eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.1هزار عکس
27.2هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 مدارس تا پایان سال تحصیلی مجازی شد رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش: 🔸 آموزش‌ها تا پایان سال تحصیلی به‌صورت مجازی ادامه خواهد داشت و مدارس موظفند تعهدات آموزشی خود را به‌طور کامل اجرا کنند. 🔸 مدرسه خط مقدم استمرار انقلاب اسلامی است و برای تداوم دستاوردهای انقلاب باید نقش مدرسه، معلمان و دانش‌آموزان بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد. 🔸 حدود ۲۰۰۰ مدرسه نیازمند ارتقای کیفیت شناسایی شده‌اند و برنامه‌های مشخصی برای بهبود سطح آموزشی آنها در حال اجراست.
🔴قالیباف: در مقابل ابتکارات ما، آمریکا نتوانست اعتماد ایران را جلب کند 🔹پیش از مذاکرات تاکید کردم که ما حسن نیت و ارادهٔ لازم را داریم ولی به‌دلیل تجربیات دو جنگ قبلی، اعتمادی به طرف مقابل نداریم. 🔹همکاران من در هیئت ایرانی «میناب ۱۶۸» ابتکارات رو به جلویی مطرح کردند ولی طرف مقابل در نهایت نتوانست در این دور از مذاکرات اعتماد هیئت ایرانی را جلب کند. 🔹آمریکا منطق و اصول ما را درک کرد و حالا وقت آن است تا تصمیم بگیرد که آیا می تواند اعتماد ما را جلب کند یا نه؟ 🔹ما هر آینه، دیپلماسی اقتدار را روش دیگری در کنار مبارزهٔ نظامی برای احقاق حقوق ملت ایران می‌دانیم و لحظه‌ای از تلاش برای تثبیت دستاوردهای چهل روز دفاع ملی ایرانیان دست نخواهیم کشید.  🔹قدردان تلاش‌های کشور دوست و برادر پاکستان برای تسهیل فرایند این مذاکرات هستم و به ملت پاکستان درود می‌فرستم. 🔹ایران یک پیکر است با ۹۰ میلیون جان، از تمام ملت قهرمان ایران که با توصیهٔ مقام معظم رهبری و با حضور در خیابان پشتیبان فرزندان خود بودند و دعای خیر را بدرقهٔ راه ما کردند سپاسگزارم و به همکارانم در این مذاکرات فشرده ۲۱ ساعته خداقوت  می‌گویم. زنده و پاینده باد ایران عزیز!
«مبسا»
🔴 اردوغان می‌گوید که در صورت تداوم جنگ و عدم دستیابی به صلح از طریق مذاکرات میان ایالات متحده و ایرا
✍اردوغان دیده وسط دعواهای بزرگ عالم بین دو جبهه حق و باطل اسمی ازش نیست یه چیزی گفته که تو رسانه ها مطرح بشه و الا اینا هم توسط اسرائیل قلاده شده فقط هارت و پورت میکنه. اگه خیلی اینکاره هستی و صداقت داری پایگاه آمریکایی‌ها داخل ترکیه رو جمع کن.
🔴 ونس همزمان با شکست در مذاکرات، در نظرسنجی‌ها هم عنوان منفورترین معاون رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا را به خود اختصاص داد.
🔴 قالیباف: 🔺 ایران یک پیکر است با ۹۰ میلیون جان، از تمام ملت قهرمان ایران که با توصیهٔ مقام معظم رهبری و با حضور در خیابان پشتیبان فرزندان خود بودند و دعای خیر را بدرقهٔ راه ما کردند سپاسگزارم و به همکارانم در این مذاکرات فشرده ۲۱ ساعته خداقوت می‌گویم. زنده و پاینده باد ایران عزیز!
معاون وزیر نفت: تاسیسات آسیب‌دیده لاوان را ظرف ۲ ماه به ۷۰-۸۰ درصد ظرفیت قبل بر می‌گردانیم 🔹ظرف حدود ۱۰ روز آینده، بخشی از پالایشگاه لاوان را دوباره راه‌اندازی خواهیم کرد. 🔹در تاسیسات آسیب‌دیده پالایش و پخش هم ظرف ۱ تا ۲ ماه به ۷۰-۸۰ درصد ظرفیت قبل بر می‌گردیم.
‌ ♨️ ‌فیلیپ جیرالدی (افسر سابق CIA): 🔹ما یک رئیس‌جمهور خودبزرگ‌بین داریم که به‌وضوح دیوانه و روان‌پریش است. او به هر کسی که طرح وی را برای نابود کردن یک کشور و فرهنگِ نود میلیون‌نفری که هیچ تهدیدی برای آمریکا ندارد، رد کند، حمله می‌کند؛ آن هم به‌عنوان لطفی به یک دولت آپارتاید به نام اسرائیل.
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🍃عضویت دختر ۱۳ ساله در گروه معاندین باعث دستگیری مادرش شد! مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت: 🔻یک دختر ۱۳ ساله در گروه‌های معاندین عضو شده و اقدام به ارسال محتوا برای این گروه معاندین می‌کرد. 🔻بعد از رصد و پیگیری مشخص شد عضویت این دختر با خط مادرش بوده است که همین امر سبب دستگیر مادر شد.
📌 تشریح خدمات حمایتی کمیته امداد در طول جنگ تحمیلی آمریکایی و صهیونی 🔸 علی بحیرایی، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد: 🔹 برخی از خدمات مهم می‌توان به پرداخت مستمری اسفندماه و فروردین به ۲،۵۰۸،۳۲۹ خانوار تحت حمایت و همچنین برقراری و استمرار امور اجرایی خدمات مددکاری در راستای ارائه خدمات اورژانسی و فوری و رسیدگی به جامعه هدف اشاره کرد. 🔹 واریز اعتبار سه ماهه چهارم بیمه تأمین اجتماعی برای ۶۱ هزار و ۶۵۷ نفر بیمه‌شده در سرفصل‌های زنان سرپرست خانوار و اشتغال به مبلغ ۲۲۴ میلیارد تومان، واریز حق بیمه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر برای بیش از ۲۱ هزار نفر جهت برقراری مجدد بیمه پردازی مددجویان مشمول آن صندوق که در سنوات گذشته دارای سابقه بیمه بوده‌اند، به مبلغ بیش از ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، پرداخت کلیه اسناد درمانی پشت نوبت بیماران صعب‌العلاج و عادی و همچنین بدهی به مراکز درمانی طرف قرارداد به مبلغ بیش از ۱۶۵ میلیارد تومان، پرداخت کمک هزینه موردی به مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان جهت ارائه خدمات فوری و اورژانسی به نیازمندان، واریز اعتبار مربوط به درخواست‌های پشت نوبت اجاره مسکن مددجویان در دو مرحله با اعتبار بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان بخشی از فعالیت‌های این مجموعه است. 🔹کمیته امداد همچنان با تمام توان و همکاری نیکوکاران و مراکز حمایتی، مسیر خدمت‌رسانی به نیازمندان و آسیب‌دیدگان را بدون توقف ادامه خواهد داد.
حزب الله: رزمندگان مقاومت اسلامی، امروز پادگان کریات شمونه را با تعدادی از پهپادهای انتحاری هدف قرار دادند.
🔴 استوری مهدی ترابی برای رهبر شهید انقلاب