معاون ترامپ: بدون توافق به واشنگتن باز میگردیم
🔹جی دی ونس در یک کنفرانس خبری بعد از پایان مذاکرات: با وجود ۲۱ ساعت مذاکرهٔ فشرده، هنوز توافقی که رضایت هر ۲ طرف را جلب کند، حاصل نشده است.
🔹هیئت پاکستانی تلاشهای قابلتوجهی برای نزدیککردن دیدگاههای طرفین انجام داده است.
🔹خبر بد این است که ما به توافق نرسیدهایم. بنابراین، ما درحالی به آمریکا بازمیگردیم که توافقی حاصل نشده است.
🔹آنها ترجیح دادند شرایط ما را نپذیرند. هیئت ایرانی چیزی قوی که تأیید کند ایران بهدنبال دستیابی به سلاح هستهای نیست؛ ارائه نکرده است.
🔹در مذاکرات با ایران کاستیهایی وجود دارد.
💢فرق میان دیکته و مذاکره را نمی دانند!
▪️عطاءالله مهاجرانی:
🔹همانطور که وزیر جنگ دلقک آمریکا نام «خلیج فارس» را خوب بلد نیست. ترامپ و ونس هم فرق بین دیکته و مذاکرات را نمی دانند.
🔹این درس را ملت ایران و سپاه و ارتش و بسیج، دانشمندان و جوانان ایران به آمریکا خواهند آموخت.
🔹دیکته یک جانبه با مذاکره دو یا چند جانبه فرق دارد!
🚨دستگیری یک تن از عناصر تشکیلاتی و تبلیغی فرقه ضاله بهائیت در شهرستان قائمشهر
یک تن از عناصر متعصب و تشکیلاتی فرقه ضاله بهائیت که در امر تبلیغ فعال بوده و فعالیت علیه شرع مقدس اسلام و اقدام علیه امنیت ملی داشته، شناسایی و در شهرستان قائمشهر با استناد به ماده ۵۰۰ مکرر با رعایت حقوق شهروندی و در چهار چوب قانون با حکم قضائی دستگیر و روانه زندان شده است.
✍️شیخ زکزاکی در چهلم شهادت امام خامنهای: آمریکا با قدرت خدا روبهرو شده است
🔻رهبر حرکت اسلامی نیجریه:
◻️ این چهل روز، نشان داد سیدخامنهای و صرفاً فردی نبود که بتوان با حذف فیزیکی از میان برداشت؛ بلکه در حقیقت اندیشهای استوار و شخصیتی بود که در دلهای همه مردم جای گرفته بود.
◻️ دشمن گمان میکرد با شهادت ایشان، همه چیز فرو میریزد؛ اما مردم نشان دادند که او پدر یک امت بود.
◻️مردم ایران شب و روز در خیابانها، پای جمهوری اسلامی ایستادهاند.
◻️ تنگه هرمز متعلق به ملت ایران است و بابالمندب در اختیار یمن. هرکس میخواهد عبور کند، باید حرمت صاحبان این سرزمینها را نگه دارد.
◻️ آمریکا گمان میکرد قدرتمندترین است، اما اکنون با قدرت خدا روبهرو شده است.
♨️ ۴۶ عملیات حزبالله طی ۲۴ ساعت گذشته
🔹حزبالله گفت روز گذشته ۵ تانک مرکاوا هدف قرار داده و ۳۲ موشک به سمت مواضع اشغالگران شلیک کرده است.
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ویرانیهای برجای مانده از حملات شدید رژیم صهیونیستی به شهرک قانا در جنوب لبنان
🔴بلومبرگ: دو نفتکش پس از توقف ناگهانی در جریان تلاش برای عبور از تنگه هرمز، مسیر خود را بازگشتندـ
🔴نیویورک تایمز به نقل از مقامات ایرانی آگاه از مذاکرات: ایران بازگشایی تنگه هرمز را تا زمان یک توافق نهایی رد کرد.