eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.4هزار عکس
27.5هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آثار حمله به منطقه مسکونی در میدان شهدای تهران
هشدار جدی منبع امنیتی: برنامه‌ریزی و طراحی موساد برای پروژه کشته‌سازی و فعال‌کردن حلقه‌های تروریستی 🔹یک منبع آگاه امنیتی در گفت‌وگو با فارس درباره برنامه ریزی و طراحی موساد و سیا برای کلید زدن فاز کشته‌سازی و فعال کردن حلقه‌های تروریستی هشدار داد. 🔹این منبع آگاه امنیتی تأکید کرد گروهک‌های تروریستی و روسای آنها در سرویس‌های اطلاعاتی معتقدند اگر این هفته نیز فرصت عرض اندام پیدا نکنند، احتمالا دیگر شانسی برای ظهور و بروز نخواهند یافت. 🔹این منبع آگاه تصریح کرد تاکنون حضور مردم در تجمعات مانع عرض اندام هسته‌های آشوب شده است. 🔹به گزارش‌ فارس گروه‌های مردمی و مساجد در بیانیه‌های مختلف تأکید کرده‌‌اند اجتماعات مردمی با قدرت ادامه خواهد یافت. 🔹رضا پهلوی فرزند شاه مخلوع شنبه شب در پیامی به سازماندهی هسته‌های آشوب در روزهای ۱۸ و ۱۹ دی اعتراف کرد و این هسته‌های آشوب را "گارد جاویدان" نامید.
هدایت شده از مبسا+
🔴دیگه جمهوری اسلامی کارش تمومه❗️ گارد جاویدان وارد خیابان های تهران شد😂😂
🚨🚨🚨🚨مرشایمر: ترامپ از تسلیم نشدن ایران، بهت‌زده شده است ⛔️ جان مرشایمر، استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: دونالد ترامپ از اینکه مردم و نیروهای مسلح ایران، آن‌طور که او تصور می‌کرد فوراً تسلیم نشدند، بهت‌زده شد. ⛔️ به‌نظر من زیرا ما جنگی را آغاز کردیم که نمی‌توانیم در آن پیروز شویم؛ ما برای تحقق هیچ‌ یک از اهدافی که مطرح می‌کردیم، نیروی نظامی لازم در اختیار نداشتیم و هیچ نقشه‌ای هم نداریم.
♨️ گاردین: بی‌هدفی و بی‌برنامگی آمریکا در جنگ با ایران باعث هرج و مرج شده و می‌تواند ارتش آمریکا را برای دهه‌ها زمین‌گیر کند.
♨️ مسئول امنیتی حزب‌الله عراق به شهادت رسید 🔹منابع خبری عراقی با انتشار بیانیه‌ای از سوی دبیر کل گردان‌های حزب الله عراق، خبر شهادت ابوعلی العسکری را اعلام کردند. 🔹حزب‌الله عراق تأکید کرد که شهید العسکری با پیام‌های رسانه‌ای خود توانست محاصره جعلی رسانه‌ای دشمنان را در هم شکند. 🔹این گروه مقاومت با شهید العسکری عهد بست که هرگز اجازه ندهد پرچمی که وی برافراشته است، بر زمین بیافتد.
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍شکوه موشک‌های ایرانی را ببینید. یا شدید العقاب یا سریع الحساب و برآنها خواهیم تاخت چونان گدازه‌های آتش تا داد مظلومان را از آنها بگیریم. رهایتان نمیکنیم. و بدانید که پیروزی تنها از آن مالک آسمان‌ها و زمین است.
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بزن که خوب می‌زنی حضور پرشور امشب مردم در میدان توحید قم
♨️ کماکان انفجارها در پایگاه ویکتوریای آمریکا بغداد ادامه دارد.
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میدان انقلاب تهران مملو از جمعیت زیر بارش باران
🔴 یک‌طرفه شدن جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۲۲ امشب رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت ترافیکی یک‌طرفه در محورهای شمالی کشور(جاده چالوس) به دلیل افزایش بار ترافیکی خبر داد.
پزشکیان به مکرون: ایران تسلیم زورگویان نخواهد شد رئیس‌جمهور: 🔹در گفتگو با رئیس جمهور فرانسه، امانوئل مکرون تاکید کردم که ایران این جنگ وحشیانه را آغاز نکرده است. دفاع در برابر تهاجم یک حق طبیعی است که ما آن را خوب بلدیم. 🔹استفاده از پایگاه‌های آمریکا در منطقه بر علیه ایران با هدف برهم‌زدن روابط ما با همسایگانمان باید متوقف شود. 🔹صلح و ثبات در منطقه با نادیده گرفتن تجاوز صهیونیستی-آمریکایی به کشورمان محقق نمی‌شود. 🔹جمهوری اسلامی ایران تسلیم زورگویان نخواهد شد. ما از جامعه جهانی انتظار داریم که این تجاوز را محکوم کرده و متجاوزان را به احترام به قوانین بین‌المللی متقاعد کند. 🔹شروع جنگ بر اساس اطلاعات نادرست و با هدف کشورگشایی، عملی قرون وسطایی در قرن بیست و یکم است. 🔹صحبت از توقف تجاوز، تا اطمینان از عدم حمله به سرزمین‌مان بی‌معنی است.