eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.3هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺واکنش شادمهر عقیلی به جنگ 🔹شادمهر عقیلی در نخستین روز از نوروز، در فضای مجازی یاد کودکان جان‌باخته میناب را گرامی داشت.
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ آژیر خطر وسط برنامه زنده اینترنشنال 🔻 یک خبرنگار صهیونیست اینترنشنال اعلام کرد که این وضعیت به یک روال روزمره تبدیل شده و نیاز به رفتن به پناهگاه مکرر است. تعداد پرتاب‌های موشک از سوی ایران افزایش یافته است.
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ تصویری از لحظه بعد از انفجار موشک در تل آویو
⭕ شبکه ۱۲ عبری: حزب‌الله نیم ساعت پیش یک پهپاد فرستاد که در آسمان جلیل غربی پرواز کرد و سپس به لبنان بازگشت.
⭕ ایران تاکنون ۴۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است _ رسانه‌های رژیم صهیونیستی در ادامه سانسور هدفمند تلفات خود و کوچک نمایی حملات طرف مقابل مدعی شدند ایران از شروع جنگ تاکنون ۴۰۰ موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده است.
⭕ درگیری‌های شدید در جنوب لبنان _ حزب الله لبنان از درگیری شدید با نظامیان رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان خبر داد. مقاومت اسلامی لبنان تاکید کرد که درگیری‌ها در جنوب لبنان همچنان ادامه دارد.
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیزه خاصی نیست : این جوون ۲۲ ساله از جان بر کفان هوا فضا هست که پای لانچر ، موشک خورده و هر دو دست و پاهاش قطع شده و داره فیلم خاک سپاری دست و پای خودش رو نگاه میکنه
🔴آدمیرال مایک فرانکن مقام ارشد سابق نیروی دریایی آمریکا: 🔺آقای رئیس‌جمهور، نکنید! خواهش می‌کنم! نیرو در ایران پیاده نکنید.. 🔸هر حمله ای برای نیروی مهاجم و برای اقتصاد جهان به فاجعه ختم می‌شود. این یک باتلاق بی‌پایان است. پیروزی را اعلام کنید و بروید.
🔴 عراقچی: عبور شناورهای وابسته به دشمن صهیونیستی_آمریکایی از تنگه هرمز ممنوع است.
🔴وزارت دفاع بریتانیا: 🔻حملات بی‌پروای ایران و تصرف تنگه هرمز، تهدیدی برای منافع بریتانیا و متحدانش است.
🔴مقام عالی رتبه ایرانی: تهران به این نتیجه رسیده است که نباید به ترامپ درس ساده یا واکنش موقتی دهد، بلکه باید درسی تاریخی به او دهد.
🔴 آخرین پیام شهیده رستمی به همسرش که همراه با دو فرزندش به شهادت رسید ان شاءالله پودر بشم خرجی برای این دین برندارم! درحملات چند شب پیش، این شهیده به همراه دو فرزندش و خانواده برادرش به شهادت رسیدند و جسمی از شهیده باقی نماند ...