eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.3هزار عکس
27.4هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
ما تو این ۴۵ روز تازه فهمیدیم سردار قاآنی کی بود و چی کرد. 🔹️از هدف‌یابی فرماندهان آمریکایی تو هتل‌های عربی و تجمعاتشون تو پایگاه‌های مخفی، تا احیا کردن حزب‌الله از زیر خاکستر و پرورش دادن مقاومت عراق و سوریه. 🔹️این حجم از حملهٔ رسانه‌ای برای مکان‌یابی‌ش دور از ذهن نیست، بدجور خار چشمشون شده. ✍️ شهاب پارسا
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺این شخص که طرفدار رضا پهلوی و نظام پادشاهیه میگه ۱۰۰٪ موافق ترامپ برای نابودی تمدن ایرانه! خودش رو هم لای پرچم اسرائیل و امریکا پوشونده. بعد همین حرامی‌ها به ما میگن عرب پرست
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قصه فرار آخرین بازمانده از دودمان پهلوی کمدی جنجالی «تاکسیدرمی» به سنیماها آمد 🔻 اکران عمومی کمدی سینمایی «تاکسیدرمی» ساخته محمد پایدار به تهیه‌کنندگی محمدجواد موحد، با قصه‌ای از فرار عبدالرضا پهلوی برادر نانتی شاه مخلوع ایران آغاز شد. مجید صالحی، حسن معجونی و هادی کاظمی، بیژن بنفشه‌خواه، آناهيتا درگاهی و... بازیگران این کمدی تاریخی هستند.
🔥 حزب‌الله نقض آتش‌بس توسط دشمن را جواب داد 📌 در پاسخ به نقض آتش‌بس توسط دشمن با حمله به غیرنظامیان در شهر تولین، تجمع سربازان ارتش دشمن را در شهر قنطره با FPV هدف قرار دادیم که اصابت قطعی به نیروهای دشمن در این حمله تایید شد.
امواج مدیا: منابع آگاه می‌گویند که سفر عراقچی به پاکستان برای مذاکره با مقامات آمریکایی نیست.
🚨خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: 🔻این بار دیگر فقط به پایگاه‌های آمریکایی کشورهای حاشیه خلیج فارس حمله نمی‌کنیم و زیرساخت‌های این کشورها را هدف قرار می‌دهیم 🔸مردم این کشورها اگر نمی‌توانید سران خود را وادار به عدم مشارکت در جنگ کنید، فقط فرار کنند
🔺 خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: 🔻جنگ قطعی است و جمهوری اسلامی تصمیم گرفته است که هرگونه تبادل پیام با آمریکا متوقف شود 🔻 انواع تبادل پیام با آمریکا از طریق شبکه‌های اجتماعی و خبرنگاران باید متوقف شود
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تصاویر صدا و سیما از توقیف دو کشتی که تلاش داشتند بدون اجازه از تنگه هرمز عبور کنند
🔺رویترز به نقل از صدراعظم آلمان: اگر ایران مایل به مصالحه باشد، ما آماده‌ایم تحریم‌ها علیه آن را کاهش دهیم
🚨جنگ با ایران دبی را نابود کرده است! ⭕️ این روزهای دبی از زبان فعال رسانه‌ای سرشناس استرالیایی؛ 🔸۸۳٪ از مردم دبی دچار افسردگی هستند. 🔹هفته گذشته، دو کارگر ساختمانی خودکشی کردند. 🔸بیش از ۴۵٪ از مردم دبی اکنون کمتر از ۵۰۰ دلار در ماه درآمد دارند. 🔹این مبلغ حتی برای پوشش اجاره هم کافی نیست. 🔸مردم مجبورند روزی ۱۲ ساعت کار کنند فقط برای اینکه زنده بمانند. 🔹بحران هزینه‌های زندگی در دبی حالا از کشورهای اتیوپی، کنیا و اوگاندا هم بدتر شده است. 🔸کارگران کم‌درآمد وعده‌های غذایی خود را حذف می‌کنند. 🔹بسیاری از هتل‌های پنج‌ستاره کارکنان خود را مجبور به مرخصی بدون حقوق کرده‌اند. 🔸شرکت‌های تایم هتلز منیجمنت و فرست گروپ هر هفته هزاران نفر را اخراج می‌کنند. 🔹در چندین شرکت، حقوق‌ها تا ۳۰٪ کاهش یافته است. 🔸شرکت‌های هواپیمایی بریتیش ایرویز، ایرفرانس و کی‌ال‌ام تعلیق پروازهای خود به دبی را تمدید کرده‌اند. 🔥جنگ ایران، دبی را نابود کرده است.
این مردم کجا بودند؟ این مردم رشید و مبعوث شده که حدود دو ماه حتی زیر بمباران در خیابان بودند و هستند؛ ۸۵ سال پیش وقتی به ایران حمله شد و ظرف چند هفته رضاشاه را اخراج کردند کجا بودند؟ چرا به دفاع از شاهنشاه جلو انگلیس و شوروی ایستادگی نکردند تا اجنبی شاه کبیر را اخراج نکند! مردم زمان مبعوث میشوند که نظام سیاسی بر سر کار را از خود و مال خود بدانند. به آن تعلق خاطر داشته باشند. بیگانه با یک کودتا آن را سر کار نیاورده باشد. مردم برای مبعوث شدن حول محور یک گفتمان جمع شدند. گفتمان "اسلام ناب" که امام راحل به وسیله آن انقلاب کرد و نظام ساخت و امام شهید آن را توسعه داد و قدرتمند نمود. ابرقدرت عصر حاضر طی ۱۹۶ سال یکبار دیگر به ایران حمله کرد. اما این نوبت اسلام سیاسی، اسلام ناب با تفسیر امام راحل و امام شهید توانست از ایران دفاع کنند و خاک ندهند. اسلام ناب کارآیی خود در دفاع از ایران را در سه جنگ نشان داد. جنگ هشت ساله صدام، جنگ دوازده روزه و جنگ اخیر.
سخنرانی وزیر راه در اجلاس شانگهای در کنار پل B1 وزیر راه و شهرسازی در سیزدهمین اجلاس وزرای حمل‌ونقل کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، با ارسال پیام تصویری از محل پل بمباران شده B1 در کنار گذر شمالی کرج، با همراه داشتن کیف دانش‌آموز شهید مدرسه شجره طیبه میناب، ضمن محکومیت تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی، آن را تهدیدی جدی برای صلح و ثبات منطقه‌ای و جهانی برشمرد.