eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.3هزار عکس
27.4هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 اندیشکده داون: ترامپ به وعده دوری از جنگ خیانت کرد 🔸 اندیشکده «DAWN»، مستقر در آمریکا که توسط جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار مقتول، تأسیس شده اعلام کرده است که تصمیم ترامپ برای حمله به ایران غیرقانونی است و خیانت به وعده او برای دور نگه داشتن آمریکا از جنگ‌های جدید است. 🔸 سارا لیا ویتسون، مدیر اجرایی DAWN، گفت: «حملات بی‌دلیل و بدون مجوز ترامپ به ایران نه تنها قوانین بین‌المللی، بلکه قانون اساسی ایالات متحده را که فقط به کنگره حق اعلام جنگ می‌دهد، نقض می‌کند.» 🔸 «ترامپ بی‌پروا جنگی را آغاز کرده است که به منافع آمریکا در خدمت خواسته‌های اسرائیل آسیب می‌رساند و وعده خود به مردم آمریکا مبنی بر اولویت دادن به آمریکا را زیر پا گذاشته است.»
📣 واکنش گوترش به حمله تجاوزکارانه آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران 🔸 عمیقا از استفاده ایالات متحده از زور علیه ایران نگران هستم. 🔸این یک تشدید خطرناک در منطقه‌ای است که در حال حاضر در لبه پرتگاه قرار دارد 🔸این اقدام تهدیدی مستقیم برای صلح و امنیت بین‌المللی است. 🔸هیچ راه حل نظامی وجود ندارد 🔸 تنها مسیر پیش رو دیپلماسی است و تنها امید، صلح است.
🔷 اولین گزارش ارتش اسرائیل شناسایی ۳۰ موشک بالستیک ایرانی است.
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برخورد موشک به سرزمین‌های اشغالی
🔴 منابع خبری از آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی بندر حیفا خبر دادند.
🔷وقوع انفجار در تل آویو، حیفا و نقب
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هو شدن ترامپ توسط مردم آمریکا پس از تجاوز نامشروع به خاک ایران 🔹مردم ایالت اوکلاهما آمریکا که در سخنرانی برنی سندرز حضور داشتند، پس از اعلام خبر تجاوز نظامی آمریکا به خاک ایران توسط این سناتور آمریکایی، یکصدا ترامپ را هو کردند و شعار "نه به جنگ‌های بیشتر" سر دادند
🔴 پایان افسانه ضد جنگ بودن ترامپ / سنک اویگور، مدیر شبکه TYT آمریکا: "می‌دانی چه‌کسی ضدجنگ نیست؟ کسی که جنگ را شروع می‌کند. لعنت به ترامپ."
ترامپ: آنها باید فوراً متوقف شوند وگرنه دوباره مورد اصابت قرار خواهند گرفت ! نیاز فوری به جواب بسیار سنگین
🔴 به‌جای حمله به آمریکا، اسرائیل را کامل نابود کنید! / باسم یوسف، کمدین مشهور مقیم آمریکا: "ایران باید عاقل باشد که به جای حمله به دارایی‌های آمریکا در خاورمیانه، اسرائیل را به طور کامل نابود کند. این کار آنها را به سمت صلح سوق می‌دهد، زیرا جان یک اسرائیلی از یک آمریکایی مهم‌تر است. در حالی که درگیری با آمریکا می‌تواند آنها را به سمت قربانی کردن حتی آخرین سرباز آمریکایی سوق دهد. با این حال، ایران حق دارد مطابق با قوانین بین‌المللی پاسخ دهد."
از اصابت‌ها🔥 سانسور شدید در گزارش تصاویر اصابت اعمال شده
📣 اولین واکنش بین المللی: کوبا تجاوز آمریکا به مراکز هسته ای را محکوم کرد رئیس جمهور میگل دیاز-کانل: 🔸️ ما بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آمریکا را که تشدید خطرناک درگیری در خاورمیانه است، قویاً محکوم می‌کنیم.