eitaa logo
«مبسا»
5.5هزار دنبال‌کننده
44هزار عکس
27.1هزار ویدیو
210 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 رحمة الله علیهم اجمعین اللهم الحقنا بهم 🤲
🔴 منبع عربی: ایران دیمونا را با موشک هدف قرار داد
♦️زمین لرزه‌ای به بزرگی ۷.۲ ریشتر جنوب اقیانوس آرام را لرزاند
♦️استاد «مطالعات صلح و منازعه» دانشگاه سوئد: در ایران، دست‌کم ۲۵۰ دانش‌آموز و معلم در اثر بمباران‌های آمریکا و اسرائیل کشته شده‌اند و ۶۰۰ مرکز آموزشی هم تخریب شده. باید از نظر روانی مشکل داشته باشید تا ادعا کنید که این جنگ برای تغییر رژیم است!
توئیت اکانت نیروی دریایی سپاه پس از اعلام شهدت سردار تنگسیری 🔹دشمن آمریکایی‌ هنوز یاد نگرفته‌ که ایران سیستم‌محور است نه شخص‌محور؛ پرچم مقدس این خاک بر زمین نمی‌افتد و جان‌فدایی جانشین جان‌فدایی می‌شود تا ایران به اهدافش برسد. 🔹همچنان که تنگه هرمز بسته ماند و بازار آمریکا با قیمت نفت بالای ۱۱۵ دلار باز شد.
سخنگوی وزارت خارجه: قابل قبول نیست که در شرایطی که ایران زیر بمباران است، کشورهای دیگر با ما از نگرانی دربارهٔ قیمت سوخت و مواد غذایی صحبت کنند
🔴 یک نفتکش روسی حامل ۱۰۰ هزار تن نفت خام با عبور از محاصره دریایی آمریکا به کوبا رسید
🔴 رویترز: ترکیه، مصر و عربستان پیشنهاد اعمال مدل کانال سوئز در تنگه هرمز را مطرح کرده‌اند 🔹خبرگزاری رویترز گزارش داد که چند کشور در خاورمیانه و جنوب آسیا پیشنهادهایی به واشنگتن ارائه کرده‌اند تا حرکت کشتی‌ها و صادرات نفت از طریق تنگه هرمز از سر گرفته شود. این پیشنهادها پیش از نشست وزرای خارجه در اسلام‌آباد مطرح شد و شامل ایجاد یک سامانه عبور با پرداخت هزینه مشابه کانال سوئز بود که به کشتی‌ها اجازه می‌دهد با رعایت مقررات مشخصی از تنگه عبور کنند.
🔴پزشکیان: شهید تنگسیری اقتدار نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس را ارتقا داد رئیس‌جمهوری: 🔹شهید تنگسیری با مهارتی مثال‌زدنی، قدرت و هیبت و اقتدار نیروی دریایی سپاه را در خلیج فارس با تمام توان ارتقا داد. 🔹از این رو بود که خار چشم دشمنان سفاک شده و حذف او را هدفی بزرگ برای خود می‌دانستند
🔴فوری : آب‌شیرین کن کویت را رژیم صهیونسیتی هدف قرار داد سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص): 🔸تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی به آب شیرین کن کشور کویت به بهانه متهم سازی جمهوری اسلامی ایران که در ساعات گذشته صورت گرفت، نشانه رذالت و پستی اشغالگران صهیونیستی است. 🔸اعلام می داریم همچنان، پایگاه ها و نظامیان آمریکایی و منافع آنها در منطقه و زیرساخت ها و تاسیسات نظامی، امنیتی و اقتصادی رژیم صهیونیستی مورد هدف قدرتمند ما خواهند بود. کشورهای منطقه غرب آسیا ضروری است نسبت به فتنه انگیزی دشمنان آمریکای صهیونیستی برای بی ثبات سازی و نابودسازی منطقه هشیار باشند و به حضور ارتش آمریکای جنایتکار و صهیونیست های اشغالگر در منطقه، پایان دهند.
🔴عید پسح صهیونست ها لغو شد پلیس رژیم صهیونیستی: 🔹براساس دستورالعمل‌های فرماندهی جبهه داخلی و محدودیت‌های تجمع، در تمامی روزهای عید پسح، حضور عموم مردم در دیوار ندبه (براق) به‌طور کامل ممنوع خواهد بود.
🔴 حسین پاک، خبرنگار حوزه مقاومت: مردم ایران باید بدانید که اگر تصویر از خسارات اسرائیل منتشر نمی‌شود به خاطر ریشه و ذات آن‌هاست، اسرائیلی‌ها مثل شما نیستند که شهید خود را روی دست می‌گیرید، آن‌ها مخفیانه کشته‌های خود را دفن می‌کنند که تصویر آن بیرون نیاید