eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.5هزار عکس
27.5هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 عصبانیت آمریکا از انتخاب ایران در هیات رئیسه کنفرانس خلع سلاح هسته‌ای ‌ 🔹درپی انتخاب ایران در هیات رئیسه کنفرانس بازنگری خلع سلاح هسته‌ای و ناکام ماندن تلاش‌های آمریکا، نماینده این کشور به جدال لفظی با نماینده ایران پرداخت. 🔹نماینده آمریکا در این نشست مدعی شد که دولت ترامپ از این انتخاب «عمیقا شوکه» شده است.
💢عارف: آنان که سوخت هواپیما به ما نمی‌فروختند پای میز مذاکره آمده‌اند
🔴حاج حسین؛ خار چشم دشمنان خشم رسانه‌ی فارسی‌زبان اسرائیل از تئوریسن بستن تنگه هرمز که اکنون طرح بستن باب‌المندب را ترویج می‌کند.
🔴وزیر خزانه‌داری آمریکا: هر کسی را که با خطوط هوایی ایران تعامل داشته باشد، تحریم خواهیم کرد
هوش مصنوعی....نیست اینترنشنال تیتر زده😉
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود،ماه محرم شده باشد عجب شعری گفتی خانم شاعر اگرخودآقا بودندحتمامیگفتنداحسنت😭😭 ☫وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ ۗ☫
🔴جنگه دیگه/ ماشین گرون شد! 🔹خودرو در دو هفتۀ گذشته رشد شدید قیمتی داشته و فروشندگان در توجیه این افزایش قیمت می‌گویند، «در جنگ فولاد مبارکه آسیب دیده و ورق نیست». 🔹دیروز فولاد مبارکه ۱۶۰ هزار تن ورق گرم فولادی در بازار عرضه کرد که حدود نیمی از آن فروش رفت و مابقی مشتری نداشت. 🔹طبق جزئیات فروش ورق مبارکه، این محصول به کمترین نرخ یعنی قیمت پایه فروش رفته و تزریق ۲ برابر نیاز بازار بوده است. 🔹درحالی‌ که ایران در شرایط آتش‌بس به سر می‌برد، تعدادی با به‌کار بردن مکرر عبارت «جنگه دیگه» نسبت به افزایش قیمت کالاها و نیازهای ضروری مردم اقدام کرده‌اند.
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گل‌آرایی پنجره فولاد و سقاخانه حرم رضوی در ایام ولادت امام‌رضا علیه‌السلام
💠 لغو تابعیت ۶۹ نفر در بحرین به دلیل حمایت از ایران 🔹️جمعیت الوفاق بحرین در واکنش سلب تابعیت ۶۹ شهروند این کشور، از جمله خانواده‌های آنها، به اتهام «همدردی با ایران» اعلام کرد: این تصمیم‌ها ناعادلانه، غیرانسانی و فاقد هرگونه اتهام مشخص هستند و مصداق مجازات جمعی به شمار می‌روند. 🔹️رژیم بحرین، کودکان، نوزادان و زنان را به بهانه وابستگی به پدرانشان از تابعیت محروم کرده و عملا کل خانواده‌ها را از ثبت احوال حذف کرده است. این معادل نوعی «اعدام اخلاقی و مدنی است.
🚨 هادی چوپان برای همیشه از شرکت در مسابقات آرنولد کلاسیک محروم شد.
💠 رسانه‌های اسرائیلی: صدها هزار اسرائیلی پیام‌های تهدیدآمیزی از ایران دریافت کرده‌اند که نوشته شده «برای حمله موشکی آماده شوید».
روسیه: حق قانونی ایران است که تردد در تنگۀ هرمز را محدود کند 🔹نمایندۀ روسیه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت: در زمان جنگ، یک کشور ساحلی که خود تحت حمله قرار دارد، می‌تواند به دلایل امنیتی، کشتیرانی در آب‌های سرزمینی خود را محدود کند. 🔹تلاشی در جریان بود تا تمام مسئولیت‌ها بر دوش ایران انداخته شود؛ گویی این ایران بوده که به همسایگانش حمله کرده و عامدانه مسیر کشتیرانی در تنگۀ هرمز را مسدود ساخته است.