eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.1هزار عکس
27.1هزار ویدیو
210 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مبسا+
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سناتور فرانسوی: وقتی دلقکی پا به کاخ می‌گذارد،‌او پادشاه نمیشود بلکه کاخ به سیرک تبدیل میشود!
♦️برخی کانال‌های عبری و عربی از برخورد موشک ایران به نیروگاه اشلیم خبر می‌دهند 🔹موشک بالستیک ایرانی به محدوده نیروگاه اشلیم در صحرای نقب برخورد کرد. این نیروگاه یک مزرعه خورشیدی در مقیاس بزرگ واقع در جنوب بئرسبع است که تقریباً ۳۱۰ تا ۳۲۰ مگاوات برق تولید می‌کند.
🔴 هدف قرارگرفتن چند صنعت سنگین متعلق به دشمن آمریکایی صهیونی در موج ممتد و ادامه دار ۸۵ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: فمن اعتدی علیکم فعتدوا علیه به مثل معتدی علیکم 🔹مردم مومن شجاع حماسه ساز ایران روز گذشته دشمن آمریکای صهیونیی از مبارزه با فرزندان رزمنده شما در زمین و دریا عاجز است بار دیگر رذیلانه صنایع غیرنظامی ایران را هدف قرار داد. 🔹در پاسداشت ایستادگی و اتحاد مقدس شما شریف ترین و وفادارترین ملت ها و دفاع از عزت و کرامت ایران اسلامی رزمندگان غیور نیروی دریایی و نیروی هوافضای سپاه در موج ممتد و ادامه دار ۸۵ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا رسول الله و هدیه به شهدای صنایع کشور و تمام صنعتگران و تولید کننده های کشور در عملیاتی، چند صنعت سنگین متعلق به دشمن آمریکایی صهیونی متجاوز را در سرزمین های اشغالی و سایر نقاط، مورد تهاجم موشکی و پهپادی قرار دادند و بخشی هایی از آن را منهدم نمودند. 🔹در حین این عملیات گسترده موشکی و پهپادی نیروی هوایی دشمن با اعزام جنگنده ها و پهپادهایی تلاش کرد سکوهای پرتاب ما را هدف قرار دهد که با آتش پدافند هوایی سپاه یک فروند هواپیمای راهبردی بدون سرنشین MQ9 آمریکا در آسمان شیراز سرنگون شد و همچنین یک جنگنده F16 آمریکایی در جنوب استان فارس مورد اصابت قرار گرفت و قبل از فرود در یکی از فرودگاه های عربستان، منهدم شد. فرماندهی مرکزی آمریکا طی بیانیه‌ای به اصابت و خسارت کلی به این جنگنده اعتراف نمود. 🔹به حکمرانان بی تدبیر آمریکا هشدار داده بودیم که حمله به اهداف صنعتی را تلافی خواهیم کرد. این حمله فقط یک اخطار بود؛ اگر حمله به صنایع تکرار شود، پاسخ بعدی ما فراتر از تصور شما خواهد بود. و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️واکنش استارمر به اظهارات ترامپ: بخش زیادی از حرف‌های او طراحی شده تا من را تحت فشار قرار دهد که نظر خود را تغییر دهم و به این جنگ کشیده شوم/ من نخست‌وزیر هستم و در راستای منافع ملی انگلیس عمل می‌کنم
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت حمله دیشب دشمن امریکایی_صهیونی به دانشگاه علم و صنعت تهران توسط یکی از اساتید
🔴 تمام شعب "کافه لمیز" در تهران با دستور مقام قضایی پلمپ شد 🔸 این برند که در ایام اغتشاشات دی‌ماه اقدامات سوئی را علیه امنیت ملی انجام داده بود، در روزهای اخیر نیز طرح‌های مشکوکی را علیه امام شهید بر روی محصولات خود طراحی کرده بود.
💠 ارتش: از بامداد امروز مرکز راهبردی جنگ الکترونیک و رادار "التا" از مجموعه هوافضای رژیم صهیونیستی در بندر حیفا و مراکز ذخیره سازی سوخت پایگاه هوایی بن گوریون هدف حملات کوبنده پهپادهای ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
🔺نورا و ضحی؛ ۲ گل‌دختر ایرانی که صبح امروز شنبه در شهرک شهید محلاتی تهران به شهادت رسیدند
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ افشاگری مستند جدید پرونده‌های فساد نتانیاهو/ او برای فرار از زندان، آمریکا را به جنگ کشاند 🔹مستندی تازه در رسانه‌های آمریکا منتشر شده که برای نخستین بار تصاویری از بازجویی بنیامین نتانیاهو، همسرش و سرمایه‌داران نزدیک به او از جمله ویلیام ادلسون، حامی اصلی ترامپ، را نشان می‌دهد. 🔹تیکه‌های پربازدید این فیلم در شبکه‌های اجتماعی، به دریافت هدایای گران‌قیمت توسط نتانیاهو و همسرش از سوی سرمایه‌داران، اعطای امتیازات ویژه به شرکت‌های حامی و مجموعه‌ای از تخلفات اشاره دارد. 🔹به گزارش تاکر کارلسون، این مستند مدعی است که نتانیاهو برای فرار از زندان و باقی ماندن در قدرت، آمریکا را وارد جنگ‌هایی کرده و با ایجاد شرایط ویژه، تلاش داشته از پیگرد قضایی خود فرار کند.
‌ 🍃🔴 ناکامی متجاوزان در ورود به کشور / دستگیری ۶۳ نفر متجاوز فرمانده مرزبانی فراجا : 🔹مرزبانان مستقر در نوار صفر مرزی، با اشراف و تسلط اطلاعاتی و بهره‌گیری از تجهیزات هوشمند اپتیکی، متوجه تحرکاتی برای ورود به کشور در نقاطی از مرزهای غربی و شرقی شدند. 🔹مرزبانان بلافاصله با آمادگی عملیاتی کامل، با این افراد درگیر شدند که در جریان این درگیری و با آتش سنگین مرزبانان، طی ۲۴ ساعت گذشته، ۶۳ نفر از متجاوزان به داخل کشور دستگیر شدند.
♦️حمله متجاوزان آمریکایی صهیونی به اصفهان 🔹 دقایقی قبل متجاوزان آمریکایی صهیونی مناطقی را در اصفهان هدف حملات ددمنشانه خود قرار دادند. 🔹همزمان با حملات دشمن، پدافند هوایی اصفهان برای مقابله با اهداف پروازی متخاصم فعال شد.
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴لذت ببرید تصویر پربازدید از ایران ‌ 🔸اینجا ساحل خلیج همیشه فارس و تاب ‌بازی دختر بچه ایرانی و در پس پرده دود ناشی از سوختن کشتی‌هایی که قوانین جدید تنگه هرمز را رعایت نکردند.