eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.3هزار عکس
27.4هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
هموطن بدبختی که تو اروپا رقصیدی برای حمله به نه تنها ننگ‌ تا قیامت روی پیشونی‌ات نشست، الان نه می‌تونی راحت پخت و پز کنی، نه حموم بری نه خودت رو گرم کنی! تازه نیروگاههای گازی هم به زودی از دور خارج می‌شه و گوشیت رو باید با انرژی خورشیدی شارژ کنی تا بتونی یاوه بگی😎
🔴 کاهش فوری سهام سازنده F35 بعد از ضربه ایران
واکنش توئیتری قالیباف به اصابت موشک پدافندی ایران به جنگنده F-35 آمریکا: 🔹رئیس مجلس که دو هفته پیش و پس از عقب نشینی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن درباره این ناو نوشته بود: «عروس تعریفی در اولین مواجهه با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی صحنه نبرد را ترک کرد و عقب نشست» اکنون با اشاره به اصابت موفق پدافند ایران به جنگنده اف 35 آمریکا از این اتفاق به عنوان «عروس تعریفی 2» یاد کرد.
🔴 لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس خطاب به فرستاده دولت آمریکا: معتقدم دیدگاه من درباره مسائل جهانی برای شما مهم خواهد بود از آنجا که شما جنگی را علیه دوستان ما به راه انداخته‌اید، من بسیار زیاد مایلم موضعم را شما به دونالد ترامپ ابلاغ کنید، پس جنگ علیه ایران، جنگی اشتباه علیه یک کشور دوست ما است .
🔴 رسانه‌های عبری اعلام کردند ایران بار دیگر در تلاش برای هدف گرفتن تاسیسات پالایشی «بازان» در حیفا است
🔴 صداهای شنیده شده در و برخی شهرستان های اطراف اراک در لحظاتی پیش(حدود ساعت ۲۰:۳۵ دقیقه) مربوط به حرکت جنگنده های آمریکا و رژیم صهیونیستی است
🔴حضرت آیت الله سیستانی، روز شنبه را عید فطر اعلام کرد دفتر حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی در نجف اشرف اعلام کرد که روز جمعه، متمم ماه مبارک رمضان است و روز شنبه (اول فروردین ۱۴۰۵)، برابر با ۲۱ مارس ۲۰۲۶ میلادی، اول ماه شوال سال ۱۴۴۷ هجری قمری و عید سعید فطر خواهد بود.
حنیف طاهرینماهنگ انتقام.mp3
زمان: حجم: 2.9M
🔉 نماهنگ انتقام یک هدف یک شعار یک کلام انتقام انتقام انتقام حرف ما عهد ما والسلام انتقام انتقام انتقام 🎙 حنیف طاهری ✳️ جدید 🏷
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دبی در کم‌تر از ۳ هفته فرو ریخت!
🖼 واکنش قالیباف به هدف‌ قرارگرفتن جنگنده F-35 آمریکا توسط ایران
وزیر قطری: آمریکا سهامدار واحدهای گازی آسیب‌دیده است 🔹در پی حمله روز گذشته به تاسیسات گازی رأس‌لفانِ قطر، وزیر انرژی این کشور اذعان کرد که شرکت اکسون موبیل آمریکا شریک در این واحدهای آسیب‌دیده است.
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تایم‌لپس حرکت امشب دسته‌های مردمی از مساجد و محلات به سمت میدان ابوذر تهران