eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.3هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
✍یکی دیگر از معادلاتی که ظهور آن اهمیت راهبردی دارد، پایان سکوت حزب الله به نقض آتش بس است، امری که بر خلاف دوره قبلی صورت می گیرد. 🔸 هر چند شدت و سرعت جنگ به شدت کاهش یافته، اما شاهد نقض های متعدد از سوی رژیم خصوصا در جنوب لبنان هستیم. در دوره گذشته، حزب الله سیاست سکوت در برابر این نقض ها و مسئولیت پذیر کردن دولت را پیش می برد اما اینبار بنا به شرایط جدید داخلی و خارجی، این سیاست پایان یافته و پس از هر نقض، مقاومت به مبداء شلیک و نقض آتش بس، یورش می برد که این را در چهار عملیات روز گذشته شاهد بودیم. 🔹بنابراین، پس از تجلی وحدت میادین در عرصه نظامی در طول جنگ چهل روزه، سپس توسعه این وحدت ساحات به عرصه سیاسی با فشار ایران جهت برقراری آتش بس در لبنان ذیل مذاکرات اسلام آباد، اکنون سومین تحول و معادله راهبردی، یعنی پاسخ به نقض آتش بس نیز در جبهه لبنان رخ داده است/محلًل
🔷️🔶️ دست بجنبانید، هزینه‌اش یک مقوا و یک ماژیک است... را جدی بگیرید
دعوت آمریکا از روسیه برای نشست گروه ۲۰ در ادامه تلاش‌های دونالد ترامپ برای بهبود روابط آمریکا با روسیه، واشنگتن از مسکو برای شرکت در نشست آتی گروه ۲۰ در شهر میامی دعوت کرده است. معاون وزیر خارجه روسیه الکساندر پانکین در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت که هنوز مشخص نیست چه کسی نماینده روسیه در این گردهمایی خواهد بود و مسکو بعدا در این باره تصمیم گیری خواهد کرد. قرار است این نشست در ۱۴ و ۱۵ دسامبر (۲۳ و ۲۴ آذر) در میامی، فلوریدا برگزار شود
منابع دیپلماتیک در قفقاز اعلام کردند : گرجستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرده و نسبت به نقش این رژیم در ایجاد ناآرامی‌ها در منطقه قفقاز به‌ شدت اعتراض کرده است.
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خلاصه و کوتاه از تحولات ۵۰ روز گذشته توسط حاج آقا نبویان دوران سروری ملت ایران فرا رسیده / آمریکا جز زبان زور چیز دیگری را نمی‌فهمد/ بمب اتم ایران ....
*فرانسه: احتمالاً تا چند روز آینده اسرائیل تحریم می‌شود* 🔹وزیر امور خارجه فرانسه: با تغییر دولت در مجارستان و روی کار آمدن یک دولت میانه‌رو، اتحادیه اروپا احتمالاً به زودی تحریم‌هایی را علیه اسرائیل به اجرا خواهد گذاشت. 🔹من یک سال است خواستار اعمال تحریم علیه افراد یا نهادهایی هستم که مسئول خشونت علیه فلسطینی‌ها از جمله در کرانه باختری هستند. 🔹فکر می‌کنم در روزهای آینده موفق به تصویب این تحریم‌ها خواهیم شد. 🔹این اقدامات تاکنون توسط مجارستان تحت نخست‌وزیری ویکتور اوربان وتو می‌شد؛ اما این حق وتو «می‌تواند» با روی کار آمدن نخست‌وزیر جدید مجارستان برداشته شود.
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استوری محسن چاوشی برای پسر ایران، شهید ماکان نصیری
🔸رئیس جمهور لبنان: هدف اسرائیل از ترور خبرنگاران سرپوش گذاشتن بر جنایات خود است 🔹️جوزف عون رئیس جمهور لبنان در اظهاراتی با ابراز تاسف از شهادت یک خبرنگار لبنانی و زخمی شدن یک خبرنگار دیگر در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، هدف از این جنایت را سرپوش گذاشتن رژیم اسرائیل بر جنایات خود اعلام کرد. 🔹️وی تاکید کرد که این اقدامات جنایت ضدبشری محسوب می‌شود که در قوانین و عرف بین‌المللی برای آن مجازات تعیین شده است و مداخله جامعه بین‌المللی برای متوقف کردن آن را ایجاب می‌کند.
خبر گزاری الجزیره: هر سیگنالی در واشنگتن به پیامی تبدیل می‌شود که تهران و متحدانش آن را درک می‌کنند . جایگزینی رهبری نیروی دریایی در بحبوحه درگیری‌ها و محاصره دریایی ممکن است در سطح منطقه‌ای یا به عنوان نشانه‌ای از سردرگمی یا به عنوان مقدمه‌ای برای سخت‌گیری بیشتر تلقی شود.
جان‌کارلو جورجتی، وزیر اقتصاد ایتالیا، درباره گزارش تلاش تیم ترامپ برای جایگزینی ایتالیا با ایران در جام جهانی: «امروز خبری خواندم که فرستاده ترامپ این را خواسته است: من این کار را شرم‌آور می‌دانم. من خجالت می‌کشم.
💢 مرکز عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO) گزارشی از یک حادثه در ۸۳ مایل دریایی جنوب شرقی «ایل» (Eyl) در سومالی دریافت کرده است. 🔸 ناخدای یک کشتی باری گزارش داد که دو شناور کوچک با افراد مسلح در عرشه، به کشتی نزدیک شدند. یکی از شناورهای کوچک تا فاصله ۶۰۰ متری کشتی نزدیک شد؛ تیرهای هشداردهنده شلیک شدند و شناور مشکوک نیز اقدام به تیراندازی متقابل کرد. شناور کوچک مشکوک سپس از محل دور شد و از کشتی باری فاصله گرفت. تمام خدمه در سلامت کامل هستند.
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 وام قرض‌الحسنه کمیته امداد به آسیب دیدگان جنگ 🔸سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی ره در گفت‌وگو با رسانه تصویری «آن»: 🔹کمیته امداد مطابق بودجه ۱۴۰۵، به آسیب‌دیدگان جنگ تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال و لوازم خانگی اعطا می‌کند. متقاضیان برای بهره‌مندی از این حمایت‌ها باید در سامانه «بنیاد حیات» ثبت‌نام کنند. این اقدام با همکاری وزارت کار و بانک مرکزی جهت جبران خسارات وارده به معیشت مردم صورت می‌گیرد.