eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.4هزار عکس
27.5هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
💢اندی کیم، سناتور آمریکایی: تقریباً یک ماه از زمانی که ترامپ جنگ با ایران را آغاز کرد می‌گذرد، قیمت بنزین گران شده، سربازان آمریکایی کشته شده‌اند و هیچ پایانی هم برای این وضعیت قابل تصور نیست.
🔴الجزایر اعلام کرد که بخاطر مواضع اسپانیا در جنگ علیه ایران و غزه، با گاز ارزان‌تر و حداکثر صادرات به این کشور پاداش می‌دهد. 🔹این اتفاق خیلی خیلی مهم است و نشان از عمق استراتژیک ایران و یارانش در محور مقاومت در جنگ کنونی دارد.
📷مشخصات جنگنده آمریکایی F-18 هورنت که امروز شکار پدافند ایران شد.
🏴تصویر دانشمند جوان، دکتر محمدرضا یکتا و همسرش که چند روز پیش در حمله رژیم صهیونیستی به شهرستان آستانه اشرفیه ترور و به شهادت رسیدند.
🔴 فاکس نیوز: کنگره مجوز آغاز عملیات زمینی علیه ایران را صادر کرده است
🔴 به نظر می‌رسد، نبرد پرشدت، بزرگ و تعیین‌کننده‌ای در روزهای آینده در پیش است ‌ 🔹نیروهای مسلح ایران تدارک بزرگی برای نیروهای آمریکایی و مبدا تجاوز دیده‌اند.
🔴 فوری | انفجار های پی در پی و مهیبی بحرین را لرزاند
🔴 انفجار در سلیمانیه عراق
🔴 دقایقی قبل صدای جنگنده و انفجار در شیراز شنیده
🔴 ‌گزارش مردمی صدای انفجار در مشهد
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تلویزیون بحرین سخنان تحلیلگری که اسرائیل را رژیم اشغالگر خواند قطع کرد! 🔹تلویزیون بحرین سخنانان تحلیلگر و میهمان این شبکه را که حملات ایران را واکنشی انتقام جویانه و رژيم صهیونیستی را رژيمی اشغالگر خوانده بود قطع کرد.
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بمب خبری شبکه الجزیره: ایران به سلاح و سیستم جدیدی دست یافته که می‌توانند هواپیماهای اسرائیلی و آمریکایی را شکار کنند! شگفتی «علی هاشم»، خبرنگار ارشد الجزیره انگلیسی از شکار پی‌در‌پی هواپیماهای آمریکایی و اسرائیلی توسط سامانه‌های داخلی پدافند ایران: 🔹به نظر می‌رسد که ایرانی‌ها چیزی در اختیار دارند که از آن استفاده می‌کنند؛ صحبت از یک سامانه و سلاح جدید است! ما دیدیم که ایران F-35 ، F-18 ، F-16 و F-15 را در آسمان شکار کرد. 🔹ما نمی‌دانیم این سلاح چیست؛ نمی‌دانیم این سامانه چیست؟! اما نکته اینجاست، روایتی که طی سه هفته گذشته شکل گرفته بود مبنی بر اینکه آسمان ایران کاملاً باز است، به نظر می‌رسد اکنون زیر سؤال رفته و ایرانی‌ها قادرند هواپیماهای اسرائیلی و آمریکایی را هدف قرار دهند!