eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.2هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
206.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چی‌ شد پس؟/ زلنسکی میخواست از اسرائیل و کشورهای منطقه دفاع کند 🔺تصویری از حمله پهپادی امروز روسیه به اوکراین منتشر شده است. در چند روز گذشته زلنسکی مدعی شده بود می‌تواند به کشورهای منطقه و اسرائیل و آمریکا برای مقابله با شاهد کمک کند.
«مبسا»
❌️ الله اکبر! روابط عمومی سپاه: یک فروند جنگنده اف ۱۸ ارتش تروریستی آمریکا با آتش پدافند بسیج تحت شب
چقدر خوب شد ما با امریکا رفیق نبودیم که اف 35 و اف 18 بخریم به لعنت خدا هم نمی ارزه.... همون موشک از همش بهتره آینده جنگ به انکار کنندگان ثابت خواهد کرد.....
⭕️توییت پربازدید کاربر آمریکایی: «این جنگ بیشتر محتمله که به تغییر رژیم در آمریکا منجر بشه تا در ایران.»
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
«مبسا»
❌️ الله اکبر! روابط عمومی سپاه: یک فروند جنگنده اف ۱۸ ارتش تروریستی آمریکا با آتش پدافند بسیج تحت شب
🔻طبق معمول همه هدف‌گیری‌های گذشته اصلا خلبان متوجه نشد که موشک به سمتش در حال پرواز است! فرصت نکرد فلر بزند و موشک مثل آب خوردن به جنگنده اصابت کرد. همانگونه که در طول روزهای گذشته بارها خدمت شما عرض کردم و نوشتم، برای ورود به زدن جنگنده‌های دشمن باید صبوری کرد، چرا که پدافند کشور برای این مساله برنامه خاص خود را دارد. حالا روزی نیست که خبر نیاید که یکی از هواگردهای دشمن هدف قرار نگرفته باشد. 🔻روز گذشته هم در دو نوبت شاهد تعقیب هواگردهای متجاوز دشمن توسط جنگنده‌های کشورمان بودیم. یک فروند اف-35 توسط اف-14 در آسمان خوزستان و یک فروند اف-15 هم توسط یک فروند جنگنده میگ-29 در جایی دیگر تحت تعقیب قرار گرفتند و حتی جرأت ورود به نبرد هوا به هوا با جنگنده‌های کشورمان را پیدا نکردند. هر دو هواگرد دشمن به قصد فرار افتربرنر زدند و رفتند... 🔻با این حال هنوز برای تروریست‌های امریکایی این سوال وجود دارد که ایران از چه سامانه‌ای برای زدن جنگنده‌ها استفاده می‌کند که خلبان متوجه قفل موشکی نمی‌شوند. این هم یکی از دستاوردهای مهم و بی‌نظیر ایران است که روز به روز بر ابعاد آن افزوده خواهد شد. با هر هدف‌گیری و سرنگونی، خلبان‌های دشمن برای ورود به آسمان ایران باید ترس از هدف قرار گرفتن را در خود تقویت کنند.
🔴نانسی میس، نماینده کنگره:همین الان از جلسه توجیهی کمیته نیروهای مسلح مجلس در مورد ایران خارج شدم. 🔸بگذارید تکرار کنم: من از اعزام نیروهای زمینی به ایران حمایت نخواهم کرد، به‌ویژه پس از این جلسه توجیهی
خاک بر سرت محسن یگانه ما تورا با اهنگهایت برای ماه رمضان و به نام فرزند شهید دفاع مقدس میشناختیم. حالا سخنرانی ترامپ برای شروع تجاوز به وطن را میگذاری و زیرش برای این نظام رجز میخوانی؟ اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا این بی بته هنوز هم مجوز کنسرت و فروش البوم در جمهوری اسلامی دارد. قوه قضاییه خودش میداند چگونه به حساب شما موجودات پست بی وطن برسد.
«مبسا»
🔴نانسی میس، نماینده کنگره:همین الان از جلسه توجیهی کمیته نیروهای مسلح مجلس در مورد ایران خارج شدم.
✍ این جدی ترین خبری هست که درباره ورود زمینی نیروی زمینی آمریکا در رسانه‌ها منتشر شده و همون طور که در روزهای قبل گفتیم، ورود نیروی زمینی آمریکایی رو شاهد خواهیم بود. به امید خدا✌️ دو تا صلوات برای رزمندگان اسلام
🇺🇸🇮🇷⚡️ فوری | حملات هوایی به تبریز گزارش میشود
💢انهدام تیم ۷ نفره مزدور وابسته به آمریکا و اسرائیل در سمنان 🔸سازمان اطلاعات سپاه سمنان: یک شبکه هفت نفره که با سرویس‌های جاسوسی بیگانه در ارتباط بوده، توسط سازمان اطلاعات سپاه شناسایی و در عملیاتی هماهنگ بازداشت شده است. 🔸 بررسی‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد سرکرده این گروه با برخی عناصر مرتبط با دشمنان خارجی در ارتباط بوده و آموزش‌های لازم برای انجام اقدامات خرابکارانه را نیز دریافت کرده بود. 🔸 اعضای این شبکه مأموریت‌هایی از جمله شناسایی مراکز حساس و اماکن نظامی را در دستور کار داشته‌اند و فعالیت‌های مقدماتی خود را برای اجرای عملیات در زمان تعیین‌شده دنبال می‌کردند. 🔸 در جریان عملیات شناسایی و دستگیری این افراد، مأموران امنیتی با بررسی مخفیگاه‌های مورد استفاده آنان موفق شدند مقادیری تجهیزات و ادوات مورد استفاده در اقدامات خرابکارانه را کشف کنند. 🔸 در میان اقلام کشف‌ شده، سلاح‌های گرم دست‌ساز، ماسوره‌های دست‌ساز نارنجک، یک قبضه سلاح دست‌ساز مجهز به گلوله‌های سربی و همچنین انواع سلاح سرد مشاهده شده است. 🔸 این اقلام برای استفاده در عملیات‌های احتمالی آماده‌سازی شده بود و عوامل این شبکه در مرحله برنامه‌ریزی برای اجرای اقدامات بعدی قرار داشتند. 🔸 این شبکه با هدایت و ارتباط با سرویس‌های جاسوسی بیگانه فعالیت می‌کرد و اقدامات آنان با هدف ایجاد ناامنی و انجام عملیات خرابکارانه طراحی شده بود.