eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.3هزار عکس
27.4هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
ترامپ: «من نمی‌خواهم حملات بیشتری به ایران انجام دهم، چنین برنامه‌ای ندارم.»
⭕️خبرنگار المیادین: اظهارات اولیه ترامپ با آنچه ایران اعلام کرد که «حملات» ورودی‌ها و اطراف تأسیسات هسته‌ای را هدف قرار داده‌اند، در تضاد است. به نظرم یه جای کار میلنگه! باید منتظر اخبار رسمی و تایید شده مقامات از خبرگزاری های رسمی باشیم.
♦️سی‌بی‌اس، به نقل از منابع: ایالات متحده از طریق دیپلماتیک با ايران ارتباط برقرار کرده تا به آن اطلاع دهد که این تنها عملیات نظامی آمریکا بوده و آمریکا به دنبال تغییر نظام در ایران نیست... پ ن: رسما به غلط کردن افتاده ولی هیچ تغییری در اصل موضوع نمیکنه، باز هم میگیم... اصل موضوع اینه؛ آمریکا بطور رسمی به ایران حمله نظامی کرده است و باید پاسخ قاطع دریافت کنه
🚨🚨 | صداوسیما: هر شهروند یا سرباز آمریکایی در منطقه اکنون یک هدف مشروع است‼️
🔴 بیانیه سازمان انرژی اتمی 🔹 به دنبال حملات ددمنشانه دشمن صهیونیستی طی چند روز گذشته، سحرگاه امروز سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت. 🔹این اقدام مغایر با قوانین بین‌المللی متأسفانه در سايه بی‌تفاوتی و بلکه همراهی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شده است. 🔹 دشمن آمریکایی‌ از طریق فضای مجازی توسط رییس جمهور این کشور، مسئولیت حمله به سایت‌های يادشده را که بر اساس موافقتنامه پادمان و معاهده NPT تحت نظارت مستمر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌باشد را بر عهده‌ گرفته است. 🔹 انتظار می‌رود جامعه جهانی ضمن محکوم کردن بی‌قانونی‌های مبتنی بر قواعد جنگل، ایران را در احقاق حقوق حقه خود همراهی نماید. سازمان انرژی اتمی ایران به ملت بزرگ ایران این اطمینان را می‌دهد که علیرغم توطئه‌های خبیثانه دشمنان، با همت هزاران دانشمند و متخصص انقلابی و باانگیزه خود اجازه‌ نخواهد داد که مسیر توسعه این صنعت ملی که حاصل خون شهیدان هسته‌ای است متوقف شود. 🔹 این سازمان در دفاع از حقوق ملت شریف ایران اقدامات لازم از جمله پیگیری های حقوقی را در دستور کار خود قرار داده است.
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨👌 مجری شبکه سه: به پشتوانه همین ماه محرم و امام حسین علیه‌السلام کاری می‌کنیم که در تاریخ بنویسند 🔹آمریکا از پس یمن بر نیامد. در برابر یمن ایستادگی نکرد. می‌دانند هواپیما پشت هواپیما تابوت آمریکایی ها برمی‌گردد به واشنگتن. سه ناو و جنگنده آمریکایی را همین یمنی‌ها از بین بردند. حالا شما با چه جرعتی سراغ بزرگ ترین و قدیمی ترین کشور دنیا آمده‌اید؟
شهید چمران: وقتی شیپور جنگ نواخته شود فرق بین مرد و نامرد، تشخیص داده میشود.
📣 عراقچی: ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از خود محفوظ می‌دارد وزارت خارجه: 🔸 ایالات متحده، به‌عنوان یکی از اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل، با حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، مرتکب نقض فاحش منشور سازمان ملل، حقوق بین‌الملل و معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) شده است. 🔸 اتفاقات صبح امروز تکان‌دهنده و ننگ‌آور است و پیامدهایی ماندگار خواهد داشت. هر یک از اعضای سازمان ملل باید نسبت به این رفتار به‌شدت خطرناک، غیرقانونی و جنایت‌کارانه احساس نگرانی جدی کنند. 🔸 بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.
📣 اندیشکده داون: ترامپ به وعده دوری از جنگ خیانت کرد 🔸 اندیشکده «DAWN»، مستقر در آمریکا که توسط جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار مقتول، تأسیس شده اعلام کرده است که تصمیم ترامپ برای حمله به ایران غیرقانونی است و خیانت به وعده او برای دور نگه داشتن آمریکا از جنگ‌های جدید است. 🔸 سارا لیا ویتسون، مدیر اجرایی DAWN، گفت: «حملات بی‌دلیل و بدون مجوز ترامپ به ایران نه تنها قوانین بین‌المللی، بلکه قانون اساسی ایالات متحده را که فقط به کنگره حق اعلام جنگ می‌دهد، نقض می‌کند.» 🔸 «ترامپ بی‌پروا جنگی را آغاز کرده است که به منافع آمریکا در خدمت خواسته‌های اسرائیل آسیب می‌رساند و وعده خود به مردم آمریکا مبنی بر اولویت دادن به آمریکا را زیر پا گذاشته است.»
📣 واکنش گوترش به حمله تجاوزکارانه آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران 🔸 عمیقا از استفاده ایالات متحده از زور علیه ایران نگران هستم. 🔸این یک تشدید خطرناک در منطقه‌ای است که در حال حاضر در لبه پرتگاه قرار دارد 🔸این اقدام تهدیدی مستقیم برای صلح و امنیت بین‌المللی است. 🔸هیچ راه حل نظامی وجود ندارد 🔸 تنها مسیر پیش رو دیپلماسی است و تنها امید، صلح است.
🔷 اولین گزارش ارتش اسرائیل شناسایی ۳۰ موشک بالستیک ایرانی است.
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برخورد موشک به سرزمین‌های اشغالی