eitaa logo
«مبسا»
6.1هزار دنبال‌کننده
48هزار عکس
31.1هزار ویدیو
224 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN1
مشاهده در ایتا
دانلود
📸تصویری کمتر دیده شده از دیدار آیت الله سید مرتضی مستجابی با رهبر معظم انقلاب
*🔺️اوکراین یک مملکت ذلیل!/ ایران پهلوی اوکراین امروز بود!* 🔹آمریکا به وضوح شکست خورد و ترامپ میرود تا اوکراین را ارزان تر از ماست به پوتین بفروشد. اوکراین شمشیر آمریکا در جنگ با روسیه بود؛ آمریکا که باخت، شمشیر شکست، بر زمین افتاد و حالا به غنیمت گرفته خواهد شد. 🔹روسها و آمریکایی ها در حالی برای مذاکره درباره اوکراین به ریاض رفته بودند که حتی یک صندلی برای اوکراینی ها در میز مذاکره دیده نشده بود؛ اوکراین که هیچ! اروپایی ها را نیز راه نداده بودند؛ فکرش را بکنید، فرانسه، آلمان و انگلیس را هم عددی به حساب نیاوردند. 🔹اروپایی ها را کاری ندارم؛ این اصلا یک تحلیل مفصل میطلبد و جزئیات زیادی وجود دارد که وصفش در این مجال نمیگنجد. اما اوکراین! حال روز مردمی که از سه سال پیش تا کنون بیش از یک میلیون نفرشان قربانی جنگ شده و ۳۰ درصد خاکش از دست رفته را چه کسی درک میکند؟! 🔹این عاقبت مملکتی است که سرنوشتش را به سیاست های آمریکا گره میزند؛ این سرنوشت مردمی است که حکومت مستقلی را با کودتا سرنگون میکنند تا حکومت دلقک ها شکل بگیرد؛ این نتیجه اعتماد به آمریکا است. 🔹اوکراین اگر مستقل بود، وارد بازی آمریکا نمیشد و اگر قدرت میداشت، این این حال و روزش نمیبود! آمریکا به زلنسکی گفت برو بجنگ ما هستیم؛ و حالا میگوید غلط کردی که جنگیدی؛ ما دیگر نیستیم؛ به همین راحتی! ما هم تا قبل از انقلاب اوکراینی بودیم برای خودمان! 🔹هر وقت بین دو قدرت زد و خوردی ایجاد میشد، ایران باید تکه ای از خاکش را میداد؛ در پایتختمان کنفرانس میگذاشتند، خودمان دعوت نبودیم! حال اوکراینی ها را ایرانی های نسل قدیم خوب میفهمند؛ افسردگی هایشان را؛ غرور ملی از دست رفته و کشور پاره پاره را؛ امروز اما قدرت داریم، نه خاک میخوریم نه خاک میدهیم؛ مشکلات هست، رفاه هم هست؛ غرور ملی داریم؛ وجه المصالحه قدرتها هم نمیشویم. 🔹اگر از شما پرسیدند جمهوری اسلامی را چگونه میبینید، بگویید آنگونه که مملکتمان را از اوکراین بودن به یک قدرت منطقه ای و حتی جهانی بدل کرده است؛ کشور با عظمتی که حتی ابرقدرتی مانند روسیه به آن تکیه کرد و توانست در مقابله با آمریکا پیروز شود. در تاریخ ۳۰۰ سال اخیر ما در اوج هستیم! https://eitaa.com/Mabsaa 🚨ما را به دیگران معرفی نمایید.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📷 شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر و هیئت همراه عصر امروز (چهارشنبه) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. ۱۴۰۳/۱۲/۱ 💻 Farsi.khamenei.ir
📌 پیام تسلیت و تهنیت رئیس کمیته امداد در پی درگذشت شهادت‌گونه جانباز سرافراز حاج حمیدحیدری 🔸 سیدمرتضی بختیاری،رئیس کمیته امداد درپیامی درگذشت شهادت‌گونه جانبازسرافرازحاج حمیدحیدری را تبریک و تهنیت گفت.متن پیام به شرح زیراست: 🔹 بسم الله الرحمن الرحیم الَّذینَ آمَنُواوَهاجَرُواوَجاهَدُوافی‌ سَبیلِ اللَّهِ بِأَمْوالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَاللَّهِ وَأُولئِکَ هُمُ الْفائِزُونَ آنها که ایمان آوردند وهجرت کردند وبا اموال وجانهایشان درراه خداجهاد نمودند،مقامشان نزدخدا برتر است وآنها پیروز ورستگارند. 🔹 پروازشهادت‌گونه جانبازسرافراز حاج حمیدحیدری را که همواره در عرصه‌های مختلف جهاد ازجبهه‌های حق علیه باطل تامناطق محروم کشور حضوری مجاهدانه داشتند وسرانجام درخدمت‌رسانی به مردم مظلوم جنوب لبنان به دیدار حق شتافتند،خدمت خانواده معظم وهمسنگران عزیزشان تسلیت وتهنیت عرض می‌نمایم. 🔹 برای خانواده ودوستان این عزیز سفرکرده از درگاه باری‌تعالی صبر جمیل واجر جزیل و برای ایشان هم‌نشینی باسرور وسالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام)را مسئلت دارم.
📌 دانشجويان سيستان و بلوچستان نماينده تمام نخبگان ايران هستند 🔸 حجت‌الاسلام والمسلمین متقی‌فر، معاون امور فرهنگى كميته امداد: 🔹 اميد امروز ايران به شما دانشجويان است كه با پشتكار خود در خط مقدم علم و دانش ايستاده‌ايد و با وجود تمام مشكلات، با هنر مقاومت در مسير پيشرفت ملى گام برداشته‌ايد. 🔹 دانشجويان سيستان و بلوچستان  مكمل نخبگان ملى هستند و علاوه بر اينكه عامل افتخار استان خود به شمار مي‌آيند، نماينده كل ايران نيز هستند. 🔹 باید از طريق همين دانشجویان، به ويژه نخبگان كشورى بتوانيم توانائى‌هاى علمى فرزندان ايران را به رخ منطقه و جهان بكشانيم.
📌 جشن خودکفایی و توانمندسازی سه هزار مددجوی استان هرمزگان برگزار شد 🔸 حمیدرضا ترقی، عضو هیئت امنای کمیته امداد: 🔹 در کنار رسیدگی به نیازهای معیشتی، توجه به مسائل فرهنگی، تحصیلی و اشتغال خانواده‌های تحت پوشش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 🔹 امروزه باید شغل‌های جدید و متناسب با نیازهای روز ایجاد و برنامه‌ریزی کنیم که خانواده‌ها با شرایط جدید وقف یابند و در مسیر پایداری شغل و درآمد حرکت کنند. 🔹 باید سهم تولیدات مددجویان در تولید ملی کشور مشخص شود تا مردم متوجه شوند که کمیته امداد به دنبال نگهداری فقر نیست، بلکه در پی تبدیل یک عنصر نیازمند به یک عنصر مولد و موثر در رشد اقتصادی کشور است.
📌 برگزاری جشن خودکفایی مددجویان استان سمنان با حضور رئیس هیئت امنای کمیته امداد 🔸 آیت الله کازرونی، رئیس هیات امنای کمیته امداد: 🔹 کار، مقدس‌ترین موضوع در شریعت اسلام است و در روایات به عنوان عبادت یاد شده است. 🔹 کمیته امداد یکی از فعال‌ترین نهادهای انقلابی کارآفرین است که در کنار صدها و خدمت ارزشمند دیگر است‌. 🔹 کمیته امداد در راستای توانمندی مددجویان تحت حمایت با پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی گام بر می‌دارد زیرا کار ذاتا مقدس است.
📌 جشن توانمندسازی ۱۵۵۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان یزد برگزار شد 🔸 جعفر صباغیان قائم مقام رئیس کمیته امداد: 🔹 در سال‌های اخیر، کمیته امداد اقدام به تاسیس شرکت‌هایی برای بازاریابی و فروش محصولات مددجویان با قیمت مناسب کرده است تا از این طریق، چرخه اشتغال پایدار حفظ شود. 🔹 یکی دیگر از برنامه‌های کلیدی کمیته امداد، جشن‌های خوداتکایی و خودکفایی است که در آن، خانواده‌هایی که از حمایت این نهاد خارج شده و به استقلال مالی رسیده‌اند، مورد تقدیر قرار می‌گیرند. 🔹 سال گذشته، ۳۳ هزار میلیارد تومان برای اشتغال مددجویان در نظر گرفته شد که سهم استان یزد از این مبلغ ۳۸۰۰ میلیارد تومان بوده است.
❣ عید همدلی 🎀 در جشن نیکوکاری، نوروز را هدیه بدهیم. 🎁 با همدلی و مهربانی، گرمای نوروز را به دل‌ها هدیه دهیم. در این جشن نیکوکاری، با دستانی بخشنده، شادی را به خانه‌های نیازمندان بیاوریم و آغاز سال نو را برای همه زیباتر کنیم. 📱شماره‌گیری کد دستوری *۱۲# *۸۸۷۷# 📲 ارسال عدد ۱ به ۳۰۰۰۳۳۳۳ 💳شماره کارت ۱۹۱۹-۰۰۰۰-۹۹۷۹-۶۰۳۷ @Mabsaa
📣 زلنسکی: ترامپ در فضای دروغ پراکنی سیر می‌کند 🔸رئیس‌جمهور اوکراین در واکنش به اظهارات ترامپ مبنی بر اینکه محبوبیت زلنسکی بسیار پایین است، اعلام کرد: متاسفانه ترامپ که من به عنوان رهبر یک ملت برایش بسیار احترام قائل هستم، در فضای دروغ پراکنی سیر می‌کند.
📣 تغییرات جوی شدید در راه تهران مدیرکل هواشناسی استان : 🔸بر اساس تحلیل الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، فردا پنجشنبه آسمان تهران صاف تا نیمه ابری خواهد بود. 🔸با توجه به هشدار سطح زرد آلودگی هوا، در ساعاتی از روز به ویژه در مناطق پرتردد شهری و صنعتی، احتمال تشکیل غبار محلی و کاهش نسبی کیفیت هوا وجود دارد. 🔸با نفوذ سامانه بارشی جدید به استان تهران، آسمان ابری شده و به تدریج شاهد بارش برف و مه در نواحی شمالی، به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، خواهیم بود. 🔸در برخی ساعات نیز احتمال کولاک برف و مه‌آلودگی در این مناطق وجود دارد. 🔸در مناطق مرکزی و جنوبی استان نیز رگبارهای پراکنده باران و مه رقیق پیش‌بینی می‌شود.
📣 جت شخصی رونالدو به دلیل ترک‌خوردگی شیشه در منچستر زمین‌گیر شده است! 🔸هواپیمای شخصی کریستیانو رونالدو در حال حاضر در فرودگاه منچستر متوقف شده است. دلیل این توقف، ترک خوردگی یکی از شیشه‌های این جت گران‌قیمت گزارش شده است 🔸جت شخصی ستاره پرتغالی، یک فروند بمباردیه گلوبال اکسپرس ۶۵۰۰ با ارزش تقریبی ۶۱ میلیون پوند است که هفته گذشته در فرودگاه منچستر دیده شد