eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.4هزار عکس
27.4هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر که زردم و خشکم اگر دچار سرابم به کربلای تو محتاج چون کویر به آبم… صَباحاً اَتَنَفَسُ.. بِحُبِ الحُسَین💚 🍃رو به شش گوشه‌ترین قبله‌ی عالم هر صبح بردن نام حسیـــن بن علی میچسبد: چِــقَدَر نـام تــو زیبـاست اَبــاعَبـــــدالله... هرکسی داد سَلامی به تو و اَشکَش ریخت ،،، او نَظـَرکَــرده‌ی زَهــراست... اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ وعَلی العباس الحسُیْن... ارباب بي‌کفن ســــــــلام...
🚨 | ترامپ: ما حمله بسیار موفقیت‌آمیز خود را به سه سایت هسته‌ای در ایران، شامل فردو، نطنز و اصفهان، تکمیل کردیم. همه هواپیماها اکنون خارج از حریم هوایی ایران هستند. محموله کاملی از بمب‌ها روی سایت اصلی، فردو، انداخته شد. همه هواپیماها به سلامت در راه بازگشت به خانه هستند. تبریک به رزمندگان بزرگ آمریکایی ما. هیچ ارتش دیگری در جهان وجود ندارد که بتواند این کار را انجام دهد. اکنون زمان صلح است! از توجه شما به این موضوع متشکریم.‼️
البته ترامپ دروغگوی بزرگی است
♦️ادعای منابع عبری: چندین بمب ۱۴ تُنی GBU-57 بر روی تأسیسات فردو انداخته شد.
💢 سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران: تنگه هرمز تا ساعاتی دیگر بسته می‌شود...
🚨🚨فوری | رسانه های عبری: نیروی هوایی اسرائیل، سکو های پرتاب موشک در جنوب ایران را هدف قرار داد تا نیروی هوایی آمریکا بتوانند خود را به تاسیسات هسته ای ایران برسانند
📣ترامپ: 🔸من ساعت 10 شب در کاخ سفید در مورد عملیات نظامی بسیار موفقمان در ایران خطاب به ملت سخنرانی خواهم کرد. 🔸این یک لحظه تاریخی برای ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جهان است. ایران اکنون باید با پایان دادن به این جنگ موافقت کند. متشکرم!
معاون سیاسی صدا و سیما در آنتن زنده: ایران از مدتی پیش سه سایت هسته ای را تخلیه کرده بود
🔹نیویورک تایمز: رئیس جمهور ترامپ اکنون ارتش آمریکا را مستقیماً به یک رویارویی آشکار با ایران کشانده است، چیزی که چندین رئیس جمهور آمریکا از زمان جیمی کارتر سعی در اجتناب از آن داشته‌اند.
🔴 تجاوز به سایت هسته‌ای فردو سخنگوی ستاد مدیریت بحران استان قم: ساعاتی پیش پس از فعال شدن پدافند هوایی قم و شناسایی اهداف متخاصم بخشی از محدوده سایت هسته ای فردو مورد تعرض هوایی دشمنان قرار گرفت. استقبال گالانت وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی از حمله آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران: اکنون جهان‌ امن تر است! بمب‌ افکن‌ های آمریکایی ساعت ۲:۱۰ بامداد، ورودی سایت هسته‌ای فردو را بمباران کردند. شدت انفجارها به حدی نبود که در شهر قم احساس شود./صابرین نیوز فاکس نیوز: هواپیماهایی که در مسیر گوام بودند در حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران شرکت نداشتند، بلکه به عنوان یک عامل انحرافی عمل می‌کردند.
اعلان رسمی نیویورک‌تایمز 🔻آمریکا وارد جنگ با ایران شد.
در مورد حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای فردو چند نکته داریم: 1/ خبری از بمب سنگرشکن و ۱۴ تنی نبوده و فقط ورودی‌هارو زدن و مسدود کردن؛ فردو در عمق ۹۰ متری است و حتی با سنگرشکن هم به این راحتی آسیب نمی‌بینه! 2/ به همین دلیل صدای شنیده شده در قم و اصفهان مهیب نبوده! و حتی اگر خلاف این هم باشه تجهیزات حساس از قبل خارج شده! 3/ آمریکا از جدال ۱۰۰ درصدی با ایران هراس داره و به خیال خودش با این حمله طرف ایرانی با ذلت تن به شکست میده! 4/ جنگ روانی دشمن خیلی بزرگ‌تره و دنبال شکستن اتحاد مردم هست؛ به یاد بیارید روزی که سپاه مسلم ابن عقیل از ترس لشکر فرضی ابن زیاد پراکنده شد! 5/ هر گونه دخالت آمریکا یعنی شکست یهود در مقابل توان ایران و این یعنی نوید پیروزی‌های بزرگ‌تر برای کشور. 6/ دشمن عقیده داره ما به دلیل سبک بودن حمله پاسخ نمی‌دیم اما هرگونه مماشات برابر خواهد بود با دست درازی بزرگ‌تری از طرف دشمن و البته گوش به فرمان رهبری انقلاب و منتظر اقدام نیروهای مسلح قهرمان خواهیم ماند و به هرگونه تصمیم و دستور فرمانده اعتماد و اطمینان کامل داریم ...!