eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.4هزار عکس
27.5هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حماسه باشکوه تشییع پیکرهای مطهر شهدای حمله اسرائیل در قم 🔹مراسم تشییع پیکر مطهر ۸ شهید حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مراکز هسته‌ای و نظامی استان قم با حضور پرشور مردم انقلابی و همیشه در صحنه از مصلی قدس تا حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برگزار شد.
| هواپیماهای سوخت‌رسان نیروی هوایی ایالات متحده، پایگاه هوایی رامشتاین را به مقصد خاورمیانه ترک کرده‌اند و بنا به گزارش‌ها، چندین جت جنگنده آن را همراهی می‌کنند‼️
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک ماه پیش آقامون چه گفت؟ چرا هنوز بعضی از منافقان و غرب زدگان نمی‌خواهند بفهمند .
غیرت اگر تصویر بود. ایست بازرسی بسیج مردمی از جنس لری✅
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😎موشک‌هایی با نام مستعار «ارواح» که امروز سپاه اسلام رونمایی کرد 🔹به گفته سخنگوی وزارت دفاع سامانه گنبد آهنین حتی ورود این موشک ها رو حس نکرد!
تصویری از بسیج عشایر بختیاری که در ایست بازرسی ها به نیروهای امنیتی و پایش خودروهای باربری کمک میکنند.
🚨 خوب است بدانیم وقتی یک موشک بالستیک ایرانی از خاک کشورمان به سمت اسقاطیل شلیک می‌شود چه اتفاقاتی را پشت سر می‌گذارد: ⭕️ اولین چیزی که سعی در برخورد با آن دارد، ارتش آمریکا در عراق، هواپیماهای رافال فرانسوی در امارات متحده عربی و ناو هواپیمابر کارل وینسون ایالات متحده در خلیج فارس است که سعی می‌کنند با جدیدترین ناوشکن‌های موشکی آن را سرنگون کنند. اگر موشک ایرانی از همه این سلاح‌های مدرن فرار کند، نیروی هوایی اردن و ارتش آمریکا در اردن و همچنین هواپیماهای تایفون و اف-۳۵ نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا از قبرس از راه می‌رسند. اگر از همه این اژدهاها فرار کند، سیستم دفاع هوایی اسرائیل، آرو ۳، سعی می‌کند آن را در فضا از فاصله ۲۰۰۰ کیلومتری سرنگون کند. اگر آنها شکست بخورند، آرو ۲ سعی می‌کند به محض رسیدن به جو زمین، از فاصله ۱۵۰۰ تا ۵۰۰ کیلومتری، آن را نابود کند. فراتر از این، یک سیستم دفاعی به نام دیوید اسلینگ آن را از ۳۰۰ تا ۴۰ کیلومتر دنبال می‌کند. حتی اگر یک موشک ایرانی بتواند از همه این سامانه‌ها عبور کند، در نهایت با گنبد آهنین مواجه خواهد شد. گنبد آهنین سعی می‌کند موشک را در برد ۷۰ تا ۴ کیلومتر سرنگون کند. آیا موشک هیچ کشوری در جهان با این همه مانع برای رسیدن به هدف مواجه است؟ و به یاد داشته باشید که موشک‌های بالستیک ایران ساخت خود ایران هستند، در حالی که سلاح‌هایی که این موشک را رهگیری می‌کنند، اوج جدیدترین فناوری پیشرفته‌ترین کشورها هستند. در این شرایط بسیار پیچیده، میراث تهرانی مقدم، حاجی‌زاده‌ها و فرزندان ایران زمین، از تمام تکنولوژی‌های روز دنیا می‌گذرند و خود را به تل‌آویو می‌رسانند.
🔴 پویش ؟! ✅️ ما باید جنبش همسایه‌ات کیست رو دوباره راه بندازیم ؛ هر همسایه ای رفتار مشکوک همسایه (شامل جابجایی اسلحه، جابجایی بسته های مشکوک و ... ) طی این روزها داشت رو به شماره های ۱۱۴ و ۱۱۳ گزارش کنیم. 👌همسایه ات کیست؟ ؛ یک ایده بود ( به فرمان امام‌خمینی ) که در سال های حضور منافقین در شهرهای کشور اجرا شد و به یک هفته نرسید که صدها عضو منافقین دستگیر شدند و در عرض چندماه خانه‌های منافقین جمع شد. ؟!
‏هشدار حفاظتی مهم: تصاویری از تجهیزات جدید برای ردیابی اهداف که توسط ریز پرنده‌ها در مراکز حساس قرار می‌گیرد و موشک همان مکان را مورد هدف قرار می‌دهد 🔹این تجهیزات جدید دزیگنیتور لیزری جهت مشخص کردن هدف (موقعیت اهداف ثابت و یا متحرک) که توسط کواد کوپتر و یا جاسوسان بر روی اهداف حساس و حیاتی قرار داده می شود. 🔹سپس موشک و یا پهپاد انتحاری بر اساس اطلاعات آن، هدف و مسیر خود را تعیین میکند و به هدف اصابت می کند. 🔹لذا در صورت مشاهده فورا تجهیزات را معدوم کنید و از محل خارج‌شده و سریعا به شماره‌های 110 ،‌113 و 114 گزارش شود. 🔹لطفا همه به انتشار هشدارهای حفاظتی کمک کنیم.
تمام جهان برای شکست صهیونیست‌ها به ایران نیاز دارد 💠 پروفسور دیوید میلر، محقق و استاد برجسته جامعه‌شناسی سیاسی و مولف ۱۲ عنوان کتاب که به علت حمایت از مردم فلسطین و انتقاد از رژیم صهیونیستی و ارائه نظرات انتقادی درباره سوءاستفاده غرب از رسانه برای براندازی حکومت‌های مستقل در دنیا، از کرسی استادی دانشگاه بریستول انگلستان اخراج شد، 🔴 دقایقی پیش در صفحه ایکس خود نوشت: 📌 «همه ما - تمام جهان - برای شکست صهیونیست‌ها و غرب متحد، به جمهوری اسلامی ایران متکی هستیم. بقا و ادامه تمدن به آن وابسته است.» 🔴 با ما به روزترین ترین باشید
785.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اتش سوزی عمدی شاندیز الان