eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.2هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
◼️ رهبر دموکرات‌های سنای آمریکا: ترامپ واقعاً احمق است چاک شومر در صفحهٔ خود نوشت: خلاصه‌ای از عملکرد دولت ترامپ: ◾️۱. به‌راه‌انداختن جنگی بدون نقشه یا استراتژی. ◾️۲. لغو تحریم‌ها علیه کشوری که با آن وارد جنگ شده‌اید. ◾️۳. انجام تمام این کارها برای حل مشکلی که در وهلهٔ اول، با تصمیم بی‌پروا و خطرناک خودتان برای آغاز همان جنگ ایجاد شده بود. ◼️فرمانده کل قوای ما به‌طرز استثنایی احمق است.
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تحلیلگر نظامی فرانسوی: ایرانی‌ها را با بادیه‌نشینانِ عربی اشتباه نگیرید / آن‌ها پارسی هستند با تمدنی کهن ژاک هوگارد تحلیلگر نظامی فرانسوی: ◾️باید ایرانیان را درست بشناسیم، آن‌ها بادیه نشینان عرب نیستند بلکه ملتی با تمدن کهن، دانش، فرهنگ عمومی غنی و شناخت علمی بسیار پیشرفته هستند ◾️ما علی لاریجانی را دیده‌ایم که متخصص فلسفه امانوئل کانت بود و سه کتاب درباره او نوشت؛ در حالی که در مقابل، من اثر مکتوبی از نتانیاهو یا ترامپ با این موضوعات ندیده‌ام.
◼️ هشدار امنیتی جهانی آمریکا به شهروندانش ◾️وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای از شهروندان این کشور در سراسر جهان خواست «احتیاط بیشتری» به خرج دهند
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تنگه هرمز بسته می‌ماند ◾️پویانمایی لگویی از اقتدار نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران
◼️تهران به بلوار علی دایی نیاز ندارد حمید رسایی، نماینده مجلس: ◾️شورای شهر تهران باید بلواری که به نام علی دایی است را به نام ‌حسین محمدی تغییر دهد؛ اسطوره ایرانیان امثال آقای محمدی هستند که پای لانچر شلیک موشک دو دست و دو پا تقدیم کرده‌اند نه کسی که حتی حاضر نشد تجاوز و کشتار مردم ایران را محکوم کند، شورا تغییر ندهد، مردم خودشان تغییر میدهند.
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیه آیت الله بهجت به آیت الله جاودان برای قرارگرفتن در حصن الهی
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢نصب برچسب‌ تشكر از پدرو سانچز نخست وزير اسپانيا بر روی موشک بالستیک پيش از شليك به سوي اسرائیل.
⭕️شب جهنمی در پی حملات بی سابقه به دیمونا 🔻دومینوی نابودی اسرائیل شروع شد! Hellish night , The beginning of the end
اف 35 رادار گریز؟ فععععک نکنم... رادار گریز فقط من:) _ نوشته کنایه‌آمیز جالب روی موشک هوافضای سپاه
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شعار «مرگ بر آمریکا» از زبان بازیکن تیم ملی فوتبال بانوان
هشدار مقام مستعفی دولت ترامپ نسبت به اقدام احتمالی علیه خارک 🔹مدیر مستعفی مرکز ملی ضد تروریسم آمریکا: اعزام احتمالی نیرو به جزیرۀ خارک می‌تواند برای ایالات متحده فاجعه‌بار باشد، زیرا ایران عملا آن‌ها را به گروگان خواهد گرفت. 🔹فکر می‌کنم این کار یک فاجعه خواهد بود. 🔹در واقع یعنی دادن تعداد زیادی گروگان به ایران در جزیره‌ای که می‌تواند آن را با پهپادها و موشک‌ها هدف قرار دهد.
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قیصر، خواننده لس‌آنجلسی: آمریکا در میناب ۱۷۰ بچه را کشته و سلبریتی‌های خارج‌نشین و داخلی این را نمی‌بینند و خودشان را به نفهمی زده‌اند ◾خود آمریکایی‌ها صدایشان درآمده و می‌گویند ما این مدرسه را زدیم اما این‌ها هیچ‌چیز نمی‌‌گویند. نقاب کسانی که ادعای وطن‌پرستی و بشردوستی می‌کردند افتاد. ◾می‌گویید آمریکا نقطه‌ای می‌زند؟ خب معلوم است از خون مردم نان درمی‌آورید. یک ذره انسان باشید. ◾ان‌شاءالله ایران در جنگ پیروز می‌شود.