eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.8هزار عکس
27.9هزار ویدیو
215 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷تجزیه سوریه کلید خورده است/ رسانه‌های صهیونیست: کشور جدیدی در خاورمیانه در حال رشد است 🔹دروزی‌ها با حمایت رژیم صهیونیستی اکنون کنترل کامل منطقه سویدا در جنوب سوریه را در اختیار دارند. 🔹سویدا تقریباً نیم میلیون نفر جمعیت دارد. بیش از ۸۵ درصد دروزی و تقریبا ۱۰ درصد مسیحی هستند. این منطقه، بدون شک امن‌ترین منطقه برای مسیحیان در سوریه است. 🔹سویدا اولین رژیم خود خوانده غیر مسلمان خاورمیانه بعد از اسرائیل خواهد شد!
🔷واشنگتن‌پست: دیپلمات‌های اروپایی نگران هستند که ایالات متحده بخواهد ۲۰۰۰۰ سرباز خود را که به دلیل وخامت اوضاع، پس از سال۲۰۲۲ به منطقه اعزام شده‌اند، از این قاره خارج کند
♦️معاون ارتباطات دفتر ریاست جمهوری: رئیس جمهور برای نجات ایران تنها نخواهد ماند و برای کامیابی باید دست از تلاش نکشید
📣 زلزله‌ای به بزرگی ۵.۱ ریشتر ایرانشهر را لرزاند
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 حجت‌الاسلام ارباب سلیمانی: سی‌ و دومین نمایشگاه بین‌‌المللی قرآن کریم از ۱۵ تا ۲۶ اسفند برگزار می شود رئیس شورای سیاستگذاری سی‌ و دومین نمایشگاه بین‌ المللی قرآن کریم در نشست خبری: 🔸️ساعت در این نمایشگاه از ساعت ۴ تا ۱۱ شب در روزهای عادی و در روزهای جمعه و تعطیل از ساعت ۲ تا ساعت ۱۱ شب خواهد بود.
📣 رضایی: گزارش جدید آژانس درباره برنامه هسته‌ای ایران مغرضانه و سیاسی است سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس : 🔸گزارش جدید آژانس انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران، مغرضانه، غیرفنی و کاملا سیاسی است. 🔸دوربین‌های آژانس در کشور ما فعال هستند، اما همچنان ادعاهای نادرستی مطرح می‌شود. 🔸هیچ محدودیت فنی برای تولید بمب هسته‌ای نداریم. 🔸تاکنون براساس فتوای رهبر انقلاب، بمب اتمی تولید نکرده‌ایم. 🔸اگر روزی هم تولید کردیم، شجاعت داریم که اعلام کنیم.
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 واکنش سخنگوی وزارت خارجه به مشاجره ترامپ و زلنسکی اسماعیل بقایی: 🔸️امنیت کالایی نیست که بتوان از جایی وارد کرد. 🔸️امنیت امری درون‌زاست و کشورهای منطقه باید برای اطمینان از ثبات در غرب آسیا به نیروهای درون‌زا و منطقه‌ای اتکا کنند.
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 توضیحات بقایی درباره موضوع پول های بلوکه شده ایران در قطر عراق و ترکیه سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری: 🔸️به صورت کلی موضوع ایجاد محدودیت بر استفاده از منابع ارزی جمهوری اسلامی ایران، از تبعات ظالمانه آمریکا بوده که از سالهای قبل وجود داشته است. جزییات را بانک مرکزی به عنوان دستگاه متوالی می تواند پاسخ دهد. اما این موضوع در دستورکار مستمر ما با کشورهای مربوطه قرار دارد.