eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.1هزار عکس
27.2هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
16.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احساسی و زیبای کف خیابون چهل و اندی شب سنگرو حفظ کردیم؛ سنگر کف خیابون✊🏼🇮🇷 مردم در میدان اند، تهرانسر پایکار انقلاب مردمی اسلامی ایران
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترفند توییتری ترامپ برای شکست مردم ایران
🔴چند نکته در باب پیام رهبر انقلاب حضرت امام سید مجتبی •اهتمام ایشان به ذوقیات مورد علاقه جامعه در میانه‌ی جنگ و یادآوری روز تولد پدر شهیدشان •تداوم تلاش ایشان به شناخت جایگاه و خدمات رهبر شهید با یادآوری تلاش‌های رهبر شهید بر حفظ ارتش • تلاش برای تقویت اتحاد در جامعه با تمثیل قرآنی •آمادگی ایجاد کردن در جامعه برای شرایط بعد از آتش‌بس •اهتمام ویژه به توانایی ارتش و دلگرمی دادن با توانایی ارتش به ملت ایران ✍عالیه سادات
🔴ادامه بحران‌های اقتصادی آمریکا در دوران ترامپ؛ نوبت به مصادره منازل رسید! ▪️بر اساس گزارش فاکس بیزینس، بیش از ۱۱۸ هزار خانه در سه ماهه اول امسال در آمریکا مصادره شده که نسبت به سال قبل ۲۶ درصد افزایش دارد. ایالت‌های ایندیانا، کارولینای جنوبی و فلوریدا بالاترین نرخ مصادره منازل را ثبت کرده‌اند.
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈ارسالی مخاطبین: استان گلستان شهرستان آزادشهر هم اکنون
🔴شورای نگهبان: انتخابات میان دوره‌ای مجلس، خبرگان رهبری و شورا‌ها به تعویق افتاد
🔴حادثه امنيتی برای اشغالگران در جنوب لبنان
🔺تاکنون شش زخمی اعلام شد
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 روایت خبرنگار باسابقه ایرانی از شهادت فرزندش در جنگ رمضان 🔸
شرفشاهی: چگونه می توانم توضیح دهم که داغ فرزند یعنی چه..
🔴 فرماندهی نیروی هوافضای سپاه: در راستای پاسداری از منافع مردم مبعوث‌شده ایران اسلامی، دست هر تکریم‌کننده‌ای را به گرمی فشرده و گردن هر متجاوزی را به سختی خرد خواهیم کرد. این‌ را پیش‌تر هم نشان داده‌ایم.
🔴شیخ نعیم قاسم: از حمایت ایران قدردانیم 🔹دبیرکل حزب‌الله لبنان: میدان ثابت کرد که فصل الخطاب است و سیاست موفق باید از نتایج آن به‌عنوان منبع قدرت بهره ببرد تا دشمن اسرائیلی را به پذیرش حقوق لبنان وادارد. 🔹 آتش‌بس موقت بدون جهاد رزمندگان در مرزهای جنوبی حاصل نمی‌شد. دشمن نتوانست به لیتانی برسد؛ نه در هفته اول همان‌طور که برنامه‌ریزی کرده بود و نه در ۴۵ روز نبرد. 🔹از جمهوری اسلامی ایران، که حمایت کردند و توقف آتش‌بس در توافق پاکستان را مشروط به توقف در لبنان کردند، تشکر می‌کنیم.
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت قالیباف از لحظات مقابله با مین‌روب دشمن حین مذاکرات اسلام‌آباد 🔹رئیس مجلس در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم: مردم عزیز ایران، تنگه هرمز در کنترل جمهوری اسلامی است. 🔹با تلاش آمریکا برای مین‌روبی قاطعانه برخورد کردیم و آن را تقض آتش‌بس می‌دانیم و تا مرحله درگیری پیش رفتیم اما دشمن عقب‌نشینی کرد‌. 🔹در اسلام‌آباد به هیئت آمریکایی گفتم که اگر مین‌روب آن‌ها از مکان خود ذره‌ای جلوتر برود، قطعا به آن شلیک می‌کنیم. ۱۵ دقیقه فرصت خواستند تا دستور برگشت بدهند و دادند‌. 🔹اگر امروز در تنگه ترددی انجام می‌شود، کنترل تنگه در دست ما قرار دارد. 🔹آمریکایی‌ها چند روز است که اعلام محاصره کرده‌اند، این یک تصمیم ناشیانه و از روی نادانی است‌. امکان ندارد دیگران بتوانند از تنگه هرمز عبور کنند ولی ما نتوانیم. 🔹اگر آمریکا محاصره را رها نکند، حتما تردد در تنگه هرمز محدود خواهد شد. 🔸مشروح این گفت‌وگو که در آن به ابعاد مختلف شرایط کشور پرداخته شده است، به زودی از شبکه خبر پخش می‌شود.