eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.2هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
CamScanner ۲۰۲۶-۰۳-۲۰ ۰۳.۳۱.pdf
حجم: 18.4M
🔴 اعمال شب و روز آخر ماه مبارک چه خوب است این اعمال پر فضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هدیه کنیم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
🟢 وداعِ جمعۀ آخر ماه مبارک رمضان 🔹 سيّد بن طاووس و شيخ صدوق از جابر بن عبدالله انصارى روايت كرده‌اند كه در جمعۀ آخر ماه رمضان خدمت رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلّم رسيدم، چون نظر آن حضرت بر من افتاد، فرمودند: اى جابر اين آخرين جمعه از ماه رمضان است، پس آن را وداع كن و بگو: 🔵 اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِنَا إِيَّاهُ فَإِنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْنِی مَرْحُوما وَ لا تَجْعَلْنِی مَحْرُوما 🔺 خدايا! اين ماه را آخرين دورۀ روزه‌داری ما قرار مده، و اگر قرار دادى، پس مرا رحمت شده قرار بده و محروم از رحمت قرار مده. 🔴 هر كه اين دعا را در اين روز بخواند به يكى از این دو خصلت نيكو ظفر مى‌يابد: 1⃣ رسيدن به ماه رمضان آينده و یا 2⃣ آمرزش خداوند و رحمت بى‌انتها 📚 فضایل الاشهر الثلاثه ص ۱۳۹ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
این موج ۶۶ انقدر کش پیدا کرده هنوز تموم نشده تقاضا میکنیم عزیزان نیروهای مسلح موج های بلند رو به چند تا موج تقسیم کنند که ما هی تو شمارش اشتباه نکنیم: 🔴 ادامۀ موج ۶۶ با موفقیت علیه اهدافی در قدس غربی و حیفا و پایگاه الظفره اجرا شد 🔹روابط‌عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: ادامه موج شصت و ششم عملیات وعده صادق چهار تقدیم به شهدای بمباران های اخیر علیه اهدافی در قدس غربی و حیفا و پایگاه الظفره ارتش تروریستی آمریکا در منطقه، به فضل الهی با موفقیت کامل به اجرا درآمد. 🔹در این موج از سامانه های فوق سنگین، نقطه زن و چندکلاهکه قدر، خرمشهر، خیبرشکن و میانبرد قیام و ذوالفقار و پهپادهای انهدامی استفاده شده است. 🔹رهایتان نمیکنیم
🔰 عتبه امیرالمؤمنین در نجف اشرف اعلام کرد که برنامه روز اول شوال در آستان مقدس علوی منحصر به برگزاری نماز عید فطر است و «با توجه به وقایع جاری، مراسم جشن و تبریک برگزار نخواهد شد».
🔴فوری؛ سید احمد الموسوی مداح معروف و تاثیرگذار بحرینی در یک ایست بازرسی حکومت بحرین دستگیر شد 🔸در روزهای گذشته تنش‌ها در بحرین میان مردم این کشور و حکومت در حال بالا رفتن است و حکومت نگران رخ دادن انقلابی در این کشور است. 🔸مقامات امنیتی بحرین روز پنجشنبه، ۱۹ مارس ۲۰۲۶، مداح اهل بیت سید احمد الموسوی، را در حالی که از یکی از ایست‌های بازرسی امنیتی پراکنده در سراسر کشور بحرین عبور می‌کرد، دستگیر کردند. 🔸گزارش‌ها حاکی از آن است که الموسوی به طور ناگهانی بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شده است. سید احمد الموسوی چهره‌ای برجسته و تأثیرگذار در محافل مذهبی و اجتماعی بحرین و سایر کشورهای عربی‌ست و حضور گسترده‌ای در مراسم و رویدادهای مذهبی دارد.
🔴وزیر جنگ آمریکا: هر کسی را که دوست دارید نام ببرید - امارات متحده عربی، قطر، بحرین، کویت، عربستان سعودی و دیگران. این کشورها به طرز باورنکردنی کمک ما کرده‌اند. ما مفتخریم که در کنار آنها ایستاده‌ایم.
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 برنی سندرز: ارسال ۲۰ هزار بمب به اسرائیل نقض قوانین آمریکاست / نتانیاهو ۴۰ سال است به دنبال جنگ با ایران بوده و اکنون رئیس‌جمهوری در آمریکا پیدا کرده که او را همراهی می‌کند سناتور آمریکایی: 🔸 در کنگره افراد زیادی تحت تأثیر لابی صهیونیستی و گروه‌های ذی‌نفوذ قرار دارند. 🔸 ارسال ۲۰ هزار بمب دیگر به کشوری که در غزه مرتکب نسل‌کشی شده، علاوه بر غیراخلاقی بودن، نقض قوانین آمریکاست. 🔸 طبق قوانین آمریکا، نمی‌توان به کشوری که قوانین بین‌المللی را نقض کرده سلاح فروخت و واضح است اسرائیل این کار را انجام داده است. 🔸 نتانیاهو ۴۰ سال است به دنبال جنگ با ایران بوده و اکنون رئیس‌جمهوری در آمریکا پیدا کرده که او را همراهی می‌کند. 🔸 در لبنان حدود یک میلیون نفر آواره شده‌اند و اسرائیل در کرانه باختری رویکردی تهاجمی دارد و راه‌حل دوکشوری را نمی‌پذیرد. 🔸 هرکس در کنگره به ادامه تأمین مالی اسرائیل رأی بدهد، از نظر عقلانی دچار مشکل است.
📣 سال تحویل ساعت چند است؟ 🔸 امروز ساعت ۱۸ و ۱۵ دقیقه و ۵۹ ثانیه.
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 دشمن باید این آرزو را به گور ببرد
📣 مخالفت شدید کنگره با درخواست ۲۰۰ میلیارد دلاری پنتاگون 🔸 خبرگزاری رویترز گزارش داد که نمایندگان کنگره به شدت با درخواست بودجه ۲۰۰ میلیارد دلاری پنتاگون برای ادامه جنگ علیه ایران مخالف هستند.
🔴چرا اینقدر پایگاه عالی السالم در کویت رو میزنیم؟ این پایگاه یکی از مراکز اصلی پشتیبانی عملیات هوایی آمریکا در خاورمیانه و بخشی از شبکه پایگاه‌های آمریکا در منطقه است. واحدهای سوخت‌رسان هوایی، هواپیماهای ترابری و جنگنده‌های آمریکا در آنجا مستقر هستند. وسعتی به اندازه ۱۵۰۰هکتار دارد، دارای یک باند اصلی حدود ۳۰۰۰ متر و تأسیسات پشتیبانی گسترده است.
🔴پیام مشکوک خاتمی در پی شهادت علی لاریجانی محمد خاتمی: «کسانی ترور می‌شوند که اگر راهی برای صلح شرافتمندانه باشد، در به ثمر رساندن آن توانا و مشتاق هستند » پ ن: آقای خاتمی ، شهید لاریجانی دنبال صلح شرافتمندانه بود ؟ صلح شرافتمندانه با کی؟ با ترامپ و دار و دسته اپستین؟ اتفاقا لاریجانی مکرر بر رد آتش بس و ادامه جنگ با آمریکا تا حصول نتیجه قطعی و پیروزی نهایی تاکید داشت. 📌دنبال نجات اربابتان آمریکا و اسرائیل از این مخمصه نباشید.