eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.8هزار عکس
28هزار ویدیو
216 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
📌 جنان موسی، خبرنگار حوزه خاورمیانه در توئیتی اعلام کرد تاکنون قتل ۷۱۷ نفر غیرنظامی در مناطق علوی‌نشین سوریه تائید شده است. او لیستی از اسامی کشته‌شدگان توسط نیروهای تحریرالشام را منتشر کرد. 📷 بخشی از لیست «۷۱۷ کشته غیرنظامی طی دو روز» توسط نیروهای جولانی که توانایی پرتاب یک سنگ به سمت اشغالگران صهیونیست در خاک سوریه را ندارند!
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تلاوت خاص و متفاوت قرآن توسط علی قلیچ، خواننده معروف در برنامه محفل شبکه سه
🔺یکی از تروریست‌های جولانی برای برآورده کردن آرزوی رفیق هلاک‌شده‌ش که رجز میخوند "به کربلا می‌آییم" به کربلا اومد ولی طی ۱۲ ساعت توسط نیروهای امنیتی عراق دستگیر شد..
⚠️ فقط 4 روز فرصت داد خنجر یمنی 96% آماده بارگیری است
🔺اتحادیه کثیف اروپا به جای تقبیح و محکوم کردن کشتار اقلیت های علوی در سوریه، "حمله هواداران اسد به دولت مستقر سوریه را شدیدا محکوم" کرد. 🔹این لجنزار غرب است. این تعغن حقوق بشر اروپایی است. لعنت به خودتان و تمام ارزش های ضدانسانی و دروغین تان.
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماینده‌ای که امروز در صحن مجلس جنجال آفرید، کیست؟ 🔹 جواد نیک‌بین، نماینده مردم کاشمر، امروز در مجلس خواستار ورود نهادهای نظارتی به شایعات پیرامون متحصنین حجاب شد. 🔹 نکته جالب اینجاست که حجت‌الاسلام نیک‌بین، از روحانیون انقلابی و اصولگراست که در جریان اغتشاشات ۱۴۰۱ در میدان مقابله اغتشاشگران بود و حتی هدف حمله آشوبگران قرار گرفت؛ حادثه‌ای که فیلم آن در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای داشت. 🔹 نیک‌بین در نطق امروز خود تأکید کرد که نباید بر سر مسئله حجاب کوتاه آمد، چراکه این همان چیزی است که دشمن به‌دنبال آن است.
🔺‏پایگاه هوایی شهید نوژه و تصویر ماهواره ای از ۳ شلتر ساخته شده در ابعاد سوخوی ۳۵ در این پایگاه. 🔹همدان آماده پذیرش دسته اول ۳ فروندی سوپر فلانکر است که در حال گذراندن تست های پروازی پس از اسمبل هستند
📷 لجن پراکنی به سبک انتخاب 🔺بودجه دانشگاه شریف که ۲۰ برابر بودجه موسسه امام خمینی است را به تومان مینویسد تا کم نشان دهد و بودجه موسسه امام را به ریال مینویسد تا زیاد نشان دهد و اینگونه با فریب و دروغ مخاطب را سرکار می‌گذارد...
🔻جدیدترین دیوارنگاره میدان انقلاب تهران در قالب پویش «زندگی با آیه‌ها» اکران شد. 🔸در این دیوارنگاره پیام‌هایی از قرآن کریم به نمایش درآمده که نشان از حضور قرآن در متن زندگی مردم دارد. «زندگی با آیه‌ها» روایتی جدید از معنویت در دل فرهنگ عمومی است؛ روایتی که نشان می‌دهد چگونه می‌توان پیام‌های آسمانی را در زندگی روزمره یافت و با آن‌ها زندگی کرد.
💠 حضرت مولی‌الموحدین، امیرالمومنین علی علیه‌السلام: انسان با خوب و خوب، به تمام آنچه در جستجوی آن است از 1⃣ زندگی خوش 2⃣ امنیت محیط 3⃣ روزی زیاد دست می‌یابد. 📚 غررالحکم، حدیث ۱۰۱۴۱ 🟢 بسمت خدا | @s_solouk
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به‌جای هدردادن گندم، با این بذرها سبزهٔ عیدتان را آماده کنید! 🔸سالانه گندمِ نانِ ۱۰۰ هزار نفر با تبدیل‌شدن به سبزهٔ عید در طبیعت رها می‌شود.
لیست و مبالغ جرایم رانندگی که از فردا تا پایان تعطیلات نوروزی گران می‌شوند/ تسنیم