eitaa logo
«مبسا»
5.5هزار دنبال‌کننده
44هزار عکس
27.1هزار ویدیو
210 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
15.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️وفا یک آدم ضد دین و ضد جمهوری اسلامیه و سالها علیه این دوتا موضوع در فضای مجازی محتوا تولید کرده! 👈🏻اما امروز شرایط حساس رو تشخیص داده و از ابتدای جنگ به همه داره هشدار میده که خطر وجودی برای تمدن ایران وجود داره نه صرفا نظام سیاسی!
🛑دانشمند هسته ای محمدرضا کیا و همسرش در روستای دستک ترور شدند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
حملۀ مجدد دشمن به تأسیسات هواشناسی استان بوشهر 🔹معاون سیاسی استاندار بوشهر: عصر سه‌شنبه یازدهم فروردین ماه ۱۴۰۵ دشمن جنایتکار صهیونی-آمریکایی در جنایتی دیگر تأسیسات غیرنظامی و خدماتی رادار هواشناسی بوشهر که یکی از مناطق مهم هواشناسی در منطقۀ خلیج فارس بود را آماج حملات خود قرار داد. 🔹در این حمله تاسیسات رادار و ساختمان اداری مربوط به آن آسیب کلی دید و از چرخه خدمات خارج شد. 🔹دشمن ما نشان داد که هدف او نابودی تاسیسات و زیربناهای خدماتی، فنی و علمی ایران عزیز است.
🔺خشم یکی از چهره های معروف ضد ایرانی امریکا از توییت های قالیباف| دوبوویتز: چه کسی برای قالیباف توییت مینویسد !؟ 🔸مارک دوبوویتز رییس بنیاد ضد ایرانی دفاع از دموکراسی ها در واکنش به توییت اخیر قالیباف خطاب به شهروندان امریکایی گفته: 🔹 قالیباف این پست ها را خودش نمی نویسد. 🔸 این پیام ها بیش از حد برای مخاطب امریکایی تنظیم شده. یک نفر که زبان سیاست امریکا را خوب می داند این توییت ها نوشته. 🔹 آیا این افراد در امریکا هستند ؟ آیا امریکایی ها دارند به رژیم ایران کمک می‌کنند؟
*به قول یکی از عزیزان* ‌کشورهای اروپایی حتی اگه یک درصد احتمال میدادن ترامپ برنده این جنگ باشه از انجام فرمانش سرپیچی نمیکردن که مبادا فردا روز که برنده شد به سیخ سرخ نکشتشون. ‌
محل اختفای نظامیان آمریکایی در منطقه چگونه لو می‌رود؟ 🔹پس از حملات گستردۀ ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا و از بین‌رفتن زیرساخت‌های این پایگاه‌ها، منابع خبری از اقامت برخی نظامیان آمریکایی در هتل‌های کشورهای منطقه خبر می‌دهند. 🔹به دنبال اخطار ایران، بسیاری از این هتل‌ها در روزهای گذشته تخلیه شد و نظامیان آمریکایی ناگزیر به استقرار در مکان‌های پوششی نامعلوم شدند. گزارش‌ها حاکی از آن است که طی ۲۴ ساعت گذشته، دست‌کم دو مورد از این مکان‌های مخفی شناسایی و هدف حملات قرار گرفته‌اند. 🔹یک منبع اطلاعاتی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس اعلام کرد: «مردم کشورهای منطقه با همکاری نزدیک با سازمان اطلاعات سپاه، از طریق ربات وعدۀ صادق در شبکۀ ایکس، محل اختفای نظامیان آمریکایی را گزارش می‌دهند. این گزارش‌ها پس از بررسی‌های اطلاعاتی دقیق، در فهرست اهداف قرار می‌گیرند.»
🔴 همزمان با فولاد مبارکه اصفهان دشمن بخش‌هایی از مجتمع فولاد سفیددشت در بروجن را نیز هدف حملات خود قرار داد. 🔹هنوز گزارشی از خسارات این حمله در دست نیست. 🔹نیروهای امدادی بلافاصله در محل حادثه حاضر شده‌اند و بررسی‌ها برای مشخص شدن ابعاد این حمله آغاز شده است. 📝 اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود.
🔴 گزارش صدای انفجار در اصفهان
فوری | دانشکدگان فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی هدف حمله دشمن قرار گرفت
♦️روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد رییس مجلس رویای خام روبیو را تعبیر کرد و و در شبکه ایکس نوشت: 🔹اگر آنها پول خود را خرج سلاح نکرده بودند… 🔹برای ما خیلی زیبا می‌شد، اونوقت می‌رفتیم و توی ۴۸ ساعت -واقعا ۴۸ ساعت- تمام میادین نفتی آنها را تصرف می‌کردیم و به اسراییلی‌ها سلاح می‌دادیم تا در ایران چندتا غزه جدید ایجاد کنند. این همون «رویای آمریکایی» است. 🔹قالیباف در پایان مطلب خود و در پاسخ به این رویای خام آمریکایی نوشت: هرگز اتفاق نخواهد افتاد!
ادعای وقیحانه روبیو: ایران خیلی پول صرف دفاع می‌کند پ ن : چقدر از توان ایران شوکه هستن که این طوری صحبت میکنن... بودجه دفاعی ایران: ۱۵ میلیارد دلار بودجه دفاعی آمریکا: ۹۰۰ میلیارد دلار
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج مهدی رسولی در میدان انقلاب: این‌بار کاری می‌کنیم که در شرق و غرب عالم کسی جرأت نکند به ملت دیگری زور بگوید