eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.1هزار عکس
27.2هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨 | حملات شدید به اصفهان گزارش میشود.
🛑صدای چند انفجار در شرق تهران
🚨 /ترامپ در تهدیدی جدید مدعی شد: می‌توان ایران را در یک شب از بین برد و ممکن است این شب، فردا شب باشد.
🚀🟡آغاز حملات حزب الله
🚨رئیس جمهور ایالت متحده: روزقیامت رو به جمهوری اسلامی تبریک میگم
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اگر حضور مردم به ۴۰ روز برسد چه می‌شود؟ حجت‌الاسلام راجی
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترامپ در خصوص عملیات اصفهان برای نجات خلبان ۱۵۵ هواپیما شامل ۴ بمب افکن ۶۴ جت جنگنده ۴۸ هواپیمای سوخت گیری ۱۳ هواپیمای امداد و نجات و تعدادی دیگر مشارکت داشتند
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻ایران نمیدونست یکی از خلبان‌ها پیدا نشده تا اینکه یکی از رسانه های خود ما این رو لو داد ما میخواهیم به اون رسانه بگیم یا برو زندان یا اسرار امنیت ملی رو حفظ کن شما میدونید من دارم کی رو میگم
🔺گلوبال ریسرچ: ترامپ و وزارت جنگش آمریکا را به قعر تاریکی فرو خواهند برد 🔹پیت هگست یک «سلاح کشتار جمعی» است. وزیر جنگ آمریکا کاتالیزوری است که با تخریب تخصص نظامی، آمریکا را در برابر بحران‌های پیچیده‌ای مانند جنگ ایران، بی‌دفاع و آسیب‌پذیر کرده است.
سرنوشت نتانیاهو بعد از جنگ با ایران ✍🏼 «باراک سری» افسر اطلاعاتی سابق و تحلیلگر شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: «نتانیاهو امیدوار بود که یک جنگ موفق علیه ایران و حزب‌الله، برای او، عفو قضایی و سیلی از کرسی‌های پارلمانی به همراه بیاورد. اما این اتفاق واقعاً در حال رخ دادن نیست و حالا او و همه تریبون‌های رسانه‌ای حامی‌اش به‌شدت نگران‌اند؛ تحت فشار زیادی هستند، چون عملاً به او وابسته‌اند. در حال حاضر نه عفوی در کار است، نه خبری از آن سیل کرسی‌ها؛ ترامپ هم دیگر اشتیاقی برای آمدن به اینجا در روز استقلال ندارد و آینده بسیار نگران‌کننده به نظر می‌رسد.»
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پدوفیل خدا داره ما رو تماشا می‌کنه 😉
27.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زانکو برای بچه های میناب خواند 🔹نماهنگ «بخواب آروم» با صدای زانکو منتشر شد. 🔹این نماهنگ در واکنش به تهاجم وحشیانه رژیم تروریستی آمریکا به مدرسه شجره طیبه میناب و چهل روز بعد از این اتفاق منتشر شده است.