eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.3هزار عکس
27.4هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ ترامپ: از حمله اسرائیل به میدان گازی ایران «هیچ» اطلاعی نداشتم؛ دیگر به آن‌جا حمله نمی‌‌شود 🔹اسرائیل، از روی خشم نسبت به آنچه در خاورمیانه رخ داده است، به شکلی خشونت‌آمیز به میدان گازی پارس جنوبی در ایران حمله کرده است. بخش نسبتاً کوچکی مورد اصابت قرار گرفته است. 🔹ایالات متحده هیچ اطلاعی از این حمله نداشت و قطر نیز به هیچ وجه در آن دخیل نبوده یا از آن آگاه نبوده است. 🔹متأسفانه، ایران این موضوع را نمی‌دانست و به شکلی غیرقابل توجیه به بخشی از تأسیسات گاز طبیعی مایع (LNG) قطر حمله کرد. 🔹هیچ حمله دیگری از سوی اسرائیل در رابطه با پارس جنوبی انجام نخواهد شد.
🖼 خبرنگار آکسیوس: ترامپ در جریان حمله به پارس جنوبی بود اما بعد از پاسخ ایران موضوع را کتمان کرد 🔹باراک راوید: برخلاف اظهارات ترامپ، مقامات ارشد اسرائیلی و آمریکایی اعلام کردند که ایالات متحده آگاهی قبلی از حمله اسرائیل داشته و حتی با هدف فشار بر ایران، با آن موافقت کرده بود. 🔹اکنون پس از آنکه ایرانی‌ها علیه میادین گازی قطر دست به اقدام تلافی‌جویانه زدند، ترامپ درحال تغییردادن موضع خود است.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازیکن تیم ملی فوتبال بانوان: عاشق وطنمان هستیم 🔹پیشنهادهای عجیب و غریبی به ما شد؛ اما عاشق وطنمان هستیم و ایران را با تمام وجود دوست داریم.
اعدام ۳ محکوم اغتشاشات به‌دلیل قتل و شهادت عوامل فراجا 🔹این ۳ نفر به‌دلیل مشارکت در قتل شهید محمد قاسمی هماپور و شهید عباس اسدی از مأموران جان برکف فراجا، به دار مجازات آویخته شدند. 🔹این اغتشاش‌گران در جریان آشوب‌های ۱۸ دی‌ ۱۴۰۴، با استفاده از انواع سلاح سرد در ۲ منطقه چهارراه نکویی و میدان نبوت قم به‌طور جداگانه با حمله‌ور شدن به ۲ نفر از مأموران خدوم فراجا و پرتاب شمشیر، چاقو و قمه شهید عباس اسدی و شهید محمد قاسمی هماپور را به شهادت رساندند. 🔹متهمان پرونده شامل مهدی قاسمی فرزند اصغر، صالح محمدی فرزند مهدی محکوم به قصاص نفس و اعدام به جرم محاربه و سعيد داودی فرزند رمضان، محکوم به اعدام به جرم محاربه بودند که همگی با دستورات و پیگیری‌های قضایی مقامات قضایی استان قم و با اقدامات امنیتی و اطلاعاتی پیچیده مقامات امنیتی و انتظامی به سرعت دستگیر و با صدور قرار بازداشت موقت تحت نظر و بازجویی قرار گرفتند و در مراحل مختلف بازجویی، بازپرسی و دادگاه به جرایم خود اعتراف کردند. 🔹معدومین همچنین در بازسازی صحنه جرم، جز به جز اقدامات جنایتکارانه خود را بازسازی و در مورد آن توضیحات مبسوطی دادند. 🔹رسیدگی قانونی به پرونده این محکومان و بررسی مستندات قاطع به سرعت و به طور دقیق آغاز و مراحل قانونی آن با حضور وکلای تعیینی و تسخیری در استان انجام و پس از تایید دیوان عالی کشور و استیذان صورت گرفته، صبح امروز پنج‌شنبه ۲۸ اسفند و با حضور جمعی از مردم قم به اجرا در آمد. 🔹محاربه از طریق کشیدن سلاح سرد در تجمعات غیرقانونی و اغتشاشات منتهی به قتل و شهادت عوامل نیروی انتظامی، اقدام عملیاتی برای رژیم صهیونیستی و دولت متخاصم ایالت متحده آمریکا و عوامل وابسته به آنان، تحريك مردم به جنگ و كشتار به قصد برهم زدن امنيت كشور، از مهم‌ترین جرایم این افراد بوده است.
731.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنایت با شمشیر سامورایی؛ نمایش سلاح عجیب یکی از محکومان در دادگاه
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازسازی صحنۀ جرم قتل علیه مامور خدوم که با ضربات متعدد چاقو و شمشیر در اغتشاشات ۱۸ دی به شهادت رسید. ⚠️ دیدن این تصاویر برای هر کسی مناسب نیست.
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صدای خاطره‌انگیز عیدفطر بدون آشنای همیشگی
نفت ۱۱۲ دلار را رد کرد 🔹براساس گزارش بلومبرگ، قیمت جهانی نفت برنت با افزایش ۵ دلار به ۱۱۲ دلار و ۳۸ سنت رسیده است. 🔹این افزایش قیمت ناشی از تنش‌های فزاینده در خلیج فارس و کنترل تنگه هرمز توسط ایران پس از جنگ‌های اخیر با ایالات متحده است که به‌شدت بر عرضۀ نفت جهانی تأثیر گذاشته است. 🔹برخی تحلیل.گران گفتند در صورت ادامۀ وضعیت کنونی، قیمت نفت برنت می‌تواند به ۲۰۰ دلار در هر بشکه برسد. 🔹دیمیتریف، دستیار پوتین هم تاکید کرده ترامپ در حال بررسی احتمال خروج از تنگه هرمز و وادار کردن متحدان ایالات متحده به دفاع از آن است. این اقدام به معنای نفتِ بالای ۲۰۰ دلار برای مدتی خواهد بود.
‌ ♨️ احتمال تغییر محل اقامت روبیو و هگست از بیم حملات پهپادی ‌ 🔹روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع آگاه گزارش داد، مقامات آمریکایی موضوع انتقال مارکو روبیو وزیر خارجه و پیت هگست وزیر جنگ این کشور را به مکان های دیگر بررسی می کنند. 🔹طبق گفته ۳ مقام آگاه، مقامات آمریکایی پهپادهای شناسایی‌نشده‌ای را بر فراز پایگاه ارتش در واشنگتن، جایی که مارکو روبیو (وزیر خارجه) و پیت هگزت (وزیر جنگ) در آن زندگی می‌کنند، شناسایی کرده‌اند.
‌ ♨️ شرکت پترولیوم کویت اعلام کرد یکی از واحدهای عملیاتی پالایشگاه منا الاحمدی هدف پهپاد قرار گرفت که منجر به آتش سوزی محدود شد.
‌🔶️ درخواست رئیس‌جمهور آمریکا از سران کشورهای منطقه 🔹پول بدهید تا از شما محافظت کنیم 🔹رادیو ارتش رژیم صهیونیستی: منابعی در دولت آمریکا می‌گویند ترامپ از کشورهای خلیج فارس می‌خواهد که اگر می‌خواهند واشنگتن برای محافظت از آن‌ها در برابر موشک‌های ایران مداخله نظامی کند، هزینه حفاظت را بپردازند.
🔴 خبرگزاری فرانسه: پس از حمله ایران به تاسیسات گازی در قطر، قیمت گاز اروپا بیش از 30 درصد افزایش یافت.