eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.2هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیروز در مسجد فاتح استانبول زنان در اعتراض به تعطیلی ۱۷ روزه مسجدالاقصی توسط اشغالگران اسرائیلی، روسری‌های خود را به سمت نمازگزاران مرد پرتاب کردند. تا اعتراض خود را به بی غیرتی مردان ترکیه ای نشان دهند.
جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد 🔹حکم اعدام کوروش کیوانی جاسوس رژیم صهیونیستی، که تصاویر و اطلاعات اماکن حساس کشور را در اختیار افسران موساد قرار می‌داد، پس از طی روال قانونی و تایید دیوان عالی کشور اجرا شد. 🔹فرد معدوم همراه با ۳۰ هزار یورو وجه نقد، یک دستگاه خودروی وانت پادرا، یک دستگاه موتورسیکلت کراس، دستگاه‌ها و تجهیزات مختلف و پیچیده جاسوسی، اطلاعاتی و ارتباطات ماهواره‌ای در ۲۶ خرداد ماه سال جاری و در روز چهارم جنگ ۱۲ روزه توسط «سازمان اطلاعات سپاه» در یکی از ویلا‌های شهرستان ساوجبلاغ شناسایی و دستگیر شده بود.
💢مصاحبه عراقچی با شبکه الجزیره در خصوص ترور شهید لاریجانی 🔸وزیر امور خارجه ایران: نمی‌دانم چرا آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها هنوز این نکته را درک نکرده‌اند که جمهوری اسلامی ایران دارای ساختار سیاسی قدرتمندی است که از نهادهای تثبیت‌شده سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برخوردار است. 🔸حضور یا عدم حضور یک فرد، تأثیری بر این ساختار ندارد. البته افراد تأثیرگذارند و هرکس نقش خود را ایفا می‌کند؛ برخی بهتر، برخی ضعیف‌تر و برخی کمتر. اما آنچه اهمیت دارد این است که نظام سیاسی در ایران، ساختاری بسیار مستحکم است.
📸اولین تصویر از تابوت شهید علی لاریجانی در کنار فرزندش در معراج شهدای تهران
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جمله مهمی که کیسینجر (استراتژیست مشهور آمریکایی) به شهید لاریجانی گفت
آن‌ها خوب می‌دانند بعد از جنگ تحمیلی با عراق تا به امروز تقریبا کل تجارت ایران با دنیا از طریق دبی انجام میشد (دلیل اصلی سکونت برخی از آقازاده‌ها همین بود) و گزافه نیست اگر بگوییم که دبی با پول ایرانیان نام گرفته بود! حالا چون آینده‌ای از دبی برای آن‌ها بدون حضور ایران متصور نیست تیتر می‌زنند: حسین زمانی میقان
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
️ پاسخ عراقچی به سوال خبرنگار الجزیره؛ آیا فتوای شهید آیت‌الله خامنه‌ای درباره سلاح هسته‌ای با رهبری جدید هم پابرجاست یا ممکن است تغییر کند؟ وزیر خارجه در گفتگو با الجزیره: 🔹دکترین هسته ایران همواره یک دکترین صلح آمیز بوده و ما همیشه تلاش کردیم همچنان هم تلاش می‌کنیم که از خود برای بهره‌مندی از انرژی صلح آمیز هسته‌ای استفاده کنیم. 🔹فتوا به شخص صادر کننده آن بستگی دارد؛ من هنوز در موقعیتی نیستم که درباره دیدگاه فقهی یا سیاسی رهبر جدید در این موضوع قضاوت کنم. 🔹برداشت من این است که این دیدگاه تفاوت زیادی با سیاست‌های قبلی ما نخواهد داشت؛ اما باید منتظر بمانیم تا نظر ایشان به صورت مشخص اعلام شود.
♦️اتمام خاموشی در کوبا ‌ 🔹شبکه الجزیره گزارش داده کوبا موفق شده شبکه برق خودش را مجددا در مدار قرار دهد و بزرگترین نیروگاه برق سوختی‌اش را مجددا راه‌اندازی کند. ‌🔹این اقدام به خاموشی سراسری در این کشور که بیش از ۲۹ ساعت به طول انجامید پایان می‌دهد. ‌🔹قطع برق در کوبا به دلیل فشار آمریکا برای جلوگیری از عرضه سوخت به این کشور اتفاق افتادن است.
1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سخنگوی ارتش: از تسلیحاتی استفاده می‌کنیم و در روزهای آینده بیشتر استفاده خواهیم کرد که در گذشته استفاده نکردیم
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سرنوشت عجیب ناوشکن تمام‌ایرانی! 🔹داستان «دنا» خواندنی‌ترین روایت سال‌های اخیر نیروی دریایی است. ناوی که بدون وابستگی به خارج ساخته شد، رکورد طولانی‌ترین دریانوردی تاریخ ایران را شکست و در نهایت با تقدیم شهدایی گرانقدر، به افسانه‌ها پیوست. در این پست، نگاهی انداخته‌ایم به مسیر پرفراز و نشیب این ناوشکن کلاس موج؛ از لحظه رونمایی تا مأموریت‌های غیرممکن.
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پایان امپراطوری آمریکا ‌ امانوئل تاد، تحلیلگر فرانسوی: 🔹اگر ایران این ضربه را تاب بیاورد و به اهدافش برسد، در عمل ممکن است پایان امپراطوری آمریکا باشد.
🔴 نشست وزرای خارجه به میزبانی ریاض درباره امنیت منطقه 🔹در بحبوحه جنگ علیه ایران و پیامدهای آن برای منطقه، وزارت امور خارجه عربستان سعودی اعلام کرد که امروز یک نشست مشورتی در سطح وزرای خارجه به میزبانی ریاض برگزار خواهد شد که در آن درباره راه‌های حمایت از امنیت و ثبات منطقه گفت‌وگو خواهد شد.