eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.8هزار عکس
28هزار ویدیو
216 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
💠زندگی با آیه‌ها 🔻برگزاری دوره‌های جزءخوانی قرآن کریم و تفسیر آیه‌ها در اداره کل کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری و ادارات تابعه
🔷تجزیه سوریه کلید خورده است/ رسانه‌های صهیونیست: کشور جدیدی در خاورمیانه در حال رشد است 🔹دروزی‌ها با حمایت رژیم صهیونیستی اکنون کنترل کامل منطقه سویدا در جنوب سوریه را در اختیار دارند. 🔹سویدا تقریباً نیم میلیون نفر جمعیت دارد. بیش از ۸۵ درصد دروزی و تقریبا ۱۰ درصد مسیحی هستند. این منطقه، بدون شک امن‌ترین منطقه برای مسیحیان در سوریه است. 🔹سویدا اولین رژیم خود خوانده غیر مسلمان خاورمیانه بعد از اسرائیل خواهد شد!
🔷واشنگتن‌پست: دیپلمات‌های اروپایی نگران هستند که ایالات متحده بخواهد ۲۰۰۰۰ سرباز خود را که به دلیل وخامت اوضاع، پس از سال۲۰۲۲ به منطقه اعزام شده‌اند، از این قاره خارج کند
♦️معاون ارتباطات دفتر ریاست جمهوری: رئیس جمهور برای نجات ایران تنها نخواهد ماند و برای کامیابی باید دست از تلاش نکشید
📣 زلزله‌ای به بزرگی ۵.۱ ریشتر ایرانشهر را لرزاند
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 حجت‌الاسلام ارباب سلیمانی: سی‌ و دومین نمایشگاه بین‌‌المللی قرآن کریم از ۱۵ تا ۲۶ اسفند برگزار می شود رئیس شورای سیاستگذاری سی‌ و دومین نمایشگاه بین‌ المللی قرآن کریم در نشست خبری: 🔸️ساعت در این نمایشگاه از ساعت ۴ تا ۱۱ شب در روزهای عادی و در روزهای جمعه و تعطیل از ساعت ۲ تا ساعت ۱۱ شب خواهد بود.
📣 رضایی: گزارش جدید آژانس درباره برنامه هسته‌ای ایران مغرضانه و سیاسی است سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس : 🔸گزارش جدید آژانس انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران، مغرضانه، غیرفنی و کاملا سیاسی است. 🔸دوربین‌های آژانس در کشور ما فعال هستند، اما همچنان ادعاهای نادرستی مطرح می‌شود. 🔸هیچ محدودیت فنی برای تولید بمب هسته‌ای نداریم. 🔸تاکنون براساس فتوای رهبر انقلاب، بمب اتمی تولید نکرده‌ایم. 🔸اگر روزی هم تولید کردیم، شجاعت داریم که اعلام کنیم.