eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.2هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴‌ کارشناس آمریکایی: آتش‌بس لبنان، نشانۀ ظهور ایران به عنوان قدرت جهانی است 🔹رابرت پیپ: آتش‌بس رژیم صهیونیستی و لبنان چیزی فراتر از توقف درگیری است، این یک نشانه از جابه‌جایی قدرت در عرصۀ جهانی است. 🔹ایران به صراحت خواستار پایان حملات اسرائیل در لبنان شد. آمریکا دقیقاً همان را ارائه کرد. نمونه‌ای عالی از تحلیل نیویورک تایمز مبنی بر ظهور ایران به عنوان چهارمین قدرت جهانی.
سیم خاردار در کرانه باختری و بمب در مدرسه میناب 🔹 اکانت ایکس سفارت ایران در انگلیس در بازنشر خبری از رویترز، تصویری از فاجعه مدرسه میناب را اضافه و در توضیح آن نوشت: سیم خاردار در کرانه باختری و بمب در مدرسه میناب؛ هر دو از یکجا آب می‌خورد.
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعترافات جالب توجه رئیس پیشین «میز ایران» در بخش تحقیق و پژوهش اطلاعات نظامی اسرائیل: ▪️تمام اشتباهات ما در این جنگ ناشی از این برداشت بود که می‌توانیم در دو یا سه روز کار حکومت را در ایران تمام کنیم!!! ▪️ایران فراتر از حد و اندازه‌های ماست و توانایی ما برای تغییر واقعی محدود است. ▪️برای مثال همسر من معلم است، در اسرائیل دیگر معلمی باقی نمی‌ماند دانش‌آموزانی داریم که بیولوژی و شیمی نمی‌خوانند؛ نه چون بیمارند، بلکه چون دبیر وجود ندارد. ▪️این درگیری‌ها در نهایت توانمندی‌های استراتژیک و به‌ویژه اقتصاد ما را فرسوده می‌کند و نخبگان ما را فراری داده است...
🔴رئیس‌جمهور لبنان: هیچ توافقی به بهای واگذاری حتی ذره‌ای از خاک لبنان نخواهد بود ▪️دولت متعهد به حفظ کامل حقوق ملی است.
🔴 منوچهر متکی به نماینده بحرین گفته این بار اگه کمک آمریکا کنید جوری میزنیمون که اسمتون رو یادتون بره و خاک بحرین رو توبره خواهیم کرد چقدر این ادبیات و گفتمان رو نیاز داریم....چقدر جامعه ایرانی تشنه این نوع گفتمانه ...و خیلی از مسائل و دغدغه ها و نگرانی ها با همین برخوردها برطرف میشه کاری که ترامپ داره می‌کنه متاسفانه
پیت هگست‌از زمانی که سال گذشته به قدرت رسیده، تا کنون دست‌کم ۲۱ ژنرال را برکنار کرده است. یکی از مقام‌های سابق نظامی در حالی که آه می کشد می‌گوید: «او مثل یک پسر ۱۲ ساله است که یک‌سری آدمک‌های اسباب‌بازی نظامی دارد و دوست دارد جنگ‌بازی کند.»
📌 پیام رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران 🔸 رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران پیامی صادر کرده است که در آن به جایگاه،نقش تاریخی و فداکاری‌های نیروهای ارتش در حوزه‌های مختلف اشاره شده است. 🔹بسم الله الرحمن الرحیم «إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذينَ يُقاتِلونَ في سَبيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُم بُنيانٌ مَرصوصٌ» ۲۹ فروردین‌ماه،روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و حماسه‌آفرینی‌های نیروی زمینی قهرمان،یادآور شکوه،ایثار و ایستادگی مردانی است که حصن حصین ملت و بازوان ستبر نظام در صیانت از کیان این مرز و بوم هستند. ‌ 🔹امروز ارتش مقتدر ما،با تکیه بر تجارب گران‌سنگ دوران دفاع مقدس و بهره‌گیری از توان علمی و دفاعی،به چنان جایگاهی دست یافته که هرگونه طمع‌ورزی دشمنان را با پاسخی دندان‌شکن مواجه می‌سازد.در این مسیر پر افتخار، یاد و خاطره فرماندهان شهید و جان‌برکف ارتش که در جبهه‌های حق علیه باطل و در مسیر رویارویی با صهیونیسم بین‌الملل به فیض عظیم شهادت نائل آمدند، همواره چراغ راه ما خواهد بود. ‌ 🔹کمیته امداد امام خمینی( ره ) با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام ارتش، این روز خجسته را به محضر فرمانده معظم کل قوا، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، فرماندهان دلاور و آحاد پرسنل شجاع ارتش و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال، توفیق روزافزون این عزیزان را در مسیر صیانت از اقتدار ایران اسلامی  مسألت می‌نماید. ‌
روز ارتش جمهوری‌اسلامی ایران گرامی باد.
📣 جمهوری‌خواهان: ترامپ هرچه سریع‌تر راهبرد خروج از جنگ ایران را مشخص کند 🔸 چند سناتور جمهوری‌خواه از دونالد ترامپ خواستند هرچه سریع‌تر راهبرد خروج از جنگ ایران را مشخص کند، در حالی که ادامه درگیری‌ها باعث افزایش قیمت نفت، گاز و کودهای شیمیایی شده است. 🔸 جان تون، رهبر اکثریت سنا، با اشاره به نگرانی اعضای حزب گفت که سناتورها به‌دقت منتظر گام‌های بعدی کاخ سفید هستند. این در شرایطی است که ترامپ پیش‌تر وعده پایان سریع جنگ را داده بود، اما تداوم بحران، چشم‌انداز انتخابات نوامبر را برای جمهوری‌خواهان دشوارتر کرده است.
📣 ترامپ پرونده ناپدید شدن دانشمندان هسته‌ای را به اف‌بی‌آی سپرد 🔸 کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ از اداره تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی) خواسته بررسی ارتباط احتمالی میان چندین مورد مرگ و ناپدید شدن دانشمندان فعال در حوزه‌های فضایی و هسته‌ای را بر عهده بگیرد. 🔸 به گفته سخنگوی کاخ سفید، این تحقیقات با همکاری چند نهاد در حال انجام است و هدف آن شناسایی هرگونه ارتباط میان این پرونده‌هاست. 🔸 این اقدام پس از مطرح شدن گزارش‌هایی درباره ناپدید شدن یا مرگ حدود 10 فرد مرتبط با برنامه‌های فضایی و تحقیقات هسته‌ای صورت گرفته است.
📣 پیام سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به مناسبت روز ارتش بسم‌الله الرحمن الرحیم 🔸 برادر ارجمند امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران 🔸 در ایامی که میهن عزیزمان در میانه یکی از تعیین‌کننده‌ترین ادوار تاریخی خود قرار دارد و نقش‌آفرینی هوشمندانه و مقتدرانه نیروهای مسلح، بیش از پیش در صیانت از منافع ملی و حفظ ثبات و امنیت کشور جلوه‌گر شده، فرا رسیدن بیست‌ونهم فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران را به جنابعالی و آحاد رزمندگان و سربازان فداکار در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران صمیمانه تبریک عرض می‌کنم. 🔸 این روز فرصت مغتنمی برای ارج نهادن به رشادت‌ها، ایثارگری‌ها و فداکاری‌های فرزندان غیور این سرزمین در نیروهای چهارگانه ارتش سرافراز است که همدوش سایر قوای مسلح، در پاسداری از کیان ایران اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نکرده‌اند. 🔸 امنیت و اقتدار کشور، برآمده از اراده‌ای استوار، نیتی خالص و پایداری دلاورمردانی است که پاسداری از مرزها و صیانت از منافع ملی را به شایسته‌ترین وجه به انجام رسانده‌اند. بی شک، اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های بین‌المللی و توفیقات دستگاه دیپلماسی در پاسداری از منافع کشور، وامدار مجاهدت‌های خستگی‌ناپذیر و فداکاری‌های نیروهای مسلح جان‌برکف است. 🔸 اینجانب و همکارانم در وزارت امور خارجه، یاد و خاطره رشادت‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در مقابله با دشمنان متجاوز در ادوار مختلف، به‌ویژه در نبردهای سرنوشت‌ساز اخیر را گرامی داشته و بر عزم راسخ خویش در تداوم تعامل، هم‌افزایی و هم‌گرایی با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تأکید می کنیم. 🔸 با ادای احترام به شهدای والامقام ارتش جمهوری اسلامی ایران از درگاه خداوند مقتدر و مهربان، پیروزی و سرافرازی ملت ایران، نیروهای مسلح و دستگاه دیپلماسی را خواستارم.
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 نماهنگ «وطنم» با صدای علی لهراسبی 🔸 علی لهراسبی از دیگر خوانندگانی است که در این مدت جنگ تحمیلی سوم برای ایران و وطن خوانده است و با زبان هنر و پای ایران مانده است.