eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.1هزار عکس
27.2هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 حجاب خبرنگار صداوسیما مورد توجه کاربران پاکستانی قرار گرفت: ▪️این یک روزنامه‌نگار زن ایرانی است که از اسلام‌آباد برای کشورش گزارش می‌دهد. آیا پوشش او از کسی پایین‌تر است؟ چرا این افراد در مورد پوشش خودشان احساس حقارت نمی‌کنند؟ ▪️چند نفر از اعضای هیئت پاکستانی یا خبرنگاران امروز لباس پاکستانی پوشیده بودند؟ چرا ما از لباس ملی خود خجالت می‌کشیم؟
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یمنی‌ها خطاب به ترامپ: شمشیر علی(ع) هنوز در غلاف نرفته...
هدایت شده از مبسا+
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایرانی بودن خیلی کیف میده! این پیره‌مرد خونش رفته زیر آوار؛ اما هنوز سفره‌ش بازه و به نیروهای جهادی خوراکی تعارف می‌کنه...
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیام دختر ۷سالهٔ ایرانی به «ترامپ سر هویجی»
21.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 زخم تن را به جان خرید برای دفاع از وطن 🔸 از سند های جنایت آمریکا به شهادت رساندن یک خانواده ۵ نفری از عشایر منطقه نصرآباد هنگام دفاع از خاک وطن برای مقابله با هلی برن دشمن است. 🔸 خانواده ای که در بین شهدایش دو دانش آموز فدای دفاع از وطن شده است. خانواده عرب مختاری از عشایر منطقه نصر آباد که زندگی عادی داشتند. 🔸 مادر خانواده هرشب به همراه فرزندانش با پرچم ایران در میدان بود و حالا محمد کاظم دلتنگ خانواده اش است.
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره محمدرضا زائری از واکنش رهبر شهید نسبت به شوخی او با روحانیت در گل‌آقا
❌ترامپ: افرادی که دیروز با آنها برخورد کردیم (مذاکره)، صادقانه بگویم، بسیار باهوش، بسیار تیزبین، بسیار خوب بودند.
⚡️🇮🇷فرمانده‌ی نیروی دریایی سپاه در فضای مجازی نوشت: هرگونه تحرک اشتباه، دشمن را در تنگه گرفتار گرداب‌های مرگباری خواهد کرد.
ترامپ : «بلافاصله _ از همین لحظه_ نیروی دریایی آمریکا، فرآیند محاصره هر کشتی که بخواهد وارد تنگه هرمز شود یا از آن خارج شود را آغاز خواهد کرد» 🔻چند نکته درباره تصمیم جدید ترامپ: ▪️۱. این اقدام ترامپ باعث افزایش قیمت در کشورهای حوزه خلیج فارس خواهد شد؛ خصوصا کالاهایی که از طریق مبداءِ بنادر خلیج فارس تامین می‌شود. ولی آمریکا نمی‌تواند این اقدام را بیش از دوماه ادامه دهد چون هم افزایش قیمت‌ها به سراسر دنیا تسری پیدا خواهد کرد و هم دشمنانِ ترامپ و به تبع آن آمریکا افزایش شدید خواهند داشت. ▪️۲. نزدیک شدن ناوگان دریایی آمریکا به تنگه هرمز، فرصتی بی بدیل به شاگردان شهید تنگسیری برای هدف قرار دادن آنها می‌دهد؛ این‌اقدام ریسک عجیبی برای ارتش آمریکا به حساب می‌آید! ▪️۳. ترامپ می‌خواهد در افکار عمومیِ جهان «شکست عدم بازگشایی تنگه هرمز» را با «تنگه هرمز را من بستم» عوض کند. ▪️۴. ایران می‌تواند بلافاصله «تنگه باب المندب» را با نیم‌نگاهی «به‌قصدِ تشدیدِ تنش با هدفِ آتش بس پایدار»، مسدود کند! ✍قلهکی
🔴برگشت خوردن ۲ نفتکش دیگر از تنگه هرمز ▪️دو نفتکش با پرچم پاکستان با نام‌های «خیرپور» (Khairpur) و «شلامار» (Shalamar) که چند ساعت پیش منابع خبری از حرکت آن‌ها به‌سمت تنگه هرمز خبر داده بودند، با چرخش ۱۸۰ درجه‌ای در مسیر بازگشت از تنگه هستند.
📣 ایران بر بام کشتی آزاد آسیا؛ قهرمانی شاگردان درستکار با ۴ طلا، یک نقره و ۳ برنز 🔸 در پایان رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا در شهر بیشکک قرقیزستان، میلاد والی زاده در وزن ۵۷ کیلوگرم، کامران قاسم پور در وزن ۸۶ کیلوگرم، محمدمبین عظیمی در وزن ۹۲ کیلوگرم و امیرحسین زارع در وزن ۱۲۵ کیلوگرم به مدال طلا دست یافتند. 🔸 امیرعلی آذرپیرا در وزن ۹۷ کیلوگرم به مدال نقره رسید و احمد محمدنژاد جوان در وزن ۶۱ کیلوگرم، سینا خلیلی در وزن ۷۰ کیلوگرم و امیرمحمد یزدانی در وزن ۷۴ کیلوگرم، صاحب مدال برنز شدند.
🔴 یک منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده: مصاحبهٔ منتسب به عراقچی، وزیر امور خارجه، دربارهٔ مذاکرات که از صبح امروز در برخی شبکه‌های اجتماعی فارسی و انگلیسی منتشر شده کاملا ساختگی است و او هیچ مصاحبه‌ای با رسانه‌ها نداشته است.