eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.1هزار عکس
27.2هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
واکنش قالیباف به اعتراف رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: پاسخ شدید ایران فروپاشی را تسریع می‌کند رئیس مجلس: فرمانده ارتش اسرائیل هشدار داد: «من ۱۰ پرچم قرمز را بالا می‌برم... ارتش اسرائیل در خودش فرو خواهد ریخت.» رژیم جنایتکار صهیونیستی با تشدید تنش‌ها و حمله به زیرساخت‌های صنعتی ایران، تلاش می‌کند این هشدارها را نادیده بگیرد و اعتماد کابینه و ارتش فاسد خود را بازگرداند. پاسخ شدید ایران این فروپاشی را تسریع خواهد کرد.
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻لندن ساعتی پیش راهپیمایی با پرچم های ایران و تصاویر آقا
🔴 اولین کشور عربی آمریکا را از کشورش اخراج کرد، العدید کاملاً تعطیل شده است. 🔹به گفته منابع متعدد قطری و ایرانی که با الاخبار صحبت کردند، «این هفته بدون گلوله‌باران قطر توسط ایران گذشت»، زیرا دوحه «به سمت خنثی‌سازی کامل خود» در جنگ حرکت کرد و «به تفاهماتی با ایران، به ویژه پس از حمله به راس لفان، رسید.» این منابع تأیید کردند که «آمریکایی‌ها قطر را ترک کرده‌اند و پایگاه هوایی العدید به دلیل گلوله‌باران از سرویس خارج شده است.»
هجوم اسرائیلی‌ها به مرز مصر برای فرار جنگ 🔺گزارش منابع صهیونیستی نشان می‌دهد همزمان با فرار گسترده اسرائیلی‌ها از وحشت حملات موشکی ایران، عوارض عبور از گذرگاه طابا آن‌قدر افزایش یافته که خروج از سرزمین‌های اشغالی به سفری چندصد دلاری تبدیل شده است؛ با این حال، بسیاری از صهیونیست‌ها حاضرند هر مبلغی را بپردازند تا از اسرائیل خارج شوند.
🔴 حمله مجدد دشمن به محدوده دبستان شجره طیبه و درمانگاه آبسالان میناب 🔻 معاون استاندار هرمزگان: دشمن آمریکایی و صهیونیستی با چندین فروند پهپاد، درمانگاه شهید آبسالان در نزدیکی دبستان شجره طیبه میناب را مورد حمله قرار داده و خسارت‌هایی به انبارهای این مجموعه درمانی وارد کرد. 🔻 خوشبختانه این حمله هیچگونه خسارت جانی در پی نداشته است.
🔴فوری | بلومبرگ به نقل از یک منبع آگاه: خط لوله نفت از شرق به غرب آن به ظرفیت کامل خود رسیده و روزانه ۷ میلیون بشکه نفت منتقل می‌کند..
🔴 شرکت جهانی امارات آلومینیوم: سایت الطویله متعلق به ما در حمله موشکی و پهپادی ایران آسیب دیده است
🔴 فوری حمله موشکی دشمن آمریکایی _ صهیونی به منطقه‌ای در خارج از قم ▪️دقایقی قبل پرتابه دشمن آمریکایی _ صهیونی به نقطه‌ای در خارج از قم اصابت کرد. ▪️ مردم نگران نباشند، اوضاع در کنترل است. جزئیات بعدی متعاقباً اعلام می‌شود.
🔴 ارتش کویت: فرودگاه بین‌المللی کویت مورد حمله انبوهی از پهپادها قرار گرفت که منجر به نابودی کامل یکی از سیستم‌های راداری آن شد
🍃🔴 بعضی موقع ها مردم می پرسند خداوند تا کی به ظالمینی امثال ترامپ فرصت ظلم و جور می دهد. اما‌ خدا این گونه در جوابشان می فرماید: وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ و خدا را از آنچه ستمکاران انجام می دهند، بی خبر مپندار؛ مسلماً [کیفر] آنان را برای روزی که چشم ها در آن خیره می شود، به تأخیر می اندازد.
🔺واکنش روسیه به حملات جدید به تأسیسات هسته‌ای ایران/ گروسی موضع صریح بگیرد 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با بیان اینکه حملات جدید در روز جمعه به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز در ایران شایسته محکومیت جهانی است، اقدام مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اتخاذ مواضع صریح مبنی بر عبور متجاوزان آمریکایی و صهیونیستی از خطوط قرمز را خواستار شد. ماریا زاخارووا امروز (شنبه) در بیانیه‌ای افزود: 🔹متجاوزان به ایران همچنان در جنگ خود در خاورمیانه سطح تنش را بی‌اعتنا به تمامی خطرات ناشی از آن، از جمله احتمال آلودگی گسترده رادیواکتیو افزایش می‌دهند. در این بیانیه آمده است: 🔹روز جمعه، کشورهایی که به ایران حمله کرده‌اند، حملات هدفمندی به مجتمع آب سنگین در خنداب و کارخانه تولید کنسانتره سنگ اورانیوم در اردکان وارد کردند. تقریباً بلافاصله پس از آن نیز گزارش‌هایی درباره حملات جدید در منطقه نیروگاه هسته‌ای «بوشهر» منتشر شد. سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد: 🔹این حملات شایسته محکومیت قاطع و صریح از سوی تمام جامعه جهانی است. وی خاطرنشان کرد: 🔹نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل همچنان ادامه دارد و کسانی که مسوول چنین اقدامات خودسرانه‌ای هستند، باید این موضوع را درک کنند. وی تصریح کرد: 🔹ریاست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید با صراحت بیشتری درباره جدیت تهدیدی که مخالفان ایران درصدد نادیده گرفتن یا حتی انکار آن هستند، اظهار نظر کند.
⭕ گزارشاتی از آغاز حملات ایران علیه پایگاه تروریست‌های آمریکایی در قطر