eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.2هزار عکس
27.3هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🍃وحدت شکن ها به میدان آمدند روایت سازی های غلط و خائنانه و مغرضانه آغاز شد. به محض اتمام جنگ مجددا جریان خائن غربگرا سَربیرون می آورد. مثل همیشه مدعی و طلبکار و دروغگو! شیفتگان آمریکا دوباره فضا را امن دیده اند و دوباره برای بزک آمریکا و مذاکره با آمریکا و فریب مردم به میدان برگشته اند. وحدت شکن واقعی کسانی هستند که قصد اغوای مردم و دلخوش کردن مردم به توافق با آمریکا و بزک چهره آمریکا را دارند. الان که اکثر مردم ذات پلید دشمن جلاد و تروریست و عهدشکن آمریکا را شناخته اند و اکثریت در شناخت ذات دشمن وحدت نظر دارند ،دوباره مزدوران رسانه ای آمریکا به میان مردم برگشته اند تا این وحدت نظر را برهم بزنند و جامعه را چندپاره کنند. و همچنین با سیاه نمایی از داخل مردم را نسبت به مسیر انقلاب بدبین کنند. از دستگاه قضایی و امنیتی انتظار برخورد با وحدت شکنان واقعی در مقابل دشمن را داریم .
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سکانسی از فیلم سینمایی «اخراجی‌ها» که این‌روزهای میناب و غمی که بر دل نشسته را تداعی می‌کند
🔻رئیس‌جمهور با صدور حکمی «پیمان صالحی» را به عنوان دبیرکل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری منصوب کرد
📌آیت الله علم‌الهدی: با وجود نامشخص بودن تاریخ تشییع پیکر رهبر شهید، مشهد باید امکانات اسکان و میزبانی از زائران احتمالی این مراسم را فراهم کند.
🔴یک منبع آگاه دیپلماتیک ایرانی به ریانووستی گفت، احتمال دارد "امشب یا فردا" در مذاکرات مربوط به تدارک و برگزاری نشست میان ایران و آمریکا در پاکستان، پیشرفتی حاصل شود
🔴ادعای آمریکا درباره توقیف نفتکش حامل نفت ایران در اقیانوس هند 🔹وزارت جنگ آمریکا در اطلاعیه‌ای مدعی شد که نیروهای این کشور روز گذشته در اقیانوس هند یک کشتی تحریم‌شده که در حال حمل نفت از ایران بود را توقیف کردند.
🔺گروهک تروریستی پژاک رسماً تعطیلی کانال تلویزیونی خود «آرین‌تی‌وی» را اعلام کرد. این شبکه که ابزار اصلی تبلیغ خشونت و افراط‌گرایی بود، بدون ذکر دلیل خاصی فعالیتش را متوقف ساخته است.
🔺نخست‌وزیر لبنان: بیروت هیچ توافقی را بدون خروج کامل نیروهای اسرائیلی از خاک لبنان امضا نخواهد کرد
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 از رسوایی مک فارلین معاون دونالد ریگان تا رسوایی جی دی ونس معاون دونالد ترامپ ایرانیها حالا تو این رشته خاص مهارت پیدا کردند👌
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕اینم حرفای جذابی زده با اینکه هنوز تو ایران خیلی از محاسبه گرها و تصمیم گیرها تصور دیگه ای از ترامپ دارند 👇 🔻جرالدو ریورا، نویسنده و خبرنگار آمریکایی: ایرانی‌ها به‌مرور زمان به این جمع‌بندی رسیده‌اند که لفاظی‌های او بیش از آن‌که به اقدام منجر شود، جنبه بلوف دارد. 🔺️در ابتدا تهدیدها و ادبیات تند ترامپ موجب شوک و نگرانی شد، اما با گذشت زمان، تهران دریافت که او در بسیاری موارد از مواضع خود عقب‌نشینی می‌کند. 🔺️ترامپ ظرفیت ایران برای تحمل فشار و هزینه‌های جنگ را دست‌کم گرفته بود و تصور می‌کرد با تشدید حملات می‌تواند تهران را به سرعت به میز مذاکره بکشاند، اما این محاسبه محقق نشد. 🔺️آمادگی ایران برای پرداخت هزینه‌ها نه‌تنها موجب عقب‌نشینی نشد، بلکه موقعیت آن را تقویت کرد؛ موضوعی که به‌نظر می‌رسد در ارزیابی‌های اخیر واشینگتن و تل‌آویو نیز مورد توجه قرار گرفته است.
دوستان در جلسه‌ای گزارش دادند که بر اساس آخرین افکارسنجی ملّی حدود ۵۵ میلیون نفر در تجمعات شبانه مردمی شرکت داشته‌اند. قریب به ۳۰ میلیون نفر از این شرکت‌کنندگان هرشب یا اکثر شبها در خیابان بوده‌اند. بیش از ۸۰ درصد کسانی که به هر دلیلی شرکت نداشتند هم از تجمعات حمایت کرده‌اند.
بالاخره عاشق به وصال معشوق رسید