eitaa logo
«مبسا»
6.2هزار دنبال‌کننده
46.6هزار عکس
29.9هزار ویدیو
220 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN1
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ ۲۵ نفر از کارکنان کمیته امداد خراسان شمالی به اردوی راهیان نور اعزام شدند 🔺 صبح امروز؛ تعداد 150 نفر از کارکنان دولت در قالب دوازدهمین کاروان بسیج اقشار و کارکنان دستگاه های اجرایی به اردوی راهیان نور و مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند. 🔺 از این تعداد ۲۵ نفر از کارکنان بسیجی کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی نیز در قالب سفر ۶ روزه به سرزمین های نور اعزام شدند که 8 نفر زائر اولی بودند. 🗓️ ۲۹ دی ماه ۱۴۰۳ _بسیج_کارکنان_دولت { @Mabsaa }
‌شناسایی پیکر شهید عبدالله حری پس از ۴۱ سال 🔹پیکر مطهر شهید «عبدالله حری» از شهدای والامقام شهرستان شوش پس از ۴۱ سال شناسایی شد. 🔹شهید والامقام «عبدالله حری» متولد ۲۸ مرداد سال ۱۳۴۴ هجری شمسی است که در سن ۱۶ سالگی در جبهه‌های حق علیه باطل حضور یافت و در تاریخ ۶ اسفند ماه سال ۱۳۶۲ به درجه رفیع شهادت نائل آمد و جاویدالاثر شد. 🔹پس از ۴۱ سال پیکر مطهر شهید «عبدالله حری» کشف و شناسایی شد و در هفته آینده و با حضور قشر‌های مختلف مردم انقلابی شوش تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.
اختصاص سامانه ۴۰۳۰ برای پیشگیری از سقط جنین مدیرعامل بنیاد برکت گفت: با توجه به تجربه موفق سامانه ۴۰۳۰ در ایام کرونا، این سامانه در رویکرد جدید خود با ایجاد شرایطی امن، محرمانه، تخصصی و با حفظ شأن مخاطب، خدمات مشاوره تلفنی را در حوزه پیشگیری از سقط جنین به طور موثرتر ارائه می‌کند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💠💠💠💠💠💠💠💠
♦️قاضی محمد مقیسه که بود و چه پرونده‌های مهمی را بررسی کرد؟ 🔹محمد مقیسه، قاضی معروف پرونده‌های امنیتی و رئیس شعبه ۵۳ دادگاه انقلاب بود. وی در سال ۶۴ به عنوان ناظر زندان قزل حصار منصوب شد و پس از آن دادیار و ناظر زندان رجایی‌شهر کرج شد. قاضی مقیسه بیش از ۳۰ سال سابقه حضور در دادگاه انقلاب داشته و در محاکمه متهمان سیاسی و اقتصادی بسیاری نقش داشت. 🔹پرونده رهبران بهایی، برخی اغتشاشگران سال ۸۸ از جمله پرونده‌هایی هستند که مقیسه مسئول رسیدگی به آن بوده‌است. پرونده ابوالفضل قدیانی و مصطفی تاجزاده در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست مقیسه رسیدگی شده‌است. 🔹مقیسه هم چنین، مهدی هاشمی، فرزند مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی (رئیس سابق مجمع تشخیص مصحلت نظام) را به صورت غیر علنی در دادگاه انقلاب در سال ۲۰۱۴ میلادی محاکمه کرده بود. 🔹قاضی مقیسه هم چنین در سال ۱۳۹۶، رئیس دادگاه رسیدگی به اتهامات پرونده موسوم به فساد بزرگ نفتی بود که پای بابک زنجانی را به این دادگاه کشاند. 🔹رسیدگی به پرونده موسوم به شاخ‌های اینستاگرامی نیز به ریاست قاضی مقیسه انجام شده بود. 🔹قاضی مقیسه در سال‌های اخیر در بسیاری از پرونده‌های مهم امنیتی حکم صادر کرده است که از آن جمله می‌توان به پرونده نسرین ستوده اشاره کرد. همچنین در هفته‌های اخیر صدور حکم ۱۰ سال حبس برای مدیر آپارات از سوی قاضی مقیسه، انعکاس گسترده‌ای در رسانه‌ها داشت. 🔹قاضی مقیسه در فهرست تحریم‌های دولت ایالات متحده آمریکا هم قرار گرفته بود.
♦️چکیده‌ای از سوابق و مسئولیت‌های مهم شهید آیت‌الله علی رازینی از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون 🔹عضو شورای نمایندگان ولی فقیه در دانشگاه‌های کشور با حکم مستقیم مقام معظم رهبری 🔹معاونت حقوقی رئیس قوه قضائیه 🔹ریاست دادگاه ویژه روحانیت به حکم حضرت امام (ره) و تنفیذ مقام معظم رهبری 🔹نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری 🔹ریاست کل دیوان عدالت اداری 🔹معاونت اجرایی دیوان عالی کشور 🔹ریاست کل دادگستری استان تهران 🔹ریاست دانشگاه علوم قضایی 🔹ریاست دادگاه ویژه رسیدگی به تخلفات جنگ به حکم حضرت امام (ره) 🔹ریاست سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت شهید علی رازینی از ترورش در سمت رئیس دادگستری تهران
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنگوی قوه‌قضائیه: فرد مسلح بعد از ترور ۲ قاضی و مجروح‌کردن یک محافظ، درحال فرار خودکشی کرده است.
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خودروی حامل پیکرهای شهدا از محل دیوان‌عالی کشور خارج شد
در پی اعلام کاهش سطح ذخایر خونی در استان؛ با استقرار تیم سیار خون‌گیری در اداره کل کمیته امداد کرمان، مدیرکل و جمعی از امدادگران این نهاد برای تقویت بانک خون استان، خون اهدا کردند. دکتر ناصر عسکری نژاد، مدیرکل کمیته امداد استان کرمان در حاشیه این مراسم گفت: یکی از مشکلات عدیده‌ای که در جامعه آماری تحت حمایت با آن مواجه هستیم مددجویانی هستند که مبتلا به بیماری های خاص به خصوص بیماری هموفیلی و تالاسمی بوده و یا مددجویان بیماری که در بیمارستان بستری و در بحث خون با مشکل مواجه هستند و در این راستا امروز جمعی از امدادگران کمیته امداد کرمان در پایگاه بسیج شهداء امداد و به منظور تحقق بخشیدن به شعار «اهداء خون، اهداء زندگی» خون خود را اهداء کردند. مدیر کل کمیته امداد استان کرمان در ادامه یکی از رسالت های مهم کار این نهاد را امداد رسانی اعلام کرد و گفت: اهداء خون توسط امدادگران کمیته امداد نیز در راستای تحقق بخشی به این امر مهم انجام شد. وی ادامه داد: اهداء خون در جامعه باعث ارتباط معنوی در بین مردم و موجب تقویت روحیه نوع‌دوستی در بین انسان‌ها می‌شود و به‌تبع آن نیاز به خون و فرآورده‌های خونی نیز کاهش می‌یابد. مدیرکل کمیته امداد استان کرمان خاطرنشان کرد: حضور امدادگران این نهاد در چنین مراسمی باهدف فرهنگ‌سازی، تقویت حس همدلی، نوع‌دوستی و دستگیری از درماندگان است و سبب شکوفا شدن حس زیبای ازخودگذشتگی می‌شود. مقاومت بسیج شهدای کمیته امداد { @Mabsaa }
📣 رئیس‌جمهور لبنان: اسرائیل آتش‌بس را نقض می‌کند 🔸تداوم اقدامات ناقض اسرائیل و نابودسازیِ روستاهای مرزیِ لبنان کاملاً با آنچه در توافق آتش‌بس آمده، در تعارض است. لبنان اصرار دارد عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی از جنوب در چهارچوب مهلت مشخص‌شده در توافق آتش‌بس انجام شود. 🔸دبیرکل سازمان ملل هم که دیروز به لبنان سفر کرده، پس‌از دیدار با عون گفت: «تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا عقب‌نشینی امن نیروهای اسرائیلی از جنوب لبنان در زمان مشخص‌شده در توافق، تضمین شود.»
📣 میانگین سنی مادران ایرانی برای اولین فرزندآوری چقدر است؟ 🔸️بر اساس آمارهای موجود در سازمان ثبت احوال کشور، میانگین سن مادر در اولین فرزندآوری در کل کشور برابر با ۲۷.۴ سال بوده که مقدار این شاخص در نقاط شهری ۲۸.۲ سال و در نقاط روستایی ۲۴.۳ سال است.
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 جهانگیر: در حادثه تروریستی امروز قاضی دیگری مجروح نشده است 🔸️سخنگوی قوه‌قضائیه: ۲ قاضی دیوان‌عالی کشور به‌دست یک نیروی نفوذی و تروریست به‌شهادت رسیدند.