⭕️المیادین گزارش می دهد که زندانیان حزب الله نیز در مرحله دوم توافق آتش بس میان حماس و اسرائیل آزاد خواهند شد.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ کفتار ها شروع شد؛
🎥تظاهرات حامیان ابو سفيان الجبلاوي از فرماندهان تروریست ها در جبلة لاذقیه که اخیرا توسط باند جولانی بازداشت شده است
نادره رضایی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی!!! دیگر با چه زبانی بگوید که یک نفوذی یا ضد انقلاب است؟!!
مسئولین مربوطه خوابند یا بیدار؟!
این حجم از صراحت و وقاحت یک مسئول در جمهوری اسلامی، باورکردنی نیست!!!
حتما فردا با یک تکذیبیه چند خطی خواهند گفت که این صفحات جعلی است و متعلق به خانم معاون نمی باشد. به همین سادگی ...
#استحاله
#نفوذ
✍ "قاسم اکبری"
23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دوستانی که میخوان درمورد انجمن حجتیه و مواضعِ عجیب و غریب و متناقضشون اطلاعات کسب کنند، حتما این کلیپ رو ببینند.
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️رسوایی در آخرین سخنرانی وزیر خارجه دولت بایدن
🔹در پی خودداری وزیر خارجه آمریکا از پاسخ دادن به سوالات خبرنگارانی که از او درباره جنگ غزه میپرسیدند، نیروهای امنیتی دو خبرنگار را بازداشت کردند.
🔹یک خبرنگار از بلینکن پرسید چرا او الان برای محاکمه در لاهه نیست؟ که توسط نیروهای امنیتی با خشونت بازداشت شد!
🔹خبرنگار دیگر بلینکن را شریک نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه و ارتکاب هلوکاست دانست که او نیز توسط نیروهای امنیتی از سالن اخراج شد!
🔷بایدن: تونلهای حماس شگفتآور است
جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا تاکید کرد که تونلهای ساختهشده توسط حماس بسیار شگفتآور هستند و گاهی عمق آنها به ۲۰ پا (بیش از ۶ متر) میرسد. او افزود: «هیچکس قبلاً تصوری از این تونلها نداشت.»
بایدن در مصاحبهای با شبکه "اماسانبیسی" تصریح کرد: «این ایده که "اسرائیل" بتواند بدون در نظر گرفتن مسئله فلسطین به بقا و دفاع از خود ادامه دهد، غیرممکن است.»
او تأکید کرد که برای اولین بار زمانی که اقدامات "اسرائیل" در محور فیلادلفیا و تخریب بیمارستانها شدت گرفت، از بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی خواست تا آتشبس را برقرار کند.
وی همچنین گفت: «ائتلاف نتانیاهو بسیار تندرو و این دولت متعصبترین و تندروترین دولت در تاریخ هر نخستوزیر اسرائیلی است.»
جو بایدن اظهار داشت که نتانیاهو شجاعت مقابله با ائتلاف دولتاش را ندارد، زیرا ممکن است این ائتلاف فردا به برکناری او رأی دهد.
بایدن در ادامه افزود که اخیراً با دونالد ترامپ، درباره مذاکرات پیرامون غزه صحبت نکرده است، اما پس از پیروزی او در انتخابات، گفتوگوهایی بین آنها انجام شده است.
ظریف: پزشکیان با کمک مقام معظم رهبری کشور را از جنگ نجات داد
🔹دوستان ما در جناح مقابل بپذیرند راه رسیدن به هدف دعوا کردن نیست