eitaa logo
«مبسا»
6.2هزار دنبال‌کننده
46.7هزار عکس
30هزار ویدیو
220 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN1
مشاهده در ایتا
دانلود
🔳 پیام رئیس کمیته امداد در پی شهادت مظلومانه قضات شریف، علی رازینی و محمد مقیسه ◾️ سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در پیامی شهادت مظلومانه قضات شریف، علی رازینی و محمد مقیسه را تسلیت گفت. متن پیام به شرح زیر است: ◾️ شهادت مظلومانه قضات بزرگوار، آقایان حجج‌الاسلام والمسلمین علی رازینی و محمد مقیسه‌ به دست منافقان پلید و‌ بدسرشت موجب تألم و اندوه عمیق شد. ◾️ این قضات دلسوز و فداکار با مجاهدت‌های بی‌وقفه و قاطعیتی ستودنی، در مسیر احقاق حق و اجرای عدالت، نام خود را در زمره‌ خادمان حقیقی انقلاب اسلامی به ثبت رساندند. ◾️ اینجانب این ضایعه‌ تأسف‌بار را به حضور رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی)، قضات شریف و عدالتخواه دستگاه عدلیه، ملت شریف و شهیدپرور ایران اسلامی و خانواده گرانقدر ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای این شهدای والامقام، علو درجات مسئلت دارم.
📌 مدیرکل گزینش کمیته امداد منصوب شد 🔸 رئیس کمیته امداد در حکمی «سیداحسان گتمیریان» را به عنوان مدیرکل گزینش کمیته امداد منصوب کرد. متن حکم انتصاب به شرح زیر است: 🔹 برادر ارجمند جناب آقای سیداحسان گتمیریان با استناد به بند (۶) ماده (۱۴) اساسنامه و نظر به تدین، تخصص، تجربیات ارزنده، به موجب این ابلاغ جناب‌عالی را برای مدت دو سال به عنوان «مدیرکل گزینش» در نهاد انقلابی کمیته امداد امام خمینی (ره) منصوب می‌نمایم. 🔹 امید است تحت عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) توفیق خدمت‌گذاری بیشتر حاصل و موجبات قرب الهی و رضایتمندی مقام معظم رهبری (مد ظله‌العالی) فراهم گردد.
🔳 پیام تسلیت رئیس هیات امنای کمیته امداد در پی شهادت دو قاضی شجاع و متعهد قوه قضاییه ◾️ آیت‌الله محسن کازرونی، رئیس هیات امنای کمیته امداد در پیامی شهادت دو قاضی شجاع و متعهد قوه قضاییه را تسلیت گفت. متن پیام به شرح زیر است: ◾️ ضایعه ناگوار شهادت مظلومانه و ناجوانمردانه حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رازینی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد مقیسه، ۲ قاضی عادل، متعهد، انقلابی و شجاع و چهره‌های سرشناس و پر تلاش، که سالیان متمادی از عمر شریف خود را در مناصب مختلف قضایی، در پیشبرد اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی با اخلاص و فداکاری تلاش کردند و در راستای عدالت گستری و مبارزه با فساد و عناصر مخل نظم و مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی و منافقین کور دل و عوامل استکبار جهانی منشا خدمات سترگ و ارزشمند در قوه قضاییه بودند، موجب تاثر و تألم شد. ◾️ اینجانب شهادت این بزرگواران را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و بیت شریف ایشان و جامعه قضات خدوم و شجاع تبریک و تسلیت عرض نموده از خداوند منان برای آن عزیزان علو درجات از درگاه احدیت مسئلت می‌نمایم.
⭕ توییت جدید رهبر انقلاب درمورد مذاکرات.
🔸🔸🔸سجاد حسینی، جانشین فرمانده حوزه مقاومت بسیج کمیته امداد استان تهران: 🔹امروز یکشنبه سی ام دی ماه با حضور حسین فتح آبادی معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان تهران و لاله افتخاری مشاور امور بانوان کمیته امداد و جمع دیگری از بسیجیان، ۲۰۰ بسته معیشتی به مناسبت دهه بصیرت میان خانوارهای تحت حمایت ادارات گلستان، بوستان و شاهدشهر_صباشهر و فردوسیه توزیع شد. 🔹این تعداد بسته معیشتی به ارزش ۵٠ میلیون تومان به همت مرکز مقاومت بسیج کمیته امداد امام خمینی (ره) تهیه و توسط حوزه مقاومت بسیج کمیته امداد استان تهران میان خانوارهای تحت حمایت توزیع شد.
حضور گسترده نیروهای القسام در هنگام تبادل ۳ اسیر صهیونیست 🔹نیروهای القسام در هنگام تبادل ۳ اسیر صهیونیست در کنار مردم غزه حضور داشتند تا نخستین گروه از اسرا در مرحله نخست توافق تبادل، آزاد شوند.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ اسیر صهیونیست به صلیب سرخ تحویل داده شدند 🔹ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید که صلیب سرخ از تحویل‌گرفتن ۳ اسیر صهیونیست خبر داده است.
فکر کن پخش زنده گذاشتن😂 بعد میبینن حماس سر و مر و گنده داره تبادل و انجام میده حقیقتا خیلی سنگینه
17.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 ابوعبیده: طوفان‌الاقصی چهره منطقه را تغییر داد سخنگوی گردان‌های «عزالدین‌القسام»: 🔸خداوند نور خودش را بر ما گسترانده است. همه خانواده‌های ما شهدای بیگناه و نیکوکاری دارند که شفاعت ما را در روز قیامت می‌کنند. 🔸تمامی سنگ‌های مسجدالاقصی مبارک را به شهدای غزه مزین خواهیم کرد. این گران‌ترین و عظیم‌ترین کار در نزد خداوند است. 🔸معرکه طوفان‌الاقصی از نوار غزه آغاز شد اما چهره منطقه را تغییر دارد. معادلات جدیدی در درگیری با اسرائیل رقم زد. 🔸ضربه‌ای که به رژیم صهیونیستی وارد کرد و این که هزاران نفر از نظامیان آن زخمی و کشته شدند. 🔸حمله گسترده‌ای به اقتصاد اسرائیل وارد شد و باعث آوارگی آنها شد.
19.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 ابوعبیده: اسرائیل کانون بحران در منطقه است سخنگوی گردان‌های «عزالدین‌القسام» جنبش حماس: 🔸دشمن نقشه‌هایی منتشر کرد و توجه به ملتها و کشورهای بزرگی نمی‌کند که تاریخ ریشه‌داری دارند. 🔸دشمن جنایتکار بلای این منطقه است و همه تلاش‌ها و راهبردها و نقشه‌ها باید منجر به این شود که چگونه با این اشغالگری مقابله کرد. 🔸همه تلاش‌هایی که در منطقه انجام شد با طوفان بصیرت و هوشیاری شکست خواهد خورد. دشمن دچار فنا شده است. 🔸مقاومت ما در کرانه باختری بیشتر شده است. در کنار قهرمانان کرانه باختری می‌ایستیم. 🔸برای افزایش تنش‌ها با این دشمن جنایتکار و مقابله با آن باید آماده باشیم و باید جلو فتنه‌انگیزی‌های دشمن جنایتکار گرفته شود.
20.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 ابوعبیده: یمن جهانیان را شگفت‌زده کرد سخنگوی گردان‌های «عزالدین‌القسام»: 🔸ملت برادر یمن را یادآور می‌شویم. کسانی که چقدر شبیه ما در کرامت و عزت هستند. کارهای آنها جهانیان را شگفت‌زده کرد و نمونه بی‌نظیر و تاریخی ارائه کردند. 🔸به جمهوری اسلامی ایران درود می‌فرستیم به خاطر پشتیبانی‌های پی در پی انجام دادند و عملیات وعده‌های صادق را اجرا کردند.
📣 بایدن: در بین اسرایی که آزاد می‌شوند، چند شهروند آمریکایی حضور دارند جو بایدن رییس جمهور آمریکا: 🔸چند شهروند این کشور در بین اسرای صهیونیست که قرار است آزاد شوند، حضور دارند. 🔸امروز حدود ۷۰۰ محموله کمک‌های بشردوستانه وارد نوار غزه خواهد شد. 🔸ایران و حزب الله تضعیف شده‌اند ؛ آتش بس در غزه نتیجه اقدامات سیاسی موثری است که از چندماه قبل در حال انجام آن بودیم!