eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.2هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
خشم Caleb T. Maupin تحلیلگر و روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی از ترور علی لاریجانی : یهودی ها بی شرف می جنگند.... من علی لاریجانی را در سازمان ملل ملاقات کردم. اسرائیلی‌ها تروریست‌ها و قاتلانی خون‌ریز هستند. تظاهر نکنید که چیزی شرافتمندانه در نحوه جنگیدن آن‌ها وجود دارد.
763.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تصویری بی‌نظیر از موشک هایی که بدون هیچ مزاحمتی بدون هدر رفت اصابت کردند
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلمی که از آتش‌گرفتن آبراهام لینکن در تویتر منتشر شده است! این ویدیو در تویتر بیش از دو و نیم میلیون ویو گرفته است و جزییات جالبی دارد. البته هوش مصنوعی وارد فازی شده که به صورت قطعی هوش مصنوعی بودن آن را نمی‌توان رد کرد اما به نظر واقعی می‌رسد.
🔷خوشه ای قبل از تو سوء تفاهم بود
بیانیه عجیبی که همزمان با فراخوان چهارشنبه سوری رضا پهلوی در سایت دنیای اقتصاد قرار گرفته بود از سایت این روزنامه مشکوک پاک شد! مراجع امنیتی کوتاه نیایند! بعید است یک اشتباه یا هک ساده بوده باشد!!
❌خدا میداند شبی که گذشت مردم چه کردند و چه نقشه ای را منهدم نمودند.!! - ترور شهید لاریجانی - ترور شهید سلیمانی فرمانده بسیج - عملیات علیه ایست بازرسی ها در امروز - انتشار بیانیه منتسب به ظریف و خاتمی - پیش بینی درگیری خیابانی و ... یک نقشه کامل بود و مدتها روش فکر شده بود. 🔹️مردم هوشیار باشند و فردا هم خیابانها را رها نکنند و حتما از زمان افطار در خیابان ها و میادین باشند.
📸محل شهادت شهید دکتر علی لاریجانی
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ اصابت مستقیم پهپاد انتحاری به مقر تروریست های تجزیه طلب در اربیل عراق
🔴 بروز رسانی شد...