی و انتقام به کسی نگاه نمی‌کنیم. ما از هر تنفر، جنگ و خشونتی بیزاریم. ✍ حداقل بخش عمده ای از کلام امیرالمومنین علی سلام الله علیه در نهج البلاغه در خلال جنگ های حضرت ایراد شده و بسیاری از آیات قرآن در لزوم جنگ با کافران نازل شده ، آن وقت پزشکیان نهج البلاغه خوان اینطوری موضع گیری می کند... در آیه 39 سوره انفال و بسیاری از آیات قرآن دستور به جنگ و جهاد با کفار داده شده است . وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّىٰ لَا تَكُونَ فِتْنَةٌ وَيَكُونَ الدِّينُ كُلُّهُ لِلَّهِ ۚ فَإِنِ انْتَهَوْا فَإِنَّ اللَّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ بَصِيرٌ و (ای مؤمنان) با کافران بجنگید تا دیگر فتنه و فسادی نماند و آیین همه دین خدا گردد، و چنانچه دست (از کفر) کشیدند خدا به اعمالشان بیناست. آیه ی ۱۲۳ سوره ی توبه يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قَاتِلُوا الَّذِينَ يَلُونَكُمْ مِنَ الْكُفَّارِ وَلْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةً ۚ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ ای اهل ایمان، با کافران از آنان که با شما نزدیکترند شروع به جهاد کنید و باید کفار در شما درشتی و نیرومندی و قوت و پایداری حس کنند، و بدانید که خدا همیشه با پرهیزکاران است. کاش پزشکیان به جای حفظ کردن و خواندن طوطی وار ،فهم درستی از نهج البلاغه داشت.
🔹️امسال حدود ۴۳ هزار دانش آموز اصفهانی در اعتکاف شرکت کردن... انگار دهه نودی ها دارن از نسل های قبل خودشون سبقت میگیرن!
922.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پر بازدید ترین فیلم ساعات اخیر با موضوع مربوط به یک سال پیش است / این فیلم مربوط به پیام ابوعبیده در روز اول جنگ خطاب به صهیونیست‌هاست: در پایان این نبرد شما زانو خواهید زد 🔸در پایان این نبرد شما زانو خواهید زد....