eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.2هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 ترامپ: تازه فهمیدم محاصره ایران، بهتر از حمله نظامی است
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴و هو المولا حیدر نعم المولا حیدر به اَبی اَنت و اُمّی یا مولانا ... ✨ ✍اگر در لبنان به آتش بس رسیدیم فقط یک دلیل دارد، اینکه مـردم را نتوانستند ساکت کنند! مردم عزیز، خیابان اثرگذار است مطالبه اثرگذار است حضــور اثرگذار است 🎙حاج
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴شیرمرد لر خطاب به وطن‌فروشان منو‌تو: دستانتان به خون کودکان میناب و دیگر هم‌وطنان آلوده است؛ نود میلیون ایرانی بدنبال شما هستند
🔴 گراهام مدعی تماس تلفنی ترامپ با مقامات ایرانی شد ▪️سناتور جمهوری‌خواه و تندروی آمریکایی لیندسی گراهام در گفت‌‌وگوی اخیر با رسانه نزدیک به این حزب، فاکس نیوز، مدعی گفت‌وگوی مستقیم رئیس‌جمهور آمریکا با ایران شد. ▪️گراهام گفت: ترامپ دارد مستقیماً با ایرانی‌ها صحبت می‌کند. خودش شخصاً در حال مذاکره است. چند روز پیش با ایرانی‌ها تلفنی صحبت می‌کرد و اوضاع نسبتاً پرتنش شد — تا جایی که ترامپ با صدای بلند به ایران گفت که اگر به بازی‌ ادامه بدهند، چه اتفاقی خواهد افتاد. ▪️تاکنون هیچ گزارشی درباره چنین تماس مستقیمی منتشر نشده و ایران هم چنین ادعایی را تایید نکرده است.
24.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺جدیدترین صحبت های ملوانان بازمانده ناوشکن دنا بعد از بازگشت به ایران 🔹هنگام ترک ناو، اژدر دوم به محل تخلیه ملوانان اصابت کرد. 🔹۱۰ ساعت روی آب بودیم تا کشتی های نجات برسند. 🔹پیکر ۲۰ شهید هنوز جاویدالاثر است‌.
چهل روز جنگ دست نظامیان بود روزی چند بار بیانیه میدادن و گزارش پدافند و آفند به مردم ارائه می‌شد. همه هم راضی بودن از روزی که کار افتاده دست این سیاسیون همه را بایکوت خبری کردن اخبار شما محرمانه تره یا نظامیان خواهان شفافیت در تیم مذاکره کننده هستیم نباید از توییت دیگران بفهمیم چه خبره .
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🎥 نفیسه کوهنورد: آتش‌بس لبنان با فشار ایران اتفاق افتاد* خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی فارسی: آتش بس در لبنان با فشار ایران و کشورهای منطقه اتفاق افتاد، اما ترامپ می‌خواهد به نام خود تمام کند. این یک موفقیت برای تهران است که به همراه کشورهایی چون ترکیه و قطر و پاکستان حرف خود را به کرسی نشاند.
آمریکایی‌ها این قدر مطمئن شدن که جنگ امریکا و ایران اقتصادشون رو به خاک عظما داده دارن در پلتفرم Kalshi روی وقوع رکود اقتصادی شرط می‌بندند! در آخرین گزارش، احتمال رکود از ۲۳٪ در ۲۶ فوریه به ۳۶.۹٪ در ۲۸ مارس رسید.
محمد جولانی :«جولان» سرزمین سوریه است. پ ن : اینا تا دیروز میگفتن مسئله ی اسرائیل یک فتنه هست که از سوی دشمنان امت به راه افتاده و ما نباید ورود کنیم که هزینه ندیم. الان ترسشون ریخته....
جان‌فدا ۲۷ میلیونی شد 🔹تا این لحظه بیش از ۲۷ میلیون نفر برای دفاع از خاک کشور اعلام آمادگی کرده‌اند. 🔸شما هم برای ثبت‌نام می‌توانید به نشانی janfadaa.ir مراجعه کنید.
توصیه ولایتی به دولت‌های امارات و لبنان: از تجربیات گذشته درس بگیرید 🔹علی اکبر ولایتی در گفت‌وگو با فارس: به امارات توصیه می‌کنیم از اقدامات زیان‌بار علیه ایران و جهان اسلام دست بردارد و از وابستگی به آمریکا و اسرائیل دست بکشد. 🔹 دولت کنونی امارات مسیر شیخ زاید را رها کرده و با تکیه بر بیگانگان، میلیون‌ها مسلمان بی‌گناه در یمن، سودان و سوریه را به کشتن داده است. 🔹دولت کنونی لبنان نیز روش رفیق حریری را در پیش گرفته، اما حامیانش (آمریکا و اسرائیل) خود شکست خورده‌اند؛ این روش به نفع لبنان نیست. 🔹دولت لبنان همچون اصحاب کهف در خواب غفلت است؛ اگر به مخاصمه با حزب‌الله ادامه دهد، مردم آن را کنار خواهند گذاشت.
🖼 سازمان اطلاعات سپاه: آمریکا فهمید، پیروزی در جنگ با جبهۀ متحد مقاومت غیرممکن است 🔹مقاومت ۱۸ ماهه لبنان در کنار حمایت میدانی ج‌ا ایران، جبهه آمریکایی صهیونی را وادار به اصلاح محاسبه مجدد کرد.