eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.2هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 صورتحساب بیست‌روزه‌ی ارتش هالیوودی 🔸 توهم آمریکا تا‌ اینجای کار بیش از ۳۳ میلیارد دلار خسارت بر دوش خانوار‌های آمریکایی گذاشته‌ است. 🔸 شیخ نشین‌ها نیز بدانند که هر سکوت‌شان بهایی دارد که باید بپردازند.
📌محسن رضایی: این‌بار تا رسیدن به نتیجه قطعی خبری از آتش‌بس نیست؛ دشمن بدنبال فرار برای تنفس است اما دیگر خبری از تنفس برای دشمن نیست.
اها حالا شد مغزشون نسبت به ما داره یه چیزایی دریافت میکنه.... دنیس سیترونوویچ رئیس سابق میز ایران اطلاعات نظامی اسرائیل: به نظر می‌رسد ساختار ایران این نکته مهم را به باور اصلی خود بدل کرده است که پاسخ‌ها باید هزینه‌های فزاینده‌ای بر دشمنان تحمیل کنند. بنابراین، هر پاسخ باید شدیدتر از هر اقدامی باشد که علیه تهران صورت گرفته است و در نهایت به شکل خطرناک‌تری از تلافی تبدیل شود. از این رو، حملات اولیه به زیرساخت‌های انرژی به عنوان اقدامی تلافی‌جویانه می‌تواند گسترش یابد و تأسیسات برق — و به طور بالقوه آب‌شیرین‌کن‌ها و سایر سامانه‌های حیاتی را در سراسر خلیج فارس در بر بگیرد./انتخاب
💢شبکه CBS آمریکا: ایران تا یک میلیون سال دیگر هم تسلیم نخواهد شد
🔴شورای جهانی سفر و گردشگری (WTTC): ▪️جنگ با ایران، روزانه ۶۰۰ میلیون دلار به صنعت سفر و گردشگری خاورمیانه ضرر میزند
🔴نتانیاهو در مصاحبه با فاکس نیوز: من همیشه هشدار می‌دهم که ایرانی‌ها توانایی رسیدن عمیق به اروپا را دارند ◀️این نشون میده نشانه شکست رو دیدند، کم آوردند و به هر طریقی میخوان‌ بقیه رو قاطی جنگ کنند تا از شکست جلوگیری کنند.
🔴کنایه لارس کریستنسن، تحلیلگر اقتصادی آمریکایی به حرف‌های متناقض ترامپ ‌ ‌▪️«ما عملا پیروز شده‌ایم.» «به زودی به خانه برمی‌گردیم.» «تنگه هرمز برای ما اصلا اهمیتی ندارد، این مشکل ما نیست. پنج دقیقه بعد: «همین حالا تنگه هرمز را باز کنید! وگرنه دست به جنایت جنگی می‌زنیم.» ‌ حالا دیگر به روشنی آشکار شده که ترامپ جنگی را آغاز کرده که به هیچ مقصدی نمی‌رسد، هرگز درباره آزادی مردم ایران نبوده و هیچ چشم‌ اندازی برای پیروزی در آن وجود ندارد. و فراموش نکنیم: وقتی که روسیه حملات گسترده‌ای به شبکه برق اوکراین انجام داد، دیوان کیفری بین‌ المللی علیه شماری از ژنرال‌های روسیه به اتهام جنایت جنگی پرونده حقوقی باز کرد.
❌️سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: در صورت عملی شدن تهدیدات آمریکا در خصوص نیروگاه های ایران، بلافاصله اقدامات تنبیهی زیر انجام خواهد شد: 🔻۱. تنگه هرمز به طور کامل بسته می‌شود و تا نیروگاه‌های تخریب شده ما بازسازی نشوند این تنگه باز نخواهد شد. 🔻 ۲. همه نیروگاه های برق، زیرساخت های انرژی و فناوری اطلاعات ( ICT ) رژیم صهیونیستی به طور گسترده هدف قرار خواهند گرفت. 🔻 ۳. همه شرکت های مشابه در منطقه که سهامدار آمریکایی دارند به طور کامل تخریب خواهند شد. 🔻 ۴. نیروگاه های برق کشورهای منطقه که میزبان پایگاه آمریکا هستند هدف مشروع ما خواهند بود.
🔴صدای شلیک پدافند در جنوب تهران
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به لرزش دستان این مادر به غربت شهدای ناو دنا به مظلومیت کودکان میناب به مشت گره کرده رهبر شهیدمان ما تا آخر ایستاده ایم و دست از سرتان بر نمیداریم ...
تیکه فوق سنگین کاربر یمنی به سعودی ها : وزیر امور خارجه سعودی گفته: اسلام اجازه تجاوز به همسایه را نمی‌دهد خصوصا اینکه همسایه مسلمان باشد. یعنی ما یمنی‌ها از ۲۰۱۵ همسایه شما نیستیم؟ ما مسلمان نیستیم؟ زمانی که یمن را بمباران می‌کردید آیا سرزمین های فضایی یا سرزمین اسکیموها را میزدید
🚨/کرملین: ⚠️جنگ در خاورمیانه در حال تشدید است و قتل رهبران ایران بدون مجازات نخواهد ماند.