eitaa logo
«مبسا»
6.1هزار دنبال‌کننده
47.6هزار عکس
30.8هزار ویدیو
223 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN1
مشاهده در ایتا
دانلود
برزیل در میانهٔ تهدیدهای آمریکا از اعضای بریکس میزبانی می‌کند 🔹ادارهٔ روابط‌عمومی بریکس اعلام کرد نشست بعدیِ این گروه ششم و هفتم جولای(۱۵ و ۱۶ تیر ۱۴۰۴) به میزبانیِ شهر ریودوژانیرو برگزار خواهد شد. 🔸برزیل از دوازدهم دی امسال ریاست دوره‌ای گروه بریکس را بر عهده گرفته است.
📣 محمولهٔ بمب‌های سنگین آمریکایی وارد تل‌آویو شد 🔸وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد بمب‌های سنگین «MK-84» در یک فرایند جابه‌جایی مشترک میان ۲ نهاد اسرائیلی وارد فلسطین اشغالی شده است. 🔸ارسال این محموله پیش‌تر در دورهٔ ریاست‌جمهوری بایدن تعلیق شده بود.
📣 ادعای خبرگزاری فرانسه درباره علت منع فرود هواپیماهای ایرانی در بیروت منبع لبنانی به خبرگزاری فرانسه: 🔸لبنان ۲ بار در طی هفته جاری، پس از آن که آمریکا هشدار داد رژیم صهیونیستی ممکن است هواپیماهای ایرانی به مقصد بیروت را سرنگون کند، به این هواپیماها اجازه فرود در بیروت را نداد. 🔸اسرائیلی‌ها از طریق آمریکایی‌ها به لبنان اطلاع دادند که اگر این هواپیمای ایرانی در لبنان فرود بیاید، فرودگاه را هدف قرار می‌دهند.
📣 ناوهای پهپادبَر ایرانی؛ «کابوس اسرائیل» 🔸️نشریه تحلیلی نشنال اینترست آمریکا نوشت: تولید ناو پهپادبر، یک جهش قابل‌توجه برای جمهوری اسلامی محسوب می‌شود. 🔸️تهران با استفاده از امکانات موجود خود و بدون صرف میلیاردها دلار هزینه، به ساخت این ناوها پرداخته است. 🔸️پهپادها و سامانه‌های بدون سرنشین، حوزه‌هایی هستند که ایران در آن‌ها پیشرفت‌های قابل‌توجهی داشته است. 🔸️ایالات متحده نباید این تهدید را دست کم بگیرد. این ناوها «هشداری» برای آمریکا و «کابوسی» برای اسرائیل هستند.
📣 المشهدانی: تمایلی ندارم جولانی به بغداد بیاید رئیس پارلمان عراق: 🔸ما با ایران، ترکیه و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برای حمایت از ثبات منطقه توافق کردیم. 🔸تمایلی ندارم جولانی به بغداد بیاید و خشم شیعیان برانگیخته شود. 🔸رئیس جمهور آمریکا می‌خواهد غزه را به یک گردشگاه تبدیل کند. 🔸در انتخابات آتی (پارلمان) نامزد خواهم شد.
📣 چین: صلح در اوکراین باید منصفانه باشد 🔸وانگ‌یی، وزیر خارجه چین در دیدار با سیبیگا، وزیر خارجه اوکراین در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ تاکید کرد: مقامات پکن امیدوارند تلاش‌ها برای دستیابی به صلح در اوکراین و حل و فصل منازعه میان روسیه و اوکراین منصفانه باشد.
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با برادر دانشجوی مرحوم امیرمحمد خالقی از خانواده او‌ عذرخواهی کرد و تسلیت گفت
📣 وزیر خارجهٔ آمریکا در فلسطین اشغالی با نتانیاهو دیدار کرد.
📣 کاهش ۱۷ درصدی ورودی سدها 🔸️از ابتدای سال آبی تا کنون ورودی مخازن کل معادل ۷ میلیارد ۴۲۰ میلیون متر مکعب بوده که در مقایسه با سال گذشته این عدد به ۸ میلیارد ۹۴۰ می‌رسید که نشان دهنده کاهش ۱۷ درصدی ورودی سدها است.
📣 واکاوی پشت‌پرده گرانی برنج 🔸از نخستین برداشت کشت اول برنج توسط کشاورزان مازندرانی بیش از ۱۵۰ روز و برداشت کشت دوم و رتون نیز بیش از ۱۰۰ روز می‌گذرد. ‌🔸حالا همهمه گرانی برنج شوک عجیبی به تولیدکنندگانی وارد کرده که در میان دلالی‌های بازار برنج محصور شده‌اند. 🔸کشاورز در همان روزهای گرم تولید برنج و کشمکش‌ها برای قیمت نهایی برنج حاصل دسترنج خود را از کیلویی ۷۸ هزار تومان و نهایت ۹۰ هزار تومان آن هم اواخر آبان ماه به فروش رساند. ‌🔸اکنون که فصل سرد سال و زمستان را پشت‌سر می‌گذرانیم گرمای قیمتی در بازار برنج شوک به تولیدکننده و مصرف کننده وارد کرده است. 🔸کشاورزان زحمتکش این روزها به گوششان گران شدن قیمت برنج می‌رسد که برایشان آه و افسوس باقی می‌گذارد چرا که اکنون برنجی ندارند تا با این قیمت بالا عرضه کنند و گره معیشتی آنان رفع شود.
📣 ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران 🔸️شبکه سعودی الحدث در گزارشی به نقل از یک منبع اروپایی مدعی شد که رئیس جمهور آمریکا در صدد مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران است.
📣 کمال تبریزی: رأی‌گیری در سکوت انجام شد یکی از اعضاء هیات داوری چهل و سومین جشنواره فیلم فجر : 🔸رأی‌گیری نهایی جشنواره فجر برای لو نرفتن آراء در سکوت انجام شده است. 🔸با قاطعیت اعلام می‌کنم اگر فیلم «پیر پسر» در بخش مسابقه حضور داشت، تمام جوایز اصلی به این فیلم اهدا می‌شد 🔸پس وقتی موانعی باعث عدم حضور این فیلم در رقابت شده، شاید بحث از عدالت چندان معنایی نداشته باشد. 🔸بخش ویژه بخاطر نمایش ندادن فیلم «قاتل و وحشی» به امتیازی منفی بدل شد. 🔸فشار از بیرون به جشنواره و سازمان سینمایی باعث شد امکان پخش «قاتل و وحشی» فراهم نشود. 🔸اگر گروه دیگری داور بودند حتماً نتایج تغییر می‌کرد. 🔸اینکه همیشه فرض کنیم بهترین فیلم جشنواره، باید چند جایزه بگیرد منطقی نیست. 🔸به نظرم این هیأت داوری واقعاً عالی بود 🔸لحن و زبان سینما در حال تغییر است. 🔸معتقدم جشنواره دیگر برای نسل بعد از ماست. 🔸باید منتظر شاهکارهای متفاوت و درخشان از نسل آینده سینمای ایران باشیم.