eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.2هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حماسی بگو پسر ایران 🇮🇷✊🏻
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ارژنگ امیر فضلی که همیشه از تو کانادا دم از ایران و مردمش میزنه از اول حمله نظامی آمریکا و اسرائیل نه از کودکان قتل‌عام میناب گفته و نه از مردمی که خونه‌هاشون ویران شده اما لازم دیده از مظلومیت بچه‌های آمریکایی که پدرانشون تو حمله نظامی به ایران و کشورای دیگه کشته میشن بگه خلاصه، خد اکند که بمیرم و وطن‌فروش نباشم.
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این هم موشک آبی به درخواست پسران سرزمین ایران
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برلین / استقبال از رضا پهلوی با سس گوجه فرنگی
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🍃بانک مرکزی بعد اولین واریزی از تنگه‌هرمز😂☺️
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🍃وحدت شکن ها به میدان آمدند روایت سازی های غلط و خائنانه و مغرضانه آغاز شد. به محض اتمام جنگ مجددا جریان خائن غربگرا سَربیرون می آورد. مثل همیشه مدعی و طلبکار و دروغگو! شیفتگان آمریکا دوباره فضا را امن دیده اند و دوباره برای بزک آمریکا و مذاکره با آمریکا و فریب مردم به میدان برگشته اند. وحدت شکن واقعی کسانی هستند که قصد اغوای مردم و دلخوش کردن مردم به توافق با آمریکا و بزک چهره آمریکا را دارند. الان که اکثر مردم ذات پلید دشمن جلاد و تروریست و عهدشکن آمریکا را شناخته اند و اکثریت در شناخت ذات دشمن وحدت نظر دارند ،دوباره مزدوران رسانه ای آمریکا به میان مردم برگشته اند تا این وحدت نظر را برهم بزنند و جامعه را چندپاره کنند. و همچنین با سیاه نمایی از داخل مردم را نسبت به مسیر انقلاب بدبین کنند. از دستگاه قضایی و امنیتی انتظار برخورد با وحدت شکنان واقعی در مقابل دشمن را داریم .
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سکانسی از فیلم سینمایی «اخراجی‌ها» که این‌روزهای میناب و غمی که بر دل نشسته را تداعی می‌کند
🔻رئیس‌جمهور با صدور حکمی «پیمان صالحی» را به عنوان دبیرکل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری منصوب کرد
📌آیت الله علم‌الهدی: با وجود نامشخص بودن تاریخ تشییع پیکر رهبر شهید، مشهد باید امکانات اسکان و میزبانی از زائران احتمالی این مراسم را فراهم کند.
🔴یک منبع آگاه دیپلماتیک ایرانی به ریانووستی گفت، احتمال دارد "امشب یا فردا" در مذاکرات مربوط به تدارک و برگزاری نشست میان ایران و آمریکا در پاکستان، پیشرفتی حاصل شود
🔴ادعای آمریکا درباره توقیف نفتکش حامل نفت ایران در اقیانوس هند 🔹وزارت جنگ آمریکا در اطلاعیه‌ای مدعی شد که نیروهای این کشور روز گذشته در اقیانوس هند یک کشتی تحریم‌شده که در حال حمل نفت از ایران بود را توقیف کردند.
🔺گروهک تروریستی پژاک رسماً تعطیلی کانال تلویزیونی خود «آرین‌تی‌وی» را اعلام کرد. این شبکه که ابزار اصلی تبلیغ خشونت و افراط‌گرایی بود، بدون ذکر دلیل خاصی فعالیتش را متوقف ساخته است.