eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.1هزار عکس
27.2هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 | توهین و تحقیر و گستاخی های ترامپ دامن پاپ لئو را هم گرفت. ⭕️ ترامپ : من پاپی که به رئیس جمهور ایالات متحده انتقاد کند را نمی‌خواهم ‼️ 🔻 ترامپ در یک پست طولانی در پلتفرم شخصی اش انتقاد های توهین آمیزی به پاپ لئو رهبر مسیحیان کاتولیک جهان و اسقف اعظم واتیکان، کرد و مدعی شد بخاطر وجود شخص دونالد ترامپ، پاپ لئو چهاردهم به رهبری مسیحیان کاتولیک جهان انتخاب شده است
🔴 | دونالد ترامپ : ⭕️  لئو در جرم و جنایت ضعیف است و برای سیاست خارجی افتضاح است. او درباره "ترس" از دولت ترامپ صحبت می‌کند، اما از ترس کلیسای کاتولیک و سایر سازمان‌های مسیحی که در طول کووید، زمانی که کشیش‌ها، وزرا و همه را به خاطر برگزاری مراسم مذهبی، حتی در بیرون از خانه و با فاصله ده و حتی بیست فوت، دستگیر می‌کردند، حرفی نمی‌زند. ⭕️ برادرش لوئیس را خیلی بیشتر از او دوست دارم، چون لوئیس کاملاً حامی MAGA است. او درک می‌کند و لئو نمی‌فهمد! ⭕️ من پاپی که فکر می‌کند اشکالی ندارد که ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد را نمی‌خواهم. من پاپی که حمله آمریکا به ونزوئلا را وحشتناک بداند را نمی‌خواهم ؛ کشوری که مقادیر عظیمی مواد مخدر را به ایالات متحده می‌فرستاد و حتی بدتر، زندان‌هایش را از مجرمان، قاچاقچیان مواد مخدر و قاتلان پر می‌کرد و به کشور ما می‌فرستاد. و من پاپی را نمی‌خواهم که از رئیس‌جمهور ایالات متحده انتقاد کند، چون من دقیقاً همان کاری را که برای آن انتخاب شده بودم، یعنی ثبت رکوردهای پایین در جرم و جنایت و ایجاد بزرگترین بازار سهام در تاریخ، انجام می‌دهم. ⭕️ لئو باید سپاسگزار باشد، زیرا همانطور که همه می‌دانند، او به شگفت‌زده شده بود. او در هیچ لیستی برای پاپ نبود و تنها به این دلیل توسط کلیسا انتخاب شد که یک آمریکایی بود، و آنها فکر می‌کردند این بهترین راه برای مقابله با رئیس‌جمهور دونالد جی ترامپ است. ⭕️ اگر من در کاخ سفید نبودم، لئو در واتیکان نبود. متأسفانه، ضعف لئو در جرم و جنایت، ضعف او در سلاح‌های هسته‌ای، برای من خوشایند نیست، و همچنین این واقعیت که او با همدردهای اوباما مانند دیوید اکسلرود، یک بازنده از جناح چپ، که یکی از کسانی بود که می‌خواست نمازگزاران و روحانیون دستگیر شوند، ملاقات می‌کند. لئو باید خودش را جمع و جور کند، عقل سلیم را به کار گیرد، دیگر به افراطیون چپ‌رو بها ندهد و روی تبدیل شدن به یک پاپ بزرگ تمرکز کند، نه یک سیاستمدار. این به او خیلی آسیب می‌زند و مهمتر از آن، به کلیسای کاتولیک آسیب می‌زند! رئیس‌جمهور دونالد جی ترامپ.
🔴 | ترامپ پس از انتشار پست انتقادیش به پاپ لئو چهاردهم ، این تصویر را نیز منتشر کرد ‼️
🔴رئیس پیشین سیا: ترامپ باید برکنار شود؛ او مشکل عقلی دارد ‌ روزنامه گاردین به نقل از «جان برنان» رئیس پیشین (سیا): 🔹ترامپ باید برکنار شود و متمم ۲۵ قانون اساسی به طور خاص برای او نوشته شده است. ‌ 🔹ترامپ اظهارات بی‌ملاحظه‌ای در مورد نابودی تمدن ایران بیان کرد.
🔴‌توییت کاربر عربی در کنایه به کشورهای عربی ‌ «تو پایگاه آمریکایی داری؟ – آره دارم. ازشون پول یا امتیاز می‌گیری؟ – نه، من بهشون پول هم می‌دم. ‌ خب وقتی با کسی درگیر می‌شی، ازت دفاع می‌کنن؟ – نه، من که کاری نمی‌کنم؛ اونا خودشون دعوا راه می‌ندازن. پس تو چی کار می‌کنی؟ – به جاش کتک می‌خوریم. یعنی پایگاه هم داری، پول هم می‌دی، آخرشم کتک می‌خوری؟ دمت گرم، عجب معامله‌ای!»
❌آدم بعضی چیزهارو می‌بینه، می‌خواد دیونه بشه آخه کجای دنیا اینقدر بی‌در و پیکره الان واسه ۴۰۰ کیلو اورانیوم، بهمون حمله کردند بعد این دوتا موجود مرموز که عکس شونو می‌بینید، ۱۱ هزار کیلو اورانیوم رو، مفت و مجانی و بدون برداشتن هیچ تحریمی یا جنگی دو دستی بردن تحویلشون دادن، ۱۱هزار کیلووو... الانم راست راست راه می‌رن و طلبکارانه دارند به ریش قوه قضاییه و مجلسی‌ها می‌خندند.
28.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سردار حسن‌زاده: ملت ایران با حضور در میادین، دشمن آمریکایی-صهیونی را تحقیر می‌کند 🔹️فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ، با بیان اینکه در تمام این شب‌ها که مردم در میادین و خیابان حضور پیدا کردند من نیز به نوعی در بین آنها حضور داشتم، اظهار داشت: این افتخار خیلی بزرگی برای من است که در کنار مردم عزیزمان که یک حماسه با عظمت را آفریدند، حضور پیدا کنم. 🔹️ملت ایران با حضور خودشان حقیقتا دشمن را تحقیر کردند؛ ملت ایران هرشب با حضور خودشان یک عملیات جدید و حماسه جدیدی رقم زدند.
💠 امنیت بنادر در خلیج فارس و دریای عمان یا برای همه است یا برای هیچکس ‌ سخنگوی قرارگاه مرکز خاتم الانبیاء: ‌ بسم الله الرحمن الرحیم ‌ 🔹نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق قانونی کشورمان را وظیفه ای طبیعی و قانونی میدانند و بر همین اساس اعمال حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در آبهای سرزمینی کشورمان حق طبیعی ملت ایران است. ‌ 🔹بر این اساس تامین امنیت در آبهای سرزمینی جمهوری اسلامی ایران توسط نیروهای جان برکف مسلح با قاطعیت ادامه خواهد داشت و همانگونه که بارها اعلام شده شناورهای وابسته به دشمن حق عبور از تنگه هرمز را ندارند و نخواهند داشت و سایر شناورها با رعایت ضوابط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران کماکان اجازه عبور از تنگه را خواهند داشت. ‌ 🔹همچنین با توجه به استمرار تهدیدهای دشمن علیه ملت ایران و امنیت ملی کشورمان پس از پایان جنگ نیز جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت سازوکاری دائمی برای کنترل تنگه هرمز اعمال خواهد کرد. ‌ 🔹اعمال محدودیت آمریکای جنایتکار بر حرکت عبور و مرور دریایی شناورها در آبهای بین المللی اقدامی غیر قانونی ومصداق دزدی دریایی است. ‌ 🔹نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با صراحت و قاطعیت اعلام میکنند امنیت بنادر در خلیج فارس ودریای عمان یا برای همه است یا برای هیچکس. ‌ 🔹اگر امنیت بنادر جمهوری اسلامی ایران در آبهای خلیج فارس و دریای عمان تهدید شود هیچ بندری در خلیج فارس و دریای عمان در امان نخواهد بود. ‌ و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم
🛢🇮🇷⚡️همزمان با خبر دستور محاصره تنگه هرمز از سوی ترامپ، ۳ کشتی با پرچم ایران از تنگه هرمز عبور کردند
⚡️⚡️گزارش ها حاکی از آغاز تحرکات نظامی اطراف تنگه هرمز
💠 چرایی مذاکره با وجود برتری در میدان سردار جوانی معاون سیاسی سپاه در یادداشتی نوشت: مذاکره در حال برتری در میدان، دلایل فراوان دارد و از آن جمله است: 🔹کاهش خسارت‌های وارده به مردم و کشور 🔹تأمین منافع ملی با تبدیل دستاوردهای میدان به منافع پایدار سیاسی 🔹گرفتن بهانه از جریان های داخلی و خارجی برای تدام جنگ 🔹️همانگونه که با توجه به خلق و خوی آمریکایی ها و خصوصا شخص ترامپ پیش بینی می شد، به دلیل زیاده خواهی های ترامپ، مذاکرات به نتیجه نرسید. دلیل به نتیجه نرسیدن مذاکرات، ایستادگی قاطع تیم مذاکره کننده بر روی خاطوط قرمز و منافع ملی است. 🔹بنابراین، آن‌چه مهم است؛ استمرار مقاومت ملی در میدان، خیابان و عرصه دیپلماسی، برای تأمین منافع ملی است. با این مقاومت ملی، بدون تردید بر اساس سنت الهی، پیروزی برای ملت ایران قطعی است.
آمار ۴۰ روزه از حملات آمریکا و اسرائیل به مناطق غیرنظامی ایران