eitaa logo
«مبسا»
6.1هزار دنبال‌کننده
47.4هزار عکس
30.6هزار ویدیو
222 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN1
مشاهده در ایتا
دانلود
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧙 و آفت هایی که در یک سازمان بوجود می آور
885.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎥سعد الحریری از بازگشت حزب المستقبل به صحنه سیاست لبنان خبر داد 🔹وی همچنین گفت: ۲۰ سال پیش ، شما خواستار دستیابی به عدالت شدید وحکومت رئیس جمهور مجرم بشار اسد را از لبنان بیرون انداختید 🔹پس از ۲۰ سال ، مردم سوریه توانستند بشار اسد را ساقط کنند و آنچه اتفاق افتاد آغاز عدالت بود. 🔹ما بهترین روابط را با سوریه می خواهیم
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قدرت نمایی خیابانی معنادار سعد الحریری سرکرده حزب المستقبل لبنان در آستانه مراسم تشییع پیکر شهید حسن نصرالله
📌رسانه‌های لبنانی: مقامات ایرانی از اعطای مجوز به لبنان برای فرود امروز دو هواپیما در تهران خودداری کردند. 📌مدیرکل فرودگاه امام خمینی (ره): پروازهای بیروت از روز گذشته لغو شده و لبنان مجوز از سرگیری پروازها را نداده است. سازمان هواپیمایی کشوری به دنبال دریافت مجوز از لبنان برای انجام این پرواز است. پرواز دیشب لغو شد و صبح امروز یک پرواز دیگر لغو شد.
❌️ امارات لیکس: منابع دیپلماتیک فاش کردند که امارات به آفریقای جنوبی پیشنهاد سرمایه گذاری هنگفتی را داد تا از شکایت اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری خودداری کند. 🎬 برای بیداری وجدانها @Bidari_Media
یه عده هم داخل ایران حافظ منافع امارات شده اند و اجازه نمی‌دهند هیچ تعرض و اقدامی علیه این غده چرکین شرارت و تروریست پرور انجام شود.....
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | اقدام بزرگـ حضرت امام برای مقدمه سازی ظهور 🔰 استاد میرباقری : در هیچ دوره‌ای در عصر غیبت، همچون دوران انقلاب اسلامی، این‌قدر انسان پابه‌رکاب و آماده شهادت وجود نداشته است.‌ اگر در این مسیر، ایستادگی کنیم، بشارتی که به ما داده شده این است که ان‌شاءالله به عصر ظهور منتهی می‌شود.
💢آیت‌الله خاتمی: رئیس جمهور آمریکا خود تروریست واقعی است 🔸آیت‌الله «احمد خاتمی» خطیب نماز جمعه تهران به اظهارات اخیر ترامپ واکنش نشان داد و اقدامات او را محکوم کرد و گفت: ترامپ در اظهارات اخیرش ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرده است. این اتهامات بی‌اساس است. تروریست واقعی خود آمریکاست که با بمباران مردم غزه و حمایت از گروه‌های تروریستی، جنایت‌های زیادی مرتکب شده است. 🔸ترامپ ادعا می‌کند که از زنان ایرانی حمایت می‌کند، اما این یک دروغ بزرگ است. زنان ایران از این حمایت‌های دروغین بیزارند و شعار «مرگ بر آمریکا» سر می‌دهند تا ترامپ بشنود که زنان ایران از او بیزارند. 🔸رئیس جمهور آمریکا در اظهارات اخیرش گفته است که مردم غزه باید به اردن بروند. این سخن، مصداق ظلم است و قرآن کریم می‌فرماید: "وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِینَ". خداوند با صالحان است و هرگز اجازه نخواهد داد که مردم غزه آواره شوند.
📣 به یاد شما در مسیر حرم تا حرم… ✨🚶🏻‍♂️ امروز، در این راه عاشقی، در مسیر حرم به حرم، دل‌هایمان به یاد شما زائران حضرت عشق می‌تپد… ❤️ و چه زیباست که در این عید فرخنده، به عشق امام موعود (عج) دو هدیه‌ی ویژه تقدیم کنیم، باشد که دل‌هایمان بیشتر به نور حضورش روشن گردد… ✨🎁 همراه ما باشید و کانال را دنبال کنید تا از این هدیه‌های معنوی جا نمانید… 🌿🔥
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترامپ در دیدار با نخست وزیر هند: 🔺ما چیزهای مهمی برای صحبت داریم، اول از همه هند بجای خرید نفت و گاز زیاد از دیگران، از ما خواهد خرید. 🔸آنها به نفت نیاز دارند، ما مقدار زیادی از آن داریم.
🛑ترامپ: 🔸دلیل آغاز جنگ این‌ بود که بایدن گفت‌ اوکراین می‌تواند به ناتو بپیوندد 🔹اوکراین حق عضویت در ناتو را ندارد
. ♻️ ظریف که در آذر ماه از آمادگی پزشکیان برای مذاکره با ترامپ درباره هسته‌ای و بیشتر سخن می‌گفت حالا پس از بیانات رهبر انقلاب چرا ساکت است! ۱۳ آذر بود که ظریف معاون غیرقانونی پزشکیان گفت: دولت پزشکیان برای مدیریت تنش‌ها با ایالات متحده، که به تازگی رئیس‌ جمهور جدیدی نیز انتخاب کرده، آماده است. پزشکیان آماده است مذاکراتی از جایگاه برابر درباره توافق هسته‌ای و شاید موارد بیشتری انجام گیرد.