eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.2هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴ترامپ روز بسته شدن بازارهای مالی تهدید کرد که ۴۸ ساعت بعد... یکساعت قبل از باز شدن بازار حرفش را پس گرفت و گفت تا ۵ روز. یعنی تا آخر هفته‌ی مالی که زمان بسته شدن مجدد بازار است... حالا که از باز کردن تنگه ناتوان شده با مواضعش روی روان بازار راه می‌رود... و از طرفی روی روان ملت ايران. از طرفی او تا دیروز میگفت کسی را در ایران برای مذاکره پیدا نمی‌کنیم. حالا با پیش کشیدن بحث مذاکره به دنبال "بر ساختن" طیف حامی مذاکره در داخل است. جنگ ترکیبی یعنی همین؛ ترکیب بمب، تهدید، رسانه، ترور و دعوت به مذاکره. مقاومت تنها راه است... 🔥
سند ملک لیلا اوتادی در برج خلیفه وطنت رو به چی فروختی ؟؟؟؟
19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️صحبت های طوفانی حاج نریمان پناهی در خطاب قرار دادن هیأتی‌هایی که حسین حسین می‌گویند امّا امروز انقلاب اسلامی را یاری نمی‌کنند.
اموال لیلا اوتادی ؛ سردار آزمون و همه فارسی زبانانی که در امارات حضور دارند و محتوای ضد میهنی در این روزها زده اند را مصادره کنید
به خاطر اسراییل می‌جنگیم! توییت جالب یک آمریکایی : 🔺 کره شمالی در واقع کلاهک‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک قاره‌پیما دارد که قادر به رسیدن به ایالات متحده هستند. 🔺پس چرا ایران تهدیدی بزرگتر از کره شمالی است؟ چون این جنگ مربوط به سلاح‌های هسته‌ای یا امنیت مردم آمریکا نیست. این جنگ در مورد خدمت به اسرائیل در تصرف سرزمین‌های خاورمیانه است.
دبی با پایان کویت شروع شد و حالا مانند کویت تمام شد! 🔺ایده دبی یعنی سرمایه گذاری در فضای امن زمانی شکل گرفت که کویت در جنگ با عراق ناامن شده بود. ایده سرمایه گذاری بدون مالیات، مرزهای باز و بدون تعرفه و قانونی سهل گیرانه امارات را به یک خانه امن و گاوصندوق بزرگ تبدیل کرد. 🔺معروف بود که در امارات دزدی وجود ندارد و حتی یک ترقه نمی‌ترکد. اما به یک چیز دیگر هم معروف بود، اتاقک شیشه‌ای؛ جایی که با اولین شلیک فرو می‌ریزد. 🔺وضعیت امارات در این سال‌های پایانی به نقطه‌ای رسید که نه نفتِ داشت، نه عمق استراتژیک اما در درجه اقتصادی حتی به خود گرفت میداد د با نوسان و بازی با درهم وضعیت اقتصادی ایران را دچار اختلال کند. 🔺حمله‌ی ایران به امارات تمام ماجرای دبی را تمام کرد. وقتی فرودگاه و برج العرب هدف قرار گرفتند، همان سناریوی کویت تکرار شد: سرمایه دیگر به امنیت جعلی اعتماد نمی‌کند و جت‌های شخصی دوباره صف کشیدند، این بار برای خروج. 🔺دبی امروز در آینه‌ی کویت ایستاده؛ با این تفاوت که کویت قربانی اشغال شد و دبی قربانی سرکشی و ماجرا جویی در قبال ایران و برای تمام دنیا یک درس بزرگ داشت. تصویر: سمت راست برج مارینای دبی و سمت چپ خانه‌ای که زمان اشغال کویت به جا مانده است.
از شما می‌خواهیم که امشب با کفن در خیابان‌ها باشید 🔺پالس مذاکره و تسلیم را حس می‌کنیم. ممکن است که شاهد خیانت عناصر داخلی باشیم و باز سناریوی جنگ مذاکره_ جنگ مذاکره تکرار شود. 🔺این خیانت به خون رهبر انقلاب و شهدای ایران است و ما به پشت خیمگاه معاویه رسیده‌ایم. امشب یا قدرت شعار مرگ بر سازش کار / نه سازش نه تسلیم / مرگ بر منافق را در خیابان‌ها بگویید و حتما با کفن حاضر شوید.
499.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سید حسن نصرالله خطاب به غسان بن جدو، مدیر شبکه المیادین: 🔹از قول من بنویس: همه آنانی که با محاسبات نفتی و غیرنفتی، امنیتی و نظامی برنامه‌ریزی می‌کنند ـ چه کشورهای بزرگ و چه کشورهای منطقه‌ای ـ فرو خواهند پاشید و 🔸 «ایران پابرجا خواهد ماند».
🔴ارتش: 🔺از بامداد امروز با یگانهای پهپادی نیروهای زمینی، هوایی و دریایی از نقاط مختلف کشور، پایگاه هوایی تل نوف رژیم صهیونیستی و محل استقرار جنگنده های اف 35 و اف 15 آمریکا در پایگاه هوایی ازرق را با پهپادهای انهدامی هدف حملات خود قرار داد.
🔴بلومبرگ: تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز همچنان تقریباً متوقف است.
🔴یک منبع مطلع نظامی: ایران شگفتانه‌های جدیدی رو خواهد کرد/ ترامپ سرش را از موبایل بیرون بیاورد و به آسمان نگاه کند 🔹 یک منبع مطلع نظامی گفت: ایران شگفتانه‌های جدید را برای روزهای آینده در جنگ طراحی کرده است که اجرای آن می‌تواند نتایج بسیار بزرگی را ایجاد کند. 🔸 وی گفت: ترامپ تمام گزینه‌های نظامی خود را در جنگ شکست‌خورده می‌بیند و به فکر راهی برای خروج از بن‌بست است؛ به همین دلیل جنگ را از روی ناوهای فراری‌اش به داخل شبکه‌های اجتماعی کشانده‌ است. 🔹 این منبع مطلع نظامی خاطرنشان کرد: ترامپ می‌داند که مهمات نظامی آفندی و پدافندی‌اش در وضعیت بسیار بدی است و امیدی به پیروزی نظامی و بازگشایی نظامی تنگه هرمز ندارد؛ لذا با کاهش مهمات نظامی‌اش، به شلیک کلمات روی آورده که آنهم برایش بی‌آبرویی بیشتری‌ می‌خرد. 🔸 وی تاکید کرد: برخلاف وعده‌های پوچ ترامپ، ایران شگفتانه‌هایی برای روزهای آتی تهیه کرده که نتیجه جنگ‌ را بیش از پیش عیان خواهد کرد. 🔹 ترامپ کمی سرش را از گوشی و شبکه‌های اجتماعی بیرون کند و از این پس فقط چشمش با آسمان و تالارهای بورس و قیمت نفت باشد.
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 اقدام موفق تیم‌های عملیاتی نیروهای ویژهٔ اطلاعات سپاه در عمق اراضی اشغالی