eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.4هزار عکس
27.5هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پهپاد شاهد ۱۳۶ بر فراز میدان ساعت تبریز
‌‌ می‌خوام از یکی تشکر کنم که خیلی بهش مدیونم واقـعاً خیلی بهش مدیونم خیلی در حق کانال ما لطف داشته ایشون اگه نبود، کانالمون خیلی سوت و کور بود😔 مـمـنون که هــستی سلطان😉👇 🆔 @.mehraboon
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش واشقانی به کسانی که گفتن اگه زیرساخت بزنن، بهترشو می‌سازیم: تو تاحالا در زندگیت یدونه مستراح ساختی؟
عراقچی با پرواز میناب ۱۶۸ به یاد بچه‌های مدرسه میناب به روسیه رفت
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ از قوی‌ترین موارد استفاده از هوش مصنوعی در حوزه ویدیو که به عمرم دیده‌ام آگهی تبلیغاتی پویش "جان‌فدا" در ایران است تعجب و تحسین بزرگان رسانه در جهان را به دنبال داشت.
*سپاه پاسداران ایران بیش از ۱۵ موشک GBU و BLU ساخت آمریکا و مدل‌های دیگر، در استان هرمزگان به دست ما سالم افتاد. پس از عملیات موفقیت‌آمیز خنثی‌سازی بمب توسط ایالات متحده، این تجهیزات برای عملیات «مهندسی معکوس» منتقل شدند.در میان تجهیزات کشف شده، موشک‌های سنگرشکن نیز وجود داشت. 😍 👌*
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت مهدیه اسفندیاری از شرایط بهداشت و تغذیه در زندان فرانسه؛ رسما از حسابم پول می‌دزدیدند!
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♨️ اعترافات دیرهنگام اینترنشنال به ضربات سنگین ایران بر آمریکا! مجری و کارشناس نظامی تلویزیون موساد؛ 🔹«حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا در خاورمیانه خساراتی فراتر از اعلام رسمی واشنگتن داشته و بیش از ۱۰۰ هدف در ۱۱ پایگاه را دربر گرفته است.» 🔹«آسیب به زیرساخت‌های حیاتی، رادارها و تجهیزات پیشرفته نظامی، و نیز حمله دورایستای یک جنگنده ایرانی به پایگاه آمریکا در کویت، بخشی از این ضربات بوده است.» 🔹«هزینه بازسازی این خسارات به میلیاردها دلار می‌رسد و همین حملات، موجب فشار بر ایالات متحده برای درخواست آتش‌بس شده است
🔴 آکسیوس: مطابق پیشنهاد جدید ایران، مذاکره در موضوع هسته‌ای، صرفا پس از پایان جنگ، حل بحران تنگه هرمز و رفع محاصره دریایی انجام می‌شود باراک راوید در تارنمای آکسیوس نوشت: 🔸پیشنهاد جدید ایران که از طریق میانجیگران پاکستانی به آمریکا ارائه شده، ابتدا بر حل بحران بر سر تنگه هرمز و محاصره دریایی ایالات متحده متمرکز است. 🔸بر اساس آن، آتش‌بس نیز برای مدتی طولانی تمدید می‌شود یا طرف‌ها برای پایان دائمی جنگ توافق می‌کنند. 🔸طبق این پیشنهاد جدید، مذاکرات هسته‌ای در یک مقطع دیگر و پس از بازگشایی تنگه هرمز و رفع محاصره دریایی انجام می‌شود. ✍شروط دهگانه کجای پیشنهادات ایران قرار دارد؟ خوب است مسئولان ما تبیین کنند.
28.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماینده اصفهان: تنها کسی که یک تنه در برابر گوساله سامری مذاکره ایستاد آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای بود حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی: 🔹اذن رهبری بر توقف آتش مشروط به شروطی بوده که این موارد نقض شده است. 🔹تنها کسی که یک تنه در برابر گوساله سامری مذاکره ایستاد و نگذاشت کسانی که به مذاکره دل خوش کرده‌اند دومرتبه پای میز مذاکره بروند آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای بود. 🔹بر اساس اخبار برخی چهره‌هایی که در زمان قائد شهیدمان مرقومه‌هایی را نوشتند از شب گذشته مجددا به حرکت افتاده‌اند و می‌خواهند دومرتبه این میز ذلت بار را به قائد عزیزمان تحمیل کنند. 🔹من اینجا از زبان مردم ایران، اصفهان و نجف آباد اعلام می‌کنم اگر این تفاله‌های ذلت و خضوع در مقابل کفر بخواهند چیزی را خلاف نظر رهبری تحمیل بکنند خانه‌هایشان را بر سرشان خراب خواهیم کرد.
🚩 علم دست مردم است. 🔻کمربندها را محکم باید بست و از هیچ کدام از شروط ده گانه رهبری عزیز کوتاه نیامد. این نص صریح امام شهید است که رهبری در جلسات خصوصی تذکرات را به مسئولین می دهند، با مردم هم در میان می گذارند تا مردم بر عملکرد مسئولین نظارت دائم داشته باشند. 🔻جریان حقیر زیرپوستی در کشور فعال شده که جرات مستقیم زیر سؤال بردن شروط رهبر انقلاب را ندارد اما پشت صحنه با تمسخر آنها را می نامد. 🔻این جریان مشغول به کار است، هزینه می کند، برنامه ریزی می کند، می نویسد و تنها باطل السحر فتنه آنها حضور و مطالبه گری مردم است.