eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.1هزار عکس
27.2هزار ویدیو
210 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴پاسخ سناتور آمریکایی به ترامپ: تنگه هرمز با فحش و ناسزا باز نمی‌شود! اد مارکی، سناتور آمریکایی: 🔹 یک توییت بی‌پروا و پر از الفاظ رکیک که تهدید به جنایت جنگی می‌کند، تنگه هرمز را باز نخواهد کرد. تنها چیزی که این کار را می‌کند، مذاکره با ایران است. 🔹 از همان راهی شروع کن که آخرش مجبور می‌شوی به سراغ آن بروی دونالد؛ تا آمریکایی‌ها مجبور نباشند بنزین را گران‌تر بخرند و نیروهای نظامی ما هم جانشان را از دست ندهند.
🔺 تهدیدات ترامپ هر روز بی‌اعتبارتر می‌شود ایلان گلدنبرگ، تحلیل‌گر: 🔹ترامپ به «نظریه مرد دیوانه» در روابط خارجی تکیه کرده است: حرف‌های عجیب و غریب بزن، تهدید کن، و دیگران هم به خصوص با قدرت ایالات متحده که پشت سرت است، همسو می‌شوند. 🔹اما این نظریه زمانی که دشمنت عقب‌نشینی را به عنوان یک عامل وجودی ببیند، از هم می‌پاشد. این وضعیتی است که ما با ایران داریم. اکنون تنها حرکت ترامپ - تهدیدهای بیشتر - هر بار اعتبار کمتری دارد. اینگونه است که خودت را در تشدید تنش و باتلاق گرفتار می‌کنی.
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کمک‌های حرم حضرت عباس(ع) در قالب ۳۸ تریلی راهی ایران شد 🔹پس از ارسال کمک‌ها و هدایای بشردوستانه حرم امام حسین (ع) به ایران، امروز نخستین محموله کمک‌های حرم حضرت عباس (ع) در راستای رهنمون‌های آیت‌الله سیستانی آمادۀ ارسال به ایران شد.
‌ ♨️ سیاستمدار صهیونیستی : نتانیاهو مثل سگ ترسیده است توییت عبری یائیر گولان سیاست‌مدار و سرلشکر بازنشسته نیروهای دفاعی رژیم صهیونیستی: 🔹نتانیاهو در وحشت است. جنگ در تمام عرصه‌ها وارد یک مارپیچ شده است. 🔹نظرسنجی‌ها افزایش نمی‌یابند. و انتخابات نزدیک است. نتانیاهو مانند سگی که به لانه‌اش بازگردانده شده، دوباره به تحریک علیه دیوان عالی کشور و علیه «چپ‌ها» روی آورده است. 🔹اسرائیل از نتانیاهو خسته شده است. انتخابات به زودی ما آن را جایگزین خواهیم کرد.
💠 روسیا الیوم: موشک ایران به یک نقطه راهبردی در تل‌آویو اصابت کرده است 🔹️خبرنگار شبکه روسیا الیوم مستقر در اراضی اشغالی گزارش داد که به نظر می رسد موشک ایران به یک مکان راهبردی در تل آویو اصابت کرده اما انتشار تصاویر و ویدئوهای مربوط به این منطقه ممنوع است.
💠 واکنش تریتا پارسی به بمباران دانشگاه شریف 🔹تحلیلگر سیاسی و هم‌بنیان‌گذار مؤسسه کوئینسی نوشت: شرم‌آور! 🔹آمریکا و اسرائیل دانشگاه شریف تهران را هدف حمله قرار دادند؛ دانشگاهی که نه‌تنها از برترین مراکز علمی ایران است، بلکه در حوزه مهندسی عمران در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارد. این دانشگاه همچنین یکی از کانون‌های اصلی فعالیت‌های دانشجویی ایران بوده است. و اکنون، ترامپ دستور حمله به آن را صادر کرده است.
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی جدید ترامپ در کاخ سفید 😂😂
🔴 دستگیری ۲۳۵ عنصر وطن‌فروش در غرب تهران 🔺فرماندهی انتظامی غرب استان تهران: 🔹طی روزهای گذشته، با رصد اطلاعاتی و فنی ماموران، تعداد ۲۳۵ نفر از عناصر خود فروختۀ وطن‌فروش وابسته به معاندین مورد شناسایی قرار گرفته و در شهرستان‌های غرب تهران دستگیر شدند که ۹۳ نفر از آنان روانۀ زندان شدند. 🔹این عناصر با ایجاد ناامنی ذهنی برای جامعه، تبلیغ به نفع دشمن، تحریک و سازماندهی عناصر مخل امنیت در فضای مجازی در امر ارسال تصاویر و فیلم‌ به شبکه صهیونیستی- آمریکایی اینترنشنال فعالیت داشتند.
رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه ای از شهادت "سردار سرلشکر پاسدار سید مجید خادمی" رئیس مقتدر و فرهیخته "سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" خبر داد و تاکید کرد: 🔹آن سردار عالیقدر طی حدود نیم قرن پاسداری صادقانه و شجاعانه از انقلاب، نظام و میهن اسلامی در حوزه‌های اطلاعاتی و امنیتی نقش آفرینی‌های سترگ، ماندگار و درس آموزی را ثبت کرده است، که برای سال‌های متمادی می‌تواند راهگشای جامعه اطلاعاتی کشور به ویژه در مواجهه با دشمنان خارجی و نقشه‌های شوم و شیطانی آنان برای نفوذ و ایجاد تزلزل در امنیت و آرامش ایران سربلند قرار گیرد.
‌♨️ هدف قرار گرفتن زیرساخت محاسباتی مبتنی بر هوش مصنوعی کشور 🔹در پی حمله صبح ۱۷ فروردین، زیرساخت محاسباتی دانشگاه صنعتی شریف مورد اصابت قرار گرفت. طبق گزارش، ساختمان مرکز محاسبات و مرکز پردازنده گرافیکی (GPU) این دانشگاه که یکی از زیرساخت‌های مهم علمی کشور محسوب می‌شود، در این حمله آسیب دید و بخشی از تجهیزات پردازشی و آزمایشگاهی آن دچار خسارت شد. 🔹در بازدید مسئولان از محل، مشخص شد که بخش‌هایی از ساختمان رازی و زیرساخت‌های مرتبط با سامانه‌های پردازشی و تجهیزات محاسباتی آسیب دیده‌اند و تیم‌های دانشگاه در حال بررسی میزان خسارت، ایمن‌سازی فضاها و برنامه‌ریزی برای بازگرداندن فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی هستند. 🔹در جریان این حمله، بخشی از زیرساخت محاسباتی مبتنی بر هوش مصنوعی کشور که در قالب مرکز داده و سامانه‌های پردازش گرافیکی در دانشگاه صنعتی شریف فعالیت می‌کند، در محدوده آسیب قرار گرفت.
🔴 کشف بیش از ۱۸۰۰ تن کالای اساسی احتکاری 👤سردار سعید منتظر المهدی سخنگوی فراجا: 🔹انبارهای بزرگ احتکار مواد غذایی شناسایی و بیش از ۱۸۰۰ تن کالای اساسی احتکاری کشف شد. 🔹چند میلیون قلم کالای قاچاق که می‌توانست بازار را ملتهب کند، توقیف شد. 🔹مقابله با گران‌فروشی و احتکار با قدرت ادامه دارد و هیچ شبکه‌ای اجازه ندارد از شرایط جنگی سوءاستفاده کند.
اجازهٔ آیت‌الله نوری‌همدانی در صرف خمس برای کمک به آسیب‌دیدگان جنگ 🔹مرجع تقلید شیعیان در پاسخ به سؤالی مبنی‌بر استفاده از سهمین جهت بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی اخیر مرقوم فرمودند: درفرض سوال، چنانچه از طریق دیگر، خصوصاً کمک‌های مردمی و خیرین، موفق به بازسازی نشده‌اند تا یک‌سوم مجاز می‌باشند.