📣 دستور فوری وزیر راه برای بازسازی منازل آسیبدیده در حملات رژیم صهیونیستی
🔸 وزیر راه و شهرسازی به سازمان نظام مهندسی ساختمان و بنیاد مسکن دستور داد روند بازسازی واحدهای مسکونی آسیبدیده در حملات اخیر رژیم صهیونیستی بهویژه منازل تخریب شده دانشمندان هستهای فورا انجام شود.
⭕️چگونه آمریکا را پشیمان کنیم؟
🔻ترامپ باید به سرعت متوجه شود جنگ با ج.ا.ا قماری است که باخت سنگینی در پی دارد!
🔻گام اول برای پشیمان کردن آمریکا از تهاجم به کشورمان،افزایش حملات به رژیم صهیونیستی است،چرا که یکی از اهداف مهم ترامپ از حمله به ج.ا ،نجات اسرائیل از شکست و فروپاشی است!
🔻تهاجم آمریکا نباید تمرکز ما بر شکستن شاخ رژیم صهیونی را به هم بزند و هر چه آتش رزمندگان اسلام بر اسرائیل افزایش پیدا کند، آمریکا بیشتر از تهاجم به ج.ا پشیمان خواهد شد.(هر چند وارد کردن ضربات مشخص بر امکانات و دارایی ها و پایگاههای آمریکا در اطراف کشورمان هم جای خود دارد)
🔻و این روزها بیش از هر زمان دیگر این فرمایش"روح خدا"را به یاد داریم که فرمود:آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند!
✍دکتر کوشکی
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی محل اصابت موشک در بئرسبع را قرق کردند
🔴حسین موسویان دیپلمات اصلاحطلب و حامی برجام :
حمله به تاسیسات هستهای ایران نشان داد که پیمان NPT نهتنها بیارزش، بلکه زیانبار است
🔹کشورهایی مانند کره شمالی، هند، پاکستان و اسرائیل که این پیمان را نپذیرفتند و به ساخت سلاح هستهای دست یافتند، از هرگونه حمله نظامی توسط کشورهای هستهای مصون ماندهاند.
🔹اگر اسرائیل دچار بحران نبود، ایالات متحده وارد عمل نمیشد.
🔹رئیسجمهور ترامپ دیپلماسی را نابود کرده و مرتکب اشتباهی فاجعهبار شده است
آمریکا در حال تخلیه سفارتخانه خود در عراق
🔹ساعاتی پس از حملۀ هوایی آمریکا به تأسیسات هستهای ایران، منابع خبری از خروج کارکنان آمریکایی از سفارت واشنگتن در بغداد خبر دادند.