eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.1هزار عکس
27.1هزار ویدیو
210 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴مراسم تشییع شهید آوانس سیمونیان هموطن مسیحی کشته شده به دست آمریکا و اسرائیل در کلیسای مریم مقدس اصفهان
‌🔷اقدام قابل تامل سعودی‌ها در پاسخ به توهین ترامپ به بن‌سلمان 🔹توهین زشت رئیس‌جمهور آمریکا به محمد بن سلمان،‌ برای سعودی‌ها بسیار گران تمام شده است. 🔹«مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا، به نمایندگی از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ابراز تأسف کرد که مقامات سعودی بدون مشورت با ایالات متحده، که متحد اصلی عربستان سعودی بوده، توافق‌نامه‌های دفاعی با اوکراین امضا کردند. 🔹در پاسخ، «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی، اشاره کرد که ایالات متحده نتوانسته است به طور کامل از پادشاهی در برابر حملات ایرانی محافظت کند و بنابراین عربستان سعودی تصمیمی اتخاذ کرده است که می‌تواند به سرعت توانایی‌های دفاعی خود را تقویت کند. /فارس
talangor e56-lq.mp3
زمان: حجم: 9.3M
♨️آیا وقت صلح رسیده؟؟!! 📌پاسخ محکم به برخی صحبت‌های مادحین و وعاظ در تجمعات مردمی تعارف‌کننده‌ جام زهر نباشیم 🎤بروایت حجةالاسلام قاسمیان
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦لحظه باشکوه در حرم امام رضا؛ دقایقی قبل
ترامپ به نیویورک پست: ما هنوز کارهای بیشتری برای متوقف کردن حمله‌ های ایران پیش رو داریم.
ترامپ به نیویورک پست: تنها مأموریت من این بود که مطمئن شوم ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد و وقتی ما برویم و صلح شود، تنگه هرمز به‌طور خودکار باز خواهد شد.
🔴چهار برگ برنده ایران که ترامپ را به مرز جنون و تيمارستان رسانده و در برآورد اولیه شروع جنگ لحاظ نبوده است: 📌 حضور میدانی ملت 📌 ناتوانی در پیشگیری از غرش موشکها 📌 تنگه هرمز 📌 همسویی افکار عمومی آمریکا و جهان با ایران. ارسال نامه خروج از NPT به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می تواند کابوس پنجم باشد.
🔴بلوف‌زنی هگزث درباره نیروی زمینی آمریکا در حالی که مدت‌هاست گزارش‌هایی مبنی بر احتمال حمله زمینی آمریکا به ایران مطرح شده و کارشناسان درباره پیامدهای چنین اقدامی هشدار می‌دهند و آن را خودکشی نظامی توصیف می‌کنند، پیت هگزث، وزیر جنگ آمریکا، در کنفرانس خبری امروز، مدعی شد که ارتش آمریکا درباره حضور نیروهایش به دنبال «غیرقابل پیش‌بینی بودن» است. او افزود: «اگر به دشمن خود بگویید که می‌خواهید چه کاری بکنید یا چه کاری نکنید، از جمله حضور نیروهای زمینی، نمی‌توانید جنگی را بجنگید و در آن پیروز شوید». هگزث در ادامه سخنانش مدعی شد که «دشمن ما در حال حاضر فکر می‌کند ۱۵ راه مختلف وجود دارد که ما می‌توانیم با نیروی زمینی به سراغشان بیاییم و حدس بزنید، همین طور هم هست». او سپس با این اعا که «در صورت لزوم، ایالات متحده می‌تواند آن گزینه‌ها را اجرا کند»، با تغییر لحن گفت که «یا شاید اصلاً نیازی به استفاده از آنها نباشد. شاید مذاکرات جواب بدهد یا رویکرد دیگری وجود داشته باشد. نکته این است که در این زمینه غیرقابل پیش‌بینی باشیم».
🔴 اسرائیل سفر وزیر دفاع فرانسه را پس از امتناع پاریس از اجازه پرواز هواپیماهای آمریکایی حامل سلاح برای تل‌آویو در حریم هوایی خود لغو کرد
🔴نسخه بیمارستان خاتم الانبیاء😂😁
🔺پیام مهم آیت‌الله جوادی‌آملی به مردم ایران و نیروهای مسلح: مردم در صحنه، جزء فرشتگان زمین‌اند آیت‌الله جوادی‌آملی: 🔹 حوادث تلخ و دردناکی در این ایام رخ داد و متأسفانه همچنان ادامه دارد. دشمنی که خارج از حق و حقیقت است که نه اسلام را می‌شناسد و نه عقل و دین را به رسمیت می‌شناسد. 🔹 هم به جان مردم حمله کرد هم به مال مردم، هم به کودکان خردسال و بیگناه مدرسه‌ها حمله کرد و هم هتک حرمت قرآن و مراکز مذهبی و بقعه های متبرک کرد و به آنها حمله کرد، وقتی کسی کودک کشی دارد، وقتی کسی قرآن‌سوزی، حرم‌سوزی، مسجدسوزی دارد، هیچ نامی از انسانیت و بشریت نداشته و ندارد. 🔹 اگر دزدی به خانه کسی حمله کرد، بیگانه‌ای خواست به حریم انسان دخالت بکند ولو یک نفر را مورد حمله قرار بدهد، اینجا دفاع واجب است و این بیان نورانی را هم پیغمبر و هم ائمه اطهار فرمودند که دفاع واجب است. 🔹 ما به حرفمان و تعهدمان عمل کردیم و متعهد بودیم، ولی دشمن در حین مذاکره، مذاکره را به هم زد، ما در برابر کافر به این آیه عمل کردیم، اما او در برابر این آیه به اصول انسانی هم عمل نکرده و در متن مذاکره که خودش تعهد کرده بود، جنگ را شروع کرده، ما با چنین مهاجمی و چنین کافری و چنین سرکش و یاغی و طاغوت و محاربی مبتلا هستیم. 🔹 تقدیر و تشکر از رهبران سیاسی جنگ مخصوصاً شهید رهبران و رهبر شهیدان. رهبر بزرگوار ما شربت شهادت نوشید. بسیاری از تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران شربت شهادت نوشیدند، حشر همه اینها با شهدای کربلا. 🔹 به عزیزان رزمنده هوایی، دریایی و زمینی، این اضلاع سه‌گانه را این بزرگان دارند حراست می‌کنند، صیانت می‌کنند، حفظ می‌کنند، فضا را حفظ می‌کنند، دریا را حفظ می‌کنند، تنگه هرمز را حفظ می‌کنند. آب و خاک را حفظ می‌کنند وظیفه ما هم تشکر هم دعا هم تقدیر است. 🔹 مطلب بعدی مربوط به مردم بزرگ و بزرگوار این سرزمین است که اینها شب‌ها مرتب در خیابان حضور خود را اعلام می‌کنند. شما گاهی می‌بینید که یک مرد بزرگ و بزرگوار و باجلال و شکوهی، به همراه خانواده و فرزندان کوچک و بزرگ خودش حضور پیدا کرده، اینها جزء فرشتگان زمین‌اند.