eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.1هزار عکس
27.2هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مبسا+
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش اختصاصی مجتبا پورمحسن از آخرین وضعیت ضدانقلاب! 🔺سکته‌ی چند تن از فرماندهان ارشد سپاه بعد از فراخوان رضا پهلوی!
هدایت شده از «مبسا»
حسین طاهرینماهنگ میدان با تو خیابان با ما.mp3
زمان: حجم: 8.1M
🔉 نماهنگ میدان با تو خیابان با ما به دست قدرتمند ما قدرت پوشالی شکست خیال دنیا راحت که هیبت خیالی شکست تمام سردرگمی شان نشانه مستأصلی است عملیات آغاز شد رمز مبارک یا علی است 🎙 ✳️ #️⃣ #️⃣ #️⃣ #️⃣
📣 این طنز فقط از ترامپ برمیاد جرج کانوی وکیل برجسته آمریکایی و از بنیان‌گذاران کمپین ضدترامپ: 🔸 اینکه بروی یک «محاصره» را «محاصره» کنی، کار یک «نابغهٔ تمام‌عیار» و با ثبات است؛ چیزی که تا حالا سابقه نداشته است. فقط «دونالد ترامپ» می‌توانست به همچین چیزی فکر کند. 🔸 قضیه این‌ طور است که: «فکر کردید می‌تونید به ما شلیک کنید؟ خب حالا به شما نشان می‌دهیم… می‌نشینیم به خودمون شلیک می‌کنیم!!» دیگه باید همه ما از شدت خنده اشکمان دربیاد.»
هدایت شده از مبسا+
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایی من از این فتوای وهابی ها کم آوردم !!!! 😳😳😂😂😂
آغاز رسمی کریدور ترانزیتی ایران-پاکستان 🔹با ارسال نخستین محمولهٔ تجاری از پاکستان به ازبکستان از مسیر ایران، کریدور جدید میان ۲ کشور رسماً وارد مرحلهٔ عملیاتی شد. 🔸مسیر اصلی از بندر گوادر در جنوب پاکستان شروع و از طریق خاک ایران به کشورهای آسیای مرکزی، به ویژه ازبکستان، ادامه می‌یابد. 🔸این مسیر باعث کاهش زمان و هزینه حمل‌ونقل نسبت به مسیرهای سنتی می‌شود. هدف چیست؟ 🔹اتصال مستقیم جنوب آسیا به بازارهای ۷۰ میلیونی آسیای مرکزی و توسعهٔ تجارت منطقه‌ای. 🔹مقام‌های پاکستانی تأکید کرده‌اند که این مرحلهٔ آزمایشی، نقطهٔ شروع عملیاتی‌شدن کریدور است و می‌تواند مسیر پایدار و چندوجهی ترانزیت کالا ایجاد کند.
🔴این استوری دهباشی با این حد از صراحت و عریانی هم عجیبه!
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سهرابی، مشاور وزیر امورخارجه در دولت سیزدهم: امیر قطر حتی یکبار هم پایگاه العدید آمریکا در کشورش را از نزدیک ندیده بود
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جگرسوز تر از این ویدیو مگر هست؟ 😭 🔴میشه هنوز که به سن تکلیف نرسیدم، شما رو یکم بغل کنم؟ با یاد تو چه کنیم پدر مهربان ... 💔
واکنش مشاور دفتر ارتباطات واتیکان به توهین ترامپ به پاپ: این «نکبت اخلاقی» پایانی ندارد؟ «جیمز مارتین» مشاور دفتر ارتباطات واتیکان: شک دارم که پاپ لئو چهاردهم، قبل از اینکه فردا سفر خود به آفریقا را آغاز کند، به خاطر این موضوع بی‌خواب شود و برایش اهمیتی داشته باشد. اما باید برای ما اهمیت داشته باشد چون این رفتار دیوانه‌وار، بی‌رحمانه و غیرمسیحی است. آیا این نکبت اخلاقی پایانی ندارد؟
رسانه‌ پاکستانی: شهباز شریف طی ۴۸ ساعت آینده به ریاض می‌رود یک رسانه پاکستانی از برنامه نخست وزیر این کشور به همراه جمعی از مقام‌های ارشد دولتش برای سفر به عربستان «در عرض ۴۸ ساعت آینده» خبر داد.
📣 چین در نزدیکی مرز افغانستان و کشمیر شهرستان جدید ایجاد کرد 🔸 چین یک شهرستان جدید در منطقه سین‌کیانگ و در نزدیکی مرز افغانستان و کشمیر تحت کنترل پاکستان ایجاد کرده است، اقدامی که به‌عنوان بخشی از تلاش‌های این کشور برای تقویت امنیت مرزی ارزیابی می‌شود. 🔸 این شهرستان که «سنلینگ» نام دارد، در نزدیکی رشته‌کوه قراقروم و در مجاورت کریدور راهبردی واخان افغانستان قرار دارد؛ منطقه‌ای باریک که افغانستان را به چین متصل می‌کند و از نگاه پکن اهمیت امنیتی و راهبردی ویژه‌ای دارد.
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 رئیس جمهور کوبا: من از هیچ چیز نمی‌ترسم. آماده‌ام جانم را برای انقلاب فدا کنم.